Profil uživatele
avatar

Alex

Gourmet

Mám rád, když vím co jím.

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
7
1
Počet komentářů 51
Ohodnocené restaurace 0
Účast na gastroakcích 11

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2018: 20

Odkud jsem: Z Károva

Co dělám: jezdím po světě a ochutnávám ho

Co nedělám: to co mne nebaví

Kam chodím: Všude kam se dá dojít.

Kam nechodím: na třídní schůzky

Co miluji: svou ženu ale i ostatní krásný lidi

Co nesnáším: Sebestřednost.

Na co mám slabost: běh

Poslední úlovek: prodejna specialních bavorských piv

Co bych si dal/a k poslední večeři: ústřice a chardonay

Proč se vám budu líbit: to je jedno

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Mandarin

Kuchař: Jiří Štift

Pokrm: kari

Nápoj: víno

Gastrokniha: kniha receptů mé babičky

Gastropořad: nemám

Gastrofilm: čokoláda

Moje oblíbené z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT

Moje komentáře

> 26. 06. 2018 - Stará myslivna Konopiště: Já si tady vždycky...
Já si tady vždycky pochutnám, paštičky jako předrm skvělé, bažantí řízečky či stehýnko, kančí výpečky, dančí či jelení medailonky. Zvěřinu tu umí, pivo mají OK, možná by to chtělo jen trochu lepší víno.
> 26. 06. 2018 - Thessaloniki: Výborná kuchyně, řecky...
Výborná kuchyně, řecky autentické, obsluha neformální, občas s menším zájmem, ale jídlo vše vynahrazuje. Pokud je venku teplo tak se na terase cítíte jak na Krétě.
> 26. 06. 2018 - Pot-au-feu: Jo to jo ale jinak to byla...
Jo to jo ale jinak to byla trochu nuda. Ale třeba jsem jen neměl svůj den.
> 26. 06. 2018 - Grand Italia: Dobrá kvalitní Itálie na...
Dobrá kvalitní Itálie na Moravě.
> 26. 06. 2018 - Grand Cru: Mám tady pro ně slabost....
Mám tady pro ně slabost. Cokoliv, kdykoliv výborné. Na rozdíl od Boddieho, jsem šéfa vždycky potkal. Třeba seděl vedle u stolu a plánoval menu na další dny. Obsluha přesná, interiér dle mého gusta. Párování s víny bezchybné. Rád se sem vracím. Škoda, že zrušili polední menu. Bylo cenově dostupné pro širší skupinu zákazníků.
> 26. 06. 2018 - Genius Loci: Cestou z Itálie do Prahy,...
Cestou z Itálie do Prahy, příjemné osvěžení vzpomínek. Vaří tady od začátku velmi dobře kvalitně, obsluha milá. Pokud jedu kolem a mám chvíli nevynechávám.
> 26. 06. 2018 - Gao Den: Asijská kuchyně v relativně...
Asijská kuchyně v relativně novém hávu. Personál se snaží, občas přeplněno. Příjemný posun v té záplavě asijských restaurací.
> 26. 06. 2018 - Florián: Přesně popsané, přesně...
Přesně popsané, přesně zhodnocení, lépe bych to nenapsal. Mohu též doporučit. Ještě, že Jílové nemám daleko.
> 26. 06. 2018 - Field: Poprvé jsem tu byl těsně...
Poprvé jsem tu byl těsně kolem udělení Michelina a byl trochu překvapen strohostí interieu i jídla a hodnotil jako přeefektizované. Nyní s odstupem po dvou letech musím říci , že je to opravu skvělé inovativní nápadité a mimo to překvapivě velmi dobré. Není divu, že tu hvězdu má. Troufl bych si říci, že jsou ještě lepší než dříve. A to je dobře.
> 26. 06. 2018 - Café Fara: Hodnocení za rok 2017 resp...
Hodnocení za rok 2017 resp léto, byl jsem tam opakovaně trochu padají do průměru a zvyšují ceny. Od r. 2018 nový tým no tak uvidíme. Kažopádně v okolí toho moc lepšího není, ale to zase není taková pochvala.
> 26. 06. 2018 - Bruxx: Ve všech těch škeblích,...
Ve všech těch škeblích, mušlích měkkýších atd. jsou výteční. Víno i pivo k tomu skvěle pásne. Personál slušný občas narazíte na někoho méně zkušeného, ale pokud restaurace nemá ambice na top10, lze to prominout. Atmosférou dost záleží, kde sedíte. Ostatní z jídelníčku jsem zatím nevyzkoušel ale určitě se k tomu chci propracovat. Pokud ovšem zase neskončím u škeblí.
> 26. 06. 2018 - Barabizna: Jo dobře se tu jí. Steaky...
Jo dobře se tu jí. Steaky uměj. Mexická kuchyně je poevropštělá, ale velmi slušná. Porce velké. Obsluha neformální. Vlastně jsme tu vždycky spokojeni. Gurmánský ohnestroj chutí to není ale vaří dobře. Cena poměr výkon dost dobrý.