Profil uživatele
avatar

TmsPav

Gourmet

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
1
0
Počet komentářů 10
Ohodnocené restaurace 4
Účast na gastroakcích 5

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2018: 4

Moje oblíbené z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT

Moje komentáře

> 24. 02. 2018 - V Zátiší: Příjemné posezení (umocněné...
Příjemné posezení (umocněné setkáním s přáteli) o obsluze jsme ani nevěděli, ta sice nasadila vysoké tempo, že už po 3/4 hodině jsme šli do finále s dezertem, ale vše fungovalo jak mělo. Pozitivně překvapila polévka z černého kořene, která byla i nejsilnějším zážitkem. Společně s pěkným interiérem a perfektní lokalitou a také pro povzbuzení k další účasti na GRF dáváme samé jedničky.
> 18. 02. 2018 - Kovárna: Lehce přimhouřím oči a...
Lehce přimhouřím oči a poprvé dávám samé jedničky. Kuchyně se rok od roku zlepšuje, oproti rozpačitým začátkům tu dnes nenarazíte na jediný úlet. Dnešní krém z pečené červené řepy předčil veškerá očekávání, nezklamal ani steak s lanýžovou omáčkou, ani ten s tou mangovou ( i přes to, že oba postrádali trochu té vlastní šťávy). Doporučuji, stojí za návštěvu.
> 10. 02. 2018 - Four Seasons hotel, CottoCrudo: Dát na menu GRF ve střední...
Dát na menu GRF ve střední Evropě mořskou rybu a rovnou makrelu chce hodně odvahy nebo sebevědomí, ale musím vysmeknout poklonu šefkuchaři Leonardu Di Clemente, vše bylo výborné, možná dezert přemnoho-čokoládový (někdy je opravdu méně více). Personál skvělý, neškrobený, ale profesionální. Interiér ohromující, restaurant s výhodou parkování na pozemku 5* hotelu s úchvatným výhledem na Vltavu. Celkově mám za to, že 4seasons by měl být v našem výběru ještě výše - za mne pouze jedničky. Děkuji.
> 10. 02. 2018 - Terasa U Zlaté studně: Už samotná návštěva Terasy...
Už samotná návštěva Terasy s panoramatickým výhledem je zážitkem sama osobě. Jídlo je dle očekávání prvotřídní, předkrm Foie gras přebilo vše ostatní, je plný různých chutí. Ryba překvapivě nebyla zklamání (což se od mořské ryby ve středozemí automaticky očekává) zachránila ji totiž naprosto skvělá omáčka, po které jsem pochopil proč vybrali červené víno - je to skvěle fungující volba šéfkuchaře Sapíka. Obsluhu jsme, ale zaskočili návštěvou s malou dcerou kde jsme sami museli žádat o spec menu..

Moje gastrofotky

Fotky z komentářů