Profil uživatele
avatar

Perry

Gourmet

život je příliš krátký na to, abychom pili špatná vína.

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
10
1
Počet komentářů 37
Ohodnocené restaurace 10
Účast na gastroakcích 1

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2018: 10

Moje komentáře

> 02. 04. 2018 - Country Saloon penzion: První návštěva na...
První návštěva na doporučení. Cíl návštěvy = steaky na ohni. Ty nemají chybu. Můj 500 g steak byl dobře propečen, nijak nepřipálený. Z toho jsem byl nadšen! Jinak nejde o vyšší gastronomii. Například teplé omáčky pepř+smet. a chilli byly hodně podprůměrné. Ostatní chody v normě. (Doporučuji gourmetům Angus farma Soběsuky u Nepomuku. Tam je vyšší úroveň gastronomie) Do CS se na steak ale opět vrátím. Interiér přehnaný. Méně by bylo více. Bez úpravy masa na ohni by restaurace asi neměla ten zvuk.
> 02. 04. 2018 - Lesní hotel Peršlák: Moje první návštěva. Hotel,...
Moje první návštěva. Hotel, místo, interiér - neuvěřitelné! Kuchyně skvělá! Matjes filet, zvěřinový guláš, horké lesní plody, presso. To vše do 500,- Prvorepublikový hotel jak vystřižený. Rezervoval jsem ihned prodloužený víkend začátkem května. Potom napíšu hlubší hodnocení. Zatím jsem víc než nadšen a těším se. Doporučuji všem!!
> 28. 03. 2018 - Eska: Moje první návštěva. Skvělé...
Moje první návštěva. Skvělé jídlo - Petržel pečená v seně, špaldové lívance, šípkové kapučíno, minerálka za 586,- Příjemná obsluha, netradiční prostředí stojí za návštěvu a i když preferuji něco jiného, vrátím se. Na mne trochu moc silná hudba. Nabídli mi bohužel jen denní menu. Škoda, že jsem nevěděl o několika chodovém degustačním menu. Zkusím tedy příště. Trochu vyšší cenová hladina, ale dá se. Určitě doporučuji k návštěvě.
> 23. 03. 2018 - U Štěpána: Ještě bych rád doporučil...
Ještě bych rád doporučil všem gourmetům, pohybujícím se v okolí restaurace U Štěpána. Zajeďte si do Kašperských hor do penzionu Nebespán, kde vaří rodilý Francouz Francois. Takhle by to mělo vypadat! Být Nebespán v Praze, už mají Michelina!
> 23. 03. 2018 - Bruxx: Souhlasím s dalšími...
Souhlasím s dalšími komentáři. Skvělá restaurace: ústřice, šneci, ryba, sklenka Chablis, minerálka a ristretto - vše za 1041,- Profesionální obsluha, krásné prostředí. Nechápu, že jsem to neznal. Je tam možné z boku bez potíží zaparkovat nebo přijet metrem. Nedoceněná restaurace, kam začnu častěji chodit. Skutečně doporučuji a jsem zvědav na další návštěvy, zda restaurace kvalitu udrží.
> 23. 03. 2018 - U Štěpána: Další návštěva po půl roce....
Další návštěva po půl roce. Restaurace jde kvalitou dolů. Doporučená žebra - hrůza. Další jídla a předkrmy v pořádku. Restaurace nikdy neuměla nabídnout vína, ale že nebude mít ani karafu na dekantaci, když ve vinném lístku nabízí Skale od Springera za 1250,- je nepochopitelné. Štěpán Ruda měl snahu stále nabídku zlepšovat. Uvažovalo se o nabídce sýrů z regionu. Nic. Dnes posun dolů. Sobota a poloprázdná hospoda, kde se jindy těžko hledalo místo. Pokud něco neudělají, bude brzy po reputaci.
> 23. 03. 2018 - Angusfarm: Moje třetí návštěva v...
Moje třetí návštěva v posledních letech. Rest. se stále vyvíjí k lepšímu - kuchyní, ubytováním i interiérem. To není časté. Mimo výborné kuchyně i výborný vinný lístek a profesionální servis vína! To je dnes také rarita! A tady bych to nečekal. Renomované pražské restaurace by mohly závidět. Angusfarm změnila majitele, rozšiřuje ubytovací kapacity (krásné) a v létě chce otevřít pro hosty i privátní vinný sklep majitele. Kvalitní nabídka destilátů. Byl jsem skutečně spokojen a jsem náročný host.
> 04. 03. 2018 - SaSaZu: 5 lidí kolem kulatého stolu...
5 lidí kolem kulatého stolu s výhledem do kuchyně - super. Kombinace různých předkrmů a hlavních jídel - zajímavý zážitek, ale nesmíte hledět na cenu. Sklenka Cote du Rhone 15 cl za 210,- je nesmysl, stejně jako minerálka za 165,-. Bylo to zajímavé, ale znám mnoho špičkových restaurací, kde cena odpovídá více kvalitě, servisu i prostředí. Nejsem škrob, ale utratili jsme celkem 8340,- a moc jsem si neužil. Výhoda je parkování. Nejsem nadšen, možná nejsem pravý fanda na asijskou kuchyni
> 04. 02. 2018 - Kašperk: Byli jsme spokojeni zejména...
Byli jsme spokojeni zejména s nabídkou steaků. Rib eye byl dokonce tak skvělý, že jsme si dali ještě jeden. Doplnění o čočkový salát s dýní nemělo chybu. Slušný vinný lístek, servis vína i dekantace OK. Restaurace elegantní, příjemná. Doporučuji k návštěvě, byl jsem spokojen. Ale pokud máte jen jeden večer, potom určitě doporučuji raději sousední Nebespán ve stylu francouzského bistra! (francouzský kuchař). Je to rozdíl třídy.
> 04. 02. 2018 - Nebespán boutique hotel: Moje první návštěva v lednu...
Moje první návštěva v lednu 2018 v rámci festivalu. Kuchyně vynikající! Filet z lososa, předkrm degust prkénko s vlastními uzeninami, dezert vlastní dorty. K tomu lahev Chablis. Byl jsem tak šokován špičkovou kuchyní, že jsem tam druhý den šel znovu jestli se mi to nezdálo. Naopak! Předkrm aspik, pot au feu, jelení medailonky, lahev Bordeaux. Fantastické. Pokud by tahle restaurace byla v Praze, může čekat Michelina! Prostředí francouzského bistra, milý a proškolený personál. Musíte zažít!!
> 04. 02. 2018 - Rest: Má oblíbená restaurace, kde...
Má oblíbená restaurace, kde si na nic nehrají. Chodím sem na ryby a mohu doporučit. I když většinou hodnotím jídlo 2. Mají výborný vinný lístek a v něm lahve, které jinde těžko hledáte. Úžasná je v létě zahrádka venku. Jídlo odpovídá ceně. Zatím jsem nebyl nikdy zklamán, ale na druhou stranu ani jídlem vysloveně nadšen. Přesto zkuste.