Profil uživatele
avatar

mufficek

Connoisseur

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
151
80
Počet komentářů 114
Ohodnocené restaurace 2
Účast na gastroakcích 0

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2019: 2

Odkud jsem: Louny

Co bych si dal/a k poslední večeři: Steak

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Field

Kuchař: Michel Rioux

Pokrm: Foie Gras

Nápoj: Coco Loco

Gastrokniha: Vůně Francouzské kuchyně

Gastrofilm: Křídýlko nebo stehýnko

Moje komentáře

> 12. 10. 2018 - Bruxx: Zašli jsme na polední menu....
Zašli jsme na polední menu. Interiér je příjemný a obsluha taky. Určitě zajdeme co nejdříve na večeři. Mám chuť skoro na všechno z jejich stálé nabídky. Tuřínová polévka krásně navoněná uzeným. Telecí pečeně s lanýžovým pórkem skvěle vychucená. Fakt musíme zajít na pořádnou večeři.
> 12. 10. 2018 - Blue Wagon: Interiér restaurace je...
Interiér restaurace je příjemný a milý a vytváří příjemnou atmosféru. Obsluha příjemná, profesionální a dobře připravená. Za mě zcela bez chybičky. Všechna jídla bez rozdílu jsou perfektně chuťově sladěna. Bažantí vývar zajímavě dochucený, Foie Gras s omáčkou z portského vína zaslouží absolutorium - špičkové. Hlavní jídla Jelínek i Kachní prsa nám chutnali tak až jsme vylizovali talíře. A k dezertům už nemusím nic dodávat - mňamka.
> 12. 10. 2018 - Blue Wagon: Konečně jsme se rozhoupali...
Konečně jsme se rozhoupali zajít do téhle restaurace na večeři a výsledek byl doslova a do písmene Excelentní - Skvělý gurmánský zážitek. Kdo má rád dobrou kuchyni nesmí tuhle restauraci vynechat. Doporučuji úplně všem.
> 04. 09. 2018 - Grand Cru: Musím oponovat :-) Podle mě...
Musím oponovat :-) Podle mě jsou v Čechách minimálně 4 lepší restaurace. Ovšem to jejich vajíčko je vážně špičkový.
> 04. 09. 2018 - Aureole Fusion Restaurant & Lounge: Chystáme se tam už delší...
Chystáme se tam už delší dobu. Je to opravdu tak dobré jak píšete? Sbíhají se mi sliny...
> 04. 09. 2018 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: Za ty ceny co mají jsou (na...
Za ty ceny co mají jsou (na jídlo) mnohem lepší restaurace. Prostředí je opravdu krásné, ale jednou opravdu stačilo.
> 27. 08. 2018 - U Jíchů: Tak to nevydrželo. Tuhle...
Tak to nevydrželo. Tuhle hospodu teď na delší dobu vynechám. V polévce uvařená moucha. Něco na víně bylo dělaný snad z krabičáku s a ještě ředěný vodou. A maso darmo mluvit.
> 27. 08. 2018 - Steakgrill: Shrnu to asi takhle. Slušně...
Shrnu to asi takhle. Slušně se tu člověk nají. Zaplatí, odjede a zapomene. A když pak pojede okolo tak si zase vzpomene a řekne si: "Ale jo, dám si znovu".
> 27. 08. 2018 - Steakgrill: A teď k jídlu. Polévky,...
A teď k jídlu. Polévky, vývar i Texaské Chilli vcelku zdařilé. Pak jsme si dali nějaký salát. Sice všechno čerstvé, ale od salátu čekám, že to bude namíchané a tohle bylo naskládané všechno vedle sebe. Proč? Nevím. Ale jíst se to dalo, to jo. Uruguayský Rib Eye Steak výborný a správně udělaný, jen netuším proč ho tenderizují. Ovšem krémový špenát, a musím to napsat, fuj. Ani se k tomu moc nehodí (po druhé už jsem ho radši vynechal). Brambůrky chtěli trochu víc dochutit, ale vcelku povedené.
> 27. 08. 2018 - Steakgrill: Vcelku příjemný zájezdní...
Vcelku příjemný zájezdní hostinec. Když se usadíte, cítíte se příjemně v hezkém zeleném prostředí i když jste v motorestu. Obsluha v pohodě, sem tam se chvíli čeká, ale nic tragickýho. Celkově lehounce nad průměrem.
> 27. 08. 2018 - Větruše: Pavle, opravdu si jí dejte....
Pavle, opravdu si jí dejte. A uvidíte. Až se olíznete...
> 23. 08. 2018 - Větruše: Jejich svíčková je opravdu,...
Jejich svíčková je opravdu, ale opravdu špičková...
> 23. 08. 2018 - Besídka: Mě se zdá, že všechna jídla...
Mě se zdá, že všechna jídla na fotografiích už pozřel někdo před Vámi. A ten pocákanej talíř taky nevypadá vábně...
> 22. 08. 2018 - Field: Popsal jste to přesně....
Popsal jste to přesně. Jídla jsou opravdu skvěle "dotažená" a interiér by si zasloužil více...
> 16. 08. 2018 - La Bodeguita Del Medio: Tak zábava a show skvělá....
Tak zábava a show skvělá. Barmani jsou perfektní. Když však proberu restauraci tak prostě a jen průměr. Nic extra zajímavého nic extra průšvih. Napadá mě "Najezte se a zapomeňte"
> 16. 08. 2018 - Le Grill, The Grand Mark Hotel: Pro tuhle restauraci mám...
Pro tuhle restauraci mám prostě slabost. Rychlý oběd a zase jsem si moc pochutnal. Pórková polévka příjemně pohladila a Kukuřičné kuřátko s fazolkami taky mňam. Šéfkuchař p. Koráb umí výborně připravovat zeleninu.
> 16. 08. 2018 - Kobe Fusion Restaurant Anděl: Dal jsem si originál steak...
Dal jsem si originál steak z Kobe. Neskutečná chuť Wagyu, byl jsem v sedmém nebi. Bohužel jen do chvíle, když jsem měl platit. To byl průvan. Ale stálo to za to.
> 16. 08. 2018 - Kobe Fusion Restaurant Anděl: Nemůžu nereagovat. Moc se...
Nemůžu nereagovat. Moc se mi líbí, že se o Vás obsluha pozorně "SRALA" a byla milá. To nevymyslíš... :-)
> 16. 08. 2018 - Kobe Fusion Restaurant Anděl: Tak venkovní posezení na...
Tak venkovní posezení na zaplněném prostranství bylo fajn. Zelení lehce oddělené prostory od okolního prostoru působily odpočinkově. Jen číšník se mi zdál trochu "uhoněnej", ale jinak profesionál. Sushi měli jako vždy dobré a z čerstvých surovin. Prostě večeře vklídku v Praze.
> 16. 08. 2018 - Grand Cru: To muselo bejt moc fajn...
To muselo bejt moc fajn...
> 16. 08. 2018 - Grand Cru: Ano, jejich máslo je...
Ano, jejich máslo je opravdu úžasné. Dali mi i recept.
> 16. 08. 2018 - Giardino: Stále to tu mají moc dobré.
Stále to tu mají moc dobré.
> 16. 08. 2018 - Gao Den: Papayový salát - velmi...
Papayový salát - velmi příjemně vychucená lahůdka. Krevety v tempurovém těstíčku úplně zbožňuju a tady jsou povedené. Pho Bo Tai neměl chybu a Restovaná kuřecí prsíčka to dokončili bezvadně. Za mě - výborná Vietnamská jídla v té nižší kategorii restaurací.
> 16. 08. 2018 - Gao Den: Jednoduše a hezky zařízená...
Jednoduše a hezky zařízená Vietnamská restaurace. Všude spousty vůní Asijské kuchyně až člověku tečou sliny. Jedna z nejlepších Vietnamských a Asijských restaurací co se týče chutí.
> 16. 08. 2018 - Corinthia Hotel Prague, The Grill: Byli jsme tu na jídle na...
Byli jsme tu na jídle na nějaké firemní akci. Nejdříve nás pohostili "jednohubkami" v celé škále barev. Od modré, zelené atd. atd. Poněkud podivné a pomazánky většinou bez chuti. A stejný byl taky oběd. Nedochucené, vlastně až nedobré. Francouzská cibulačka má fakt chutnat úplně jinak (základ byl - vlastně nebyl pořádně připravený). Vepřová krkovice zgumovatělá. A Ceasar salát spíš parodie než klasika. Celé mi to přišlo jak podprůměrná restaurace v tříhvězdičkovém hotelu.
> 16. 08. 2018 - Chyše zámecký pivovar: No a teď k jídlu. V...
No a teď k jídlu. V podstatě normální "Česká" nabídka pivovarské hospody. Chuťově ani vzhledem nijak zajímavé. Neurazí nenadchne. Víc mě nenapadá.
> 16. 08. 2018 - Chyše zámecký pivovar: Ani jsem netušil, že tahle...
Ani jsem netušil, že tahle restaurace je ve výběru. V Chyši jsme byli 3x. Naposledy letos na jaře a teď tak trochu marně přemýšlím, co o tom napsat. Pivo mají dobré, obvzláště polotmavou 13, tu já moc rád. Prostředí je v podstatě pivní klasika, dřevěné stoly a židle. Keramika na podlaze, jakoby stará a nesmí chybět měděné kotle. Jenže to je asi tak všechno co k tomu dodat. Jo, hezký je okolí...
> 16. 08. 2018 - Babiččina zahrada: Snad jen ještě dodám, že...
Snad jen ještě dodám, že restaurace je hodně kvalitní a hodnotím ji z hlediska těch nejlepších restaurací.
> 16. 08. 2018 - Babiččina zahrada: Restauraci tu hodně...
Restauraci tu hodně chválíte, ale za mě musím říct, že jsem byl z jejich jídel poměrně zklamaný. Vypadají hezky což o to, ale vychucení jednotlivých chodů je mdlé a takové nedotažené. Obecně mi chybí soulad v ingrediencích. Třeba tymiánová omáčka mi vůbec nechutnala. Podobné to bylo s králíkem a provensálskými bylinkami. Na druhou stranu klasika jako buchtičky nebo tvarohové knedlíky jsou moc dobré, ale nijak nic víc.
> 16. 08. 2018 - Ristorante Fabiano: Velmi příjemné prostředí s...
Velmi příjemné prostředí s posezením venku. Pizza podle mého názoru lehce nad průměrem. Chutná mi jejich těsto i rajčatový základ. Ingredience čerstvé. Moc jsme si pochutnali.
> 13. 08. 2018 - Dish Fine Burger Bistro: Pořád stejně slušný....
Pořád stejně slušný. Burgery mají fakt dobrý.
> 13. 08. 2018 - Beef House grill & bar: Stejky byly opět skvělé....
Stejky byly opět skvělé. Tuňák taky. Takže hodně dobrý...
> 13. 08. 2018 - U Jíchů: Minulý týden - klasika oběd...
Minulý týden - klasika oběd za pár kaček a opět dobré. Tak ať to vydrží.
> 04. 07. 2018 - Café Buddha: Nové menu a znovu jsem si...
Nové menu a znovu jsem si moc pochutnal. Výborná a moderní Asijská kuchyně. Rád se vrátím zpět...
> 04. 07. 2018 - V Polích: Oprava: Další návštěva...
Oprava: Další návštěva téhle České restaurace. Kvalita pořád na stejně vysoké úrovni. Prostě je to dobré...
> 04. 07. 2018 - V Polích: Další návštěva téhle České...
Další návštěva téhle České restaurace. Kvalita požíd na stejně vysoké úrovni. Prostě je to dobré...
> 23. 05. 2018 - Family Hotel Okoř: P.S. Nemám nic proti...
P.S. Nemám nic proti hermelínu. Je to stejný typ sýru jako Camembert. Ale to je taky český eidam a Maasdam a zkuste ho porovnat. Nebo ochutnejte originál Edam.
> 23. 05. 2018 - Family Hotel Okoř: S prominutím, porovnáváte...
S prominutím, porovnáváte napodobeninu s originálem a jestli nepoznáte rozdíl tak nevím. Zkuste si koupit nejlepší hermelín a camembert. Schválně jestli podle chuti poznáte co je co.
> 22. 05. 2018 - Aromi: Jako předkrm hovězí tatarák...
Jako předkrm hovězí tatarák je výborně vychucený a hezky podávaný v kostičce. Topinamburové rizoto s úhořem je mňamka. No a nakonec mořský ďas. Skvěle připravený jak má být. Nelze vpodstatě nic vytknout. Vynikající italská kuchyně.
> 22. 05. 2018 - Aromi: Minulý týden pracovní...
Minulý týden pracovní večeře. Interiér i obsluha jednoznačně na vysoké úrovni jako obvykle. Číšník velmi vstřícný až milý. Výběr jídel na úrovni a vizuální projev na talíři lehce nad průměrem. Jako vždy jsou suroviny čerstvé. Skvělá restaurace jak na soukromé posezení tak na pracovní záležitosti.
> 10. 05. 2018 - Dvůr Hoffmeister: Jarní menu na papíře vypadá...
Jarní menu na papíře vypadá jako jarní, ale jídla jsou hodně těžká a na talíři moc svěže nevypadají. Kuchař je určitě dobrý v omáčkách v těch těžších smetanových. Tataráček z jehněčího - normál, nemám k tomu prostě co říct. Variace jarního kuřátka s grilovanými bramborami - pečené stehýnko mňam, prsíčko suché. A v tom všem majonéza, na jaře? Polévka dost slaná a ostatní jídla nedochucená. Indická pikantní polévka hodně slabá a nejslabší bramborové nočky se špenátem - na vrácení, chuť mouky brr.
> 10. 05. 2018 - Dvůr Hoffmeister: Tak o minulém víkendu druhá...
Tak o minulém víkendu druhá návštěva téhle restaurace. Sedělo se ve venkovní zahrádce u grilu a oproti interiéru je to slabší. Obsluha dost rozporuplná, snažili se což o to, jenže to nebylo úplně ono. Servírka si nepamatovala co nám momentálně přinesli za chod, kolega nám při výkladu k jídlu málem vydloubal jídlo z talíře jak gestikuloval a podobně. Ovšem zklamaní jsme byli z jídla, úmyslně píšu my, protože přítelkyni nechutnalo vůbec nic. Možná špatná volba, ale spíš ne...
> 10. 05. 2018 - Potrefená husa Na Verandách: Svíčková nic moc, takovej...
Svíčková nic moc, takovej lehčí podprůměr, je dělaná hodně nasladko a ne úplně dotažená. Burger udělanej dost hodně, ale chuťově to bylo slušný. Co jsem zahlídl okolo, tak chuťovky k pivu vypadaly slušně. Příjemnej pivní večer.
> 10. 05. 2018 - Potrefená husa Na Verandách: Lehká večeře s pivkem s...
Lehká večeře s pivkem s kolegou z práce. Klasická pivnice se slušným pivem a to Staropramen mi moc nejede obecně. Prostředí jako v pivnici, ale hezký a čistý. Personál se snažil, ale maj toho fakt hodně takže občas to skřípe. Mě se tu docela líbilo. Smaozřejmě jsem neočekával gurmánské zážitky, ale dobrou kuchyni k pivu což se jakž takž zdařilo.
> 10. 05. 2018 - Family Hotel Okoř: No a ještě tedy k jídlu....
No a ještě tedy k jídlu. Dali jsme si Kuřecí supreme a Italské rizoto. Jídlo vcelku vpohodě. Supreme udělaný malinko víc než je třeba. Chuťově dobrý, ale nic nač by člověk dlouho vzpomínal. Prostě a jednoduše - najíst se tu dá.
> 10. 05. 2018 - Family Hotel Okoř: Nehodnotím lidi, co kdo má...
Nehodnotím lidi, co kdo má rád, hodnotím restauraci. A restaurace s podobným složením jídelního lístku ve mně nebudí příliš důvěry a navíc to považuju za lenost kuchaře a majitele "vařit smažák". Taky mám rád občasný "divnosti" v jídle a smažák mi chutná. Jen si myslím, že existuje mnohem víc sýrů, který se na smažení hoděj víc než hermelín. :-)
> 07. 05. 2018 - Family Hotel Okoř: Oběd po procházka v okolí...
Oběd po procházka v okolí zříceniny. Prostředí je hezké, ale dalo se z toho vytlouct ještě trochu víc, takže průměr. Obsluha mi přišla hodně neprofesionální. Tak jako amatérské divadlo. Stručně řečeno lehce podprůměrem. Na jídelním lístku spousta hezkých názvů a surovin a zároveň dost blbostí. Takž už od pohledu bylo zřejmé, že to bude spíš horší než lepší. Smaženej hermelín považuju za jedno z největších zvěrstev České kuchyně vůbec (nechápu jak to může někdo jíst) a k tomu Italské rizoto...
> 30. 04. 2018 - Merlot hotel: Posezení v rodiném kruhu...
Posezení v rodiném kruhu (já bych sem nešel ale musel jsem). Jak jsem psal dřív pokus o jakous takous gastronomii a dost nepovedené. Jídlo jsem si ani nedával jen jsem ochutnal od ostatních a prostě nic co by stálo za řeč. Jo jíst se to dá, ale prostě zapomenete, že jste tam byli.
> 30. 04. 2018 - U Jíchů: O víkendu lepší časy a...
O víkendu lepší časy a jídlo se povedlo. Telecí s vynikající omáčkou. Takže tentokrát se zadařilo.
> 30. 04. 2018 - Le Grill, The Grand Mark Hotel: A teď k jídlu. Anglický...
A teď k jídlu. Anglický hráškový krém s mátou. Zajímavé spojení chutí. Plněné křepelky fáší a k tomu kuřecí demi glace s koňakem... Není co dodat. Petrželové pyré na jedničku. Prostředí skvělé. Za mě jedna z nejlepších restaurací v Praze.
> 30. 04. 2018 - Le Grill, The Grand Mark Hotel: Tak vaření bylo skvělé....
Tak vaření bylo skvělé. Šéfkuchař Koráb byl úžasnej. Všechno hezky popsal, ukázal a pak jsme to snědli. Vařili jsme v jednom z nejlůepších pokojů v hotelu až na střeše takže navíc nádherný prostředí s výhledem na Prahu. Prostě za jedna. Pro fanoušky vaření, to musíte zkusit.
> 01. 04. 2018 - U Jíchů: Včera jsem si přivezl z...
Včera jsem si přivezl z restaurace jídlo ssebou domů. Je to pořád stejný. Nic moc. Ale levný.
> 31. 03. 2018 - Republika: Restaurace určitě stají za...
Restaurace určitě stají za zkoušku.
> 31. 03. 2018 - Republika: Steak z květové špičky byl...
Steak z květové špičky byl poměrně gumoidní, jenže zase dobře ochucený. Medium taky nebylo úplně trefené. Česnekové demi glace slušné, ale bramborové placky potřebují ještě dotáhnou. Špenátový krém byl studený nahoře a horký dole - zvláštní, ale zase to chutnolo dobře. A nakonec jehněčí tatarák byl na můj vkus přespříliš vychucený a necítil jsem vůbec maso. Ztracené křepelčí vajíčko jsem moc nepochopil, bylo úplně studené a mimo tartar. Spíš bych dal jen žloutek, za studena. Ale zase to chutnalo
> 31. 03. 2018 - Republika: Jídlo to je kapitola sama...
Jídlo to je kapitola sama pro sebe. Takových chyb v přípravě jídla jsem neviděl ani nepamatuju. A přesto přeze všechno mi to moc chutnalo. Jídla se skládají ze dvou tří chutí a musím chtě nechtě přiznat, že to prostě ladí dohromady. Králičí roláda s anglickou slaninou s hráškovým pyré omáčkou ze smržů a restovaným cukrovým hráškem - zelenina byla na první pohled hodně unavená, jenže dobře vychucená a dokonce křupala. Omáčka ze smržů nebyla ze smržů, ale z hřibů a smržů a těch tam moc nebylo.
> 31. 03. 2018 - Republika: Restaurace, která se mi moc...
Restaurace, která se mi moc těžko hodnotí. K jídlu se dostanu později, ale interiér moc hezky a vkusně zařízený. Vše v prvorepublikovém řekl bych až industriálním stylu. Hudba příjemná akurátně hlasitá a obsluha milá. Jídelní lístky jsou podávány jako noviny v rámu pro čtení, což je poněkud nepohodlné, ale zajímavé a chápu styl. Restaurace má atmosféru a skvělou obsluhu. Už jen kvůli těmhle věcem se sem jednou určitě vrátím.
> 31. 03. 2018 - Širák hotel: Restaurace je opravdu moc...
Restaurace je opravdu moc voňavá. Po zhlédnutí jídelního lístku jsem se neodvážil dát si nic jiného než těstoviny Aglio Olio Peperoncino. No co dodat - moc bezva levné těstoviny, olivový olej také nebyl té nejvyšší kvality, prostě a vůbec nic. Nakonec jsme se dohodli, že pojedeme jinam.
> 31. 03. 2018 - Širák hotel: Včera jsem byli v Mostě na...
Včera jsem byli v Mostě na velikonočních trzích a tak jsem dostal nápad, že se podíváme do jedné ze dvou restaurací, které jsou ve zdejším průvodci. Bohužel jsem si nepřečetl příspěvky jiných hodnotitelů což byla chyba. Absolutně nechápu jak se podobná "restaurace" vůbec v podobném seznamu mohla ocitnout. Tak trochu duch dob nedávno minulých. Je to spíš ubytovna než hotel a spíš jídelna než restaurace.
> 29. 03. 2018 - Le Grill, The Grand Mark Hotel: Příští týden jdu vařit s...
Příští týden jdu vařit s p.Korábem (trochu se chlubím) a tak dám vědět jak to vypadá i v zákulisí.
> 29. 03. 2018 - Le Grill, The Grand Mark Hotel: V tomhle Vám musím dát za...
V tomhle Vám musím dát za pravdu. Nám se to stalo také. Už vloni. Ale jídlo maj bazvadný.
> 29. 03. 2018 - Pepe Lopez: Při poslední návštěvě jsem...
Při poslední návštěvě jsem byl dost zklamaný. Burritos s fazolovým krémem nejenže nevypadali jako na fotce v jídelníčku (spíš to vypadalo na talíři dost divně), ale chutnalo to i hodně mdle. No a pak quesedillas s kuřecím masem byl doslova propadák. Vysušené kuřecí maso bez chuti nespravil ani sýr a ani zbytek ongrediencí. Aý fuj, nedojedli jsme to. Celkově už při předchozí návštěvě se mi zdálo, že jídla jsou nedotažená a nevychucená. Doufám, že to byl jen výstřelek. Uvidíme příšte.
> 29. 03. 2018 - Pepe Lopez: V téhle mexické restauraci...
V téhle mexické restauraci jsme byli od loňského ledna celkem 3x. Naposledy v lednu 2018. Interiér je na můj vkus dost přeplácaný, ale budiž někomu to vyhovuje a je to prostě styl téhle restaurace. Co je moc hezké, je velké akvárium v horní části restaurace, kde se líně potulují velké piraňě. Působí to klidně a zajímavě. Obsluha normální, vpohodě a klídek. Celou dobu si jídlo udržovalo lehký nadprůměr a chutnalo nám. Myslím však, že v polovině loňského roku došlo ke zmáná na jídelníčku.
> 28. 03. 2018 - U Orloje: A teď krátce k jídlu. Já v...
A teď krátce k jídlu. Já v sobě odvahu nenalezl, takže jsem si dal jen utopence a i ten stál za nic moc. Ostatní si dali "něco k jídlu". Jenže jak mám hodnotit nějakej plátek s nějakým bezva sýrem a mraženejma hranolkama? Nijak. A to je tak všechno.
> 28. 03. 2018 - U Orloje: Jak bych to napsal... No...
Jak bych to napsal... No prostě ukecali mě příbuzní abych sem s nim zašel, dal si pivo a něco k jídlu. Byl jsem tu asi před třemi lety a už tehdy jsem to ohodnotil prachbídně. Tak jsem si říkal, jestli se něco nezmění. Leč nezměnilo. Jen mi to přislo trochu omšelejší než dřív. Dal jsem si pivko, jakž takž jsem vypil tři. Asi dobrý, ale jak už jsem psal v jiných recenzích, nejsem pivař. Sám od sebe bych sem nešel a určitě se opět dlouho nevrátím.
> 28. 03. 2018 - Ristorante Fabiano: A teď k jídlu. Dávali jsme...
A teď k jídlu. Dávali jsme si pouze pizzu. Těsto moc dobré až překvapivě dobré. Množství i kvalita surovin slušná. Chutnalo nám. Takže shrnuto pizza je lehčí nadprůměr.
> 28. 03. 2018 - Ristorante Fabiano: Restauraci jsme navštívili...
Restauraci jsme navštívili přiblžně před měsícem. Hledali jsme klasickou pizzerii, kde mají i další jídla z Italské kuchyně. Interiér a vlastně i exteriér je poměrně nový a upravený. Odpovídá i mojí představě italské pizzerie. S parkováním je to krapet horší, ale dá se, hlavně v okolí zdejšího sídliště. Personál normální, nelze nic vytknout, ale zase nic navíc, prostě průměr. Nepodává se žádný amuse bouche. Obecně jsem se v restauraci cítil příjemně a na jídlo jsem se těšil.
> 28. 03. 2018 - Dvůr Hoffmeister: Tak se v brzké době...
Tak se v brzké době chystáme na druhou návštěvu téhle restaurace, hned jak bude hezky kvůli návštěvě konírny. Moc se těším a doufám, že kvalita bude pořád skvělá.
> 28. 03. 2018 - Antošova krčma: Už podruhý - přítelkyně...
Už podruhý - přítelkyně zůstane přihlášená a já si toho nevšimnu. Předchozí komentář je samozřejmě ode mě jakožto mufficek. :-(
> 23. 03. 2018 - Antošova krčma: Prostě a jednoduše - dát si...
Prostě a jednoduše - dát si pivko, nějakou dobrotu k němu a je to v pohodě. Ale určitě si nedávat třeba Sashimi tatarák z Tuňáka. Obsluha jakž takž. Prostě slušná pivnice.
> 23. 03. 2018 - Antošova krčma: Pro pivko jsme se v...
Pro pivko jsme se v pivovaru stavěli v posledním půl roce celkem 5x protože je moc dobré. S jídlem je to trochu horší. Menu je taková zvláštní všehochuť. Jasně že chuťovky k pivu a jídla do pivovarské hospody jsou na jídelníčku a jsou i vcelku dobrá, ale ten zbytek je krapet mimo mísu. Navíc mám pocit, že od doby otevření pivovaru, někdy v roce 2010, šla úroveň jídla dolů. Musím také podotknout, že jsem se po požití špekáčků na pivě s prominutím pěkně podě... Na jídelním lístku už myslím není.
> 23. 03. 2018 - V Polích: Jo přesně tak, občas a...
Jo přesně tak, občas a hlavně z dálky toho moc nevidím.
> 22. 03. 2018 - Giardino: Chodíme sem poměrně často s...
Chodíme sem poměrně často s kolegy na oběd. Vcelku dobré jídlo, lehce nad průměrem. I když u středomořské kuchyně je to hlavně o čerstvosti potravin. Což tady samozřejmě mají.
> 21. 03. 2018 - Grosseto: Jako i na Praze 2. Často...
Jako i na Praze 2. Často bývá problém si sednout. Restaurace je velmi plná hlavně v exponovaných časech oběda a večře a v pátek vpodstatě není šance se najíst bez rezervace. Což je dobré znamení...
> 21. 03. 2018 - Grosseto: Jak psal o Grossetu na...
Jak psal o Grossetu na Praze 2. Taková jistota v jídle. Většinou chodíme na pizzu a tu mají poměrně zdařilou. Párkrát jsme si dávali i nějaké saláty nebo pastu. Jídlo je prostě dobrý standard, který má stále stejnou kvalitu. Dobrá Italská kuchyně.
> 21. 03. 2018 - Grosseto II: Jen takové upozornění....
Jen takové upozornění. Často bývá problém si sednout. Restaurace je velmi plná hlavně v exponovaných časech oběda a večře a v pátek vpodstatě není šance se najíst bez rezervace. Což je dobré znamení...
> 21. 03. 2018 - Grosseto II: Taková jistota v jídle....
Taková jistota v jídle. Většinou chodíme na pizzu a tu mají poměrně zdařilou. Párkrát jsme si dávali i nějaké saláty nebo pastu. Jídlo je prostě dobrý standard, který má stále stejnou kvalitu. Dobrá Italská kuchyně.
> 21. 03. 2018 - Vinohradský parlament: V restauraci jsme byli asi...
V restauraci jsme byli asi 3x na obědě z práce. Tedy polední menu. Spíš než restaurace mi to tu připadá jako pivnice a možná i je. Jídla lepší průměr, poměrně zdařilá. Určitě navečer zajít na pivko, dát si nějakou tu Českou klasiku nebo tatarák a pivko. Prostě slušná kuchyně.
> 21. 03. 2018 - Field: Vidím to úplně stejně....
Vidím to úplně stejně. Chuťově podávají nejlepší jídla jaká jsem kdy jedl.
> 21. 03. 2018 - Aromi: Na pracovním obědě. Obsluha...
Na pracovním obědě. Obsluha je profesionální. Jídla jsou fajn, prostředí ujde. Určitě je to důstojná restaurace kam se člověk rád vrátí.
> 21. 03. 2018 - Aromi: Uvědomil jsem si, že...
Uvědomil jsem si, že vlastně můžu hodnotit i restaurace kam chodíme na obědy z práce. V Aromi jsme v poslední době byli celkem 2x jednou na klasické obědové menu a jednou na větší pracovní oběd s klientem. Jak bývá zvykem v téhle restauraci, všemožné mořské "potvory" a samozřejmě hlavně ryby jsou vždycky čersté a velmi dobře připravené. Mně osobně úplně nesedí vychucování jednotlivých jídel, to ale souvisí nejspíš tím, že středomořská kuchyně je mou méně oblíbenou.
> 20. 03. 2018 - Ambiente Brasileiro: Shrnu to jednoduše. S...
Shrnu to jednoduše. S partou kámošů na fakt opulentní masové posezení dobré, ale řekněme na delikátní posezení to není. Radší si zajdu na dobrou grilovačku k někomu na zahrádku a užijem si to víc. Ale koncept zajímavej a dobrej.
> 20. 03. 2018 - Ambiente Brasileiro: Dlouhodobě fungující...
Dlouhodobě fungující koncept grilovaných jídel. Je to chutné , ale prostě jen dobrá grilovačka. Masa jsou velmi kvalitní, dobře vychucená a výborně ugrilovaná. Jen si moc nemůžete zvolit svůj oblíbený způsob úpravy. Dají Vám to tak jak to připraví oni. Nám třeba chutnali srdíčka nebo moc dobrá jsou telecí játra. Samozřejmě i různé druhy masa chutnají dobře. Takže na velkou grilovací "žranici" je to ideální prostředí. Jenže pokaždé skončíte strašlivě přejedení a je Vám dost těžko.
> 15. 03. 2018 - Dish Fine Burger Bistro: Ještě jsem si uvědomil...
Ještě jsem si uvědomil jednu zvláštnost téhle "burgrárny" - uvnitře je neuvěřitelně nepříjemná akustika. U stolu se téměř neslyšíte když si povídáte, za to slyšíte úplně všechny ostatní v celé místnosti. Zvláštní... Jo a stolky jsou poměrně nepříjemně blízko sebe, ale to je dáno rozměry restaurace. Lepší si sednout ven.
> 15. 03. 2018 - Dish Fine Burger Bistro: Byli jsem zde někdy na...
Byli jsem zde někdy na začátku prosince 2017. A pak jsme si 2x brali burger ssebou. Shrnu to jednoduše lehce nadprůměrné jídlo z dobrých a kvalitních surovin. Vše je připravováno přímo na místě. To oceňuji. Tak jako jsem jedl jinde horší burgery tak jsem měl i lepší. Určitě však je to tady zdařilé. Burger si dejte.
> 15. 03. 2018 - Da Emanuel: Předkrmy jsou opravdu...
Předkrmy jsou opravdu výtečné, ať už jde o tuňáka sashimi nebo tataráček či tuňáka v lardu. Smažené kalamari jsou taky fajn. Hlavní jídlo je výborně vychucené a ukuchtěné z dobrých surovin, ale už tu bylo pár chybiček. Z mého pohledu dvě vážnější. Za prvé, chřest byl hodně na měkko a to mi dost vadí. Za druhé, na Italskou kuchyni aby celý talíř plaval v másle je taky trochu moc. Mořský vlk v solné krustě byl připravený dobře. Samotné talíře nejsou vůbec nazdobené, čekal bych víc kreativity.
> 15. 03. 2018 - Da Emanuel: První návštěva téhle...
První návštěva téhle restaurace s přítelkyní. Večeře ve velmi hezkém a příjemném prostředí. Restaurace má svůj osobitý vkus i náladu a je velmi hezky zařízená. Personál opravdu na vysoké úrovni. Příjemný a což mám asi nejraději, přirozený a takový pohodový. Hned po příchodu do restaurace má člověk velmi dobrou náladu. Už jen kvůli tomuhle pocitu to stojí se sem vrátit. No a ke kuchyni v dalším příspěvku je to trochu nadýl.
> 14. 03. 2018 - Kampa Park: Omluva, předchozí příspěvek...
Omluva, předchozí příspěvek patří mě, přítelkyně byla přihlášená pod svým účtem a nevšiml jsem si toho.
> 14. 03. 2018 - Huang He: Dík za reakci. Bál jsem se,...
Dík za reakci. Bál jsem se, že ta kuchyně tak bude vypadat. Kdyby to neměli tak dobrý tak tam ani nepáchnu. Jenže to maj moc dobrý.
> 13. 03. 2018 - Huang He: V předchozím komentáři jsem...
V předchozím komentáři jsem poměrně vychválil jídlo. No a teď k tomu nejhoršímu. Obsluha - doslova a do písmene příšerná. Ze začátku si nás jakž takž všímali ovšem po objednávce jsem musel mávat vším možným abychom se obsluhy dovolali. V resturaci jsme byli dva stoly. Ochmatanej příbor bez ubrousků, a zkuste jíst rukama mastnej závitek, obsluha vedle v místnosti luxovala, druhá vytírala a ani jedna neuměla téměř Česky (a bohužel ani Anglicky). Takže průser. Jenže kvůli jídlu bych se vrátil.
> 13. 03. 2018 - Huang He: Večeře ve dvou v poměrně...
Večeře ve dvou v poměrně hezkém prostředí. Milé překvapení. Je to tedy místy trochu umolousané a zašlé, ale stále to působí velmi pěkně. Velmi příjemné bylo zjištění, že jídla mají svou specifickou chuť a nejsou to klasické Čínské "prefabrikáty". Krevety moc dobré. Závitek už spíš průměr a hodně mastný, ovšem chuťově zdařilý. Telecí se Sečuánským chilli hodně pálivé, ale moc dobré. Tři druhy masa podávané na horké plotýnce opět chutnali dobře a mělo to svou "Asijskou" chuť. Na "Čínu" zajděte...
> 13. 03. 2018 - Blue Orange: Pracovní oběd někdy v...
Pracovní oběd někdy v prosinci 2017 ještě před rekonstrukcí. Italská a Česká kuchyně. Podle mě průměr a možná i lehce podprůměr. Polévka divné chuti, španělský ptáček tak na úrovni rychlé domácí kuchyně a salát nijak dobře nevychucený a krapet povadlý. Nechutnalo mi a vzhledem k ne úplně nejlevnějším cenám se sem vracet nebudu.
> 12. 03. 2018 - Promenáda: Nedělní večeře. Po vstupu...
Nedělní večeře. Po vstupu do restaurace jsme byli trochu vyděšení. Ještě než jsme dosedli, nemajíc v ruce jídelní lístek, jsme již měli na stole pečivo a Amuse-bouche. Obsluha nás tedy silně zaskočila. Byla to tak trochu parodie. Ale radši k jídlu. Hovězí Consommé dost mizerný, hodně mastný a přesolený. Garnely jakž takž jen to všechno dohromady úplně nesedělo. Nadívaná křepelka prostě normál ale bohužel s filetem z mořského vlka jsme měli stejnou oblohu! Jídla chutnají jak mají ale nic víc.
> 12. 03. 2018 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: Takže nedělní oběd na...
Takže nedělní oběd na příjemné procházce po Karlových Varech. Jídlo lehce nadprůměrné, ovšem na hodně vysokou cenovou hladinu podprůměr. Interiér i obsluha vcelku vpohodě. Consommé z divoké kachny lehounce nedochucené což mě překvapilo.Supreme z perličky chutný, ale zase tomu něco chybělo, něco navíc co dělá takhle drahé restaurace výjimečnými. Pro srovnání restaurace Grand Cru je levnější a přesto mnohem chutnější. Zákusky jsou ovšem skvělé, i když jsem už měl lepší právě zrovna v Grand Cru.
> 11. 03. 2018 - U Jíchů: Během roku jsme navštívili...
Během roku jsme navštívili hospůdku několikrát. Vždy na rychlý oběd. Jídla lehce přes stovku. Bohužel musím říct, že kvalita jde dolů. Dříve byla jídla spíš dobrá, teď je to naopak. Častěji je to dost podprůměrné než dobré. Klasická Česká jídla, sem tam pokus o něco Evropskýho jako třeba čufty nebo krůtí karí (schválně to píšu takhle). Výsledek pokusů nebudu komentovat, jelikož bych musel bejt sprostej. Personál pořád kvalitní a dobrej. Interiér už by potřeboval krapet obnovit. Prostě jídelna.
> 23. 02. 2018 - Kobe Steak Grill Sushi: Oběd v Kobe na Chodově. K...
Oběd v Kobe na Chodově. K jídlu klasický Sushi set. A bohužel zklamání. Je to určitě dobré a chutné, ale něco tomu chybělo. Nevím pořádně ani co. Jeden dva kousky jsem měl dokonce pocit, že už to moc "nevoní". V Kobe jsem byl cca po páté a vždycky jsem byl spokojený. Teď to bylo nezajímavé. Doufám, že šlo jen o malý výstřelek.
> 20. 02. 2018 - Loď pivovar: Na jídlo zcela průměrná...
Na jídlo zcela průměrná pivnice. Podle názvů to vypadá honosně, ovšem provedení je standardní. Je to dobré a chutné, o to nic, ale prostě jen průměrné. Spíše je to zaměřené na turisty, takže Vás brzo vyženou a obsluha se taky zrovna nepřetrhne ochotou (ale svoji práci odvedou). Shrnu to jednoduše: Vlastně nic k zapamatování. P.S. Možná jakžtakž trhaný vepřový burger stojí za zmínku.
> 20. 02. 2018 - Café Buddha: Druhá návštěva téhle...
Druhá návštěva téhle restaurace. Byl jsem zvědavý zda-li je kvalita stálá a nekolísá. Nekolísá. Opět skvěle vychucená jídla. Podle mě to patří k tomu nejlepšímu co jsem kdy jedl z Asijské kuchyně. Kimchi Salmon Tartar - nemám co dodat, mňam. Jungle Curry Duck byl zážitek a Black Pepper Prawns & Calamari snad ještě lepší. Až na konci jsme zjistili, že nám vařila šéfkuchařka Sofia Smith. Gratuluju ke skvělému umění.
> 20. 02. 2018 - Dvůr Hoffmeister: První jídlo z téhle...
První jídlo z téhle restaurace. Velmi příjemné pžekvapení. V dané cenové hladině nadprůměrné. Velmi nám chutnalo, prostředí moc hezké a obsluha příjemná. Všechno prostě jak má být. Jídlo bylo velkým překvapením v kladném slova smyslu. Telecí brzlík s chlebovou omáčkou vynikající, že na gril patří jen srdíčka salátu nevadí. Rajčatová omáčka vychucená spíše do Českého stylu což jsou ostatně všechna jídla a prospělo jim to. Svíčkovou (dal jsem si ji po 3 letech) jsem si přidal A fish & Chips 100%.
> 13. 02. 2018 - Francouzská restaurace Art Nouveau: Restaurace se skvostným...
Restaurace se skvostným interiérem patří do špičky v Česku. Návštěva stojí za to už jen kvůli tomu interiéru. Ovšem jídlo nijak nezaostává. Klasická tříchodová večeře. Marinovaný bůček a rolka s krevetou jako předkrm. Následovali Selátko s bůčkem a Kachní prso a jako zakončení Pate Á Choux a Křupavá trubička. Všechny jídla jsou moc moc dobrá. Stylově jsou jídla "jednodušší", ale o to líp chuťově ladí a to je jejich největší přednost. Osobně mám ale raději jídla výraznější. Stojí to za ochutnání.
> 13. 02. 2018 - Café Buddha: Útulná restaurace s hezkým...
Útulná restaurace s hezkým prostředím a s vynikajícím jídlem. Pro milovníky Asijské kuchyně úplný ráj. Jídla skvěle vychucená z prvotřídních surovin a za vcelku přijatelné ceny. Pálivý salát z kachních prsou byl jedinečný. Ať už dušená hovězí líčka nebo Pad Thai skvělé. A zákusky mňam. V téhle cenové úrovni je jídlo absolutní špička. Obsluha i interiér také přesně odpovídají tomu zač platíme. Mohu jen doporučit.
> 02. 02. 2018 - Samurai: Druhá návštěva téhle...
Druhá návštěva téhle restaurace. Příjemná večeře ve dvou. Protože nejsem odborník na Japonskou kuchyni řeknu jen, že mi chutnalo. Prostředí taky slušný, prostě spokojenost. Když to však srovnám s jídlem např. z Kóbe nebo Sasazu tak tam mi chutnalo o trochu víc. Určitě to ale stojí za ochutnání.
> 31. 01. 2018 - Field: Předvánoční oběd. Celou...
Předvánoční oběd. Celou recenzi shrnu do jediné věty. Field podává nejchutnější a nejlepší jídla v Česku.
> 31. 01. 2018 - Beef House grill & bar: První návštěva téhle...
První návštěva téhle restaurace. Interiér a atmosféra podniku tak, plusmínus, průměrná. Všechno fungovalo jak má, jen tomu pořád něco chybělo k dokonalosti. A teď jídlo. Předkrm, rybyčková pomazánka jen průměr ale domácí pečivo slibovalo zajímavé pokračování. Hovězí tatarák s topinkou, prostě paráda. Steak z tuňáka s cukrovým hráškem, lahoda na jazyku. A nakonec Strip Steak (400g) s domácími hranolkami a omáčkou z gorgonzoly - Absolutní 1. porazil i mnohem lepší restaurace. Na steak zajděte!
> 31. 01. 2018 - Asian Temple: Velmi krásné prostředí s...
Velmi krásné prostředí s výbornou asijskou kuchyní. Předkrmy na jedničku. Masové knedlíčky s krevetami vařené v páře mají ode mě absolutní jedničku. Jídlo z tandoori pece také skvělé. Hlavní jídla, například jelínek, už mě tolik neoslovili. Bylo to vítečné, ale nijak objevné. V uvozovkách "lepší čína" :-) Určitě doporučím a každý si najde to své z Asijské kuchyně.
> 31. 01. 2018 - Grand Cru: Pokračování recenze...
Pokračování recenze "Víkendová večeře" Ad Holub: Langoš už tam byl tak nějak navíc. A moc mi k tomu chuťově neseděl. Telecí panenka s lanýžovou omáčkou dost dobrý, ale tak nějak klasika. A opět tam byl navíc telecí talián a nevím vlastně proč. Celkově toho bylo na talíři trochu moc. Ovšem zákusky opět nadchly. Karamelové vejce a Čokoládový parfait s několika sorbety - mňam. Jak jsem psal na začátku - absolutní špička. Zajděte a užijte si to, stojí to za to.
> 31. 01. 2018 - Grand Cru: Víkendová večeře s...
Víkendová večeře s přítelkyní. Začnu tím nejpříjemnějším, tuhle restauraci doporučím všem. Určitě to stojí za to. Jídlo je na absolutní špičkové úrovni. Obsluha velmi příjemná a profesionální a interiér hezký. Celkově restaurace působí velmi příjemně. Baštili jsme Marinované hovězí, Okurky a pomelo v ginu s tonikem jako předkrm. Za tohle musím dát absolutorium. Hlavní jídla už pár chybek měli. Uzený holub samozřejmě dobře udělaný. Ale nastavovaná kaše s rozvarem z holubých stehýnek nic moc.
> 31. 01. 2018 - Kampa Park: Víkendový oběd se znaámými...
Víkendový oběd se znaámými a kamarády. Restauraci nám doporučili jako jednu z nejlepších v Praze. Bohužel to tak není. Velmi drahá restaurace, kde ceny vůbec neodpovídají kvalitě jídla. K jídlu jsme si dávali Tygří krevety, Telecí tatarák, Jehněčí karé, Kuřecí ballotine a další. Prakticky bez výjimky jsou jídla nedochucená, možná až mdlá nebo případně je vychucení takové nepříjemné. Prostě nám to moc nechutnalo. Přitom suroviny neskutečně kvalitní. Na takto drahou restauraci - špatný.
> 10. 01. 2018 - V Polích: Za poslední 2 měsíce jsme...
Za poslední 2 měsíce jsme restauraci navštívíli asi 3x. Kvalita stále tatáž na velmi vysoké úrovni. Opravdu klasická Česká kuchyně plus samozřejmě i jiné recepty ze světa. Restauraci vždycky doporučím. Moc nám chutnalo, ale na osmé místo v žebříčku to opravdu není. Pro příklad. Ledvinky s mandlemi moc zajímavé, jen omáčka chtěla více dochutit, lehce vodová. Nebo svíčková s liškami, které byly zbytečně na malé kousky a dost měkké což je umění! Polévku si naléváte sami do talíře apod.

Moje gastrofotky

Fotky z restaurací