Profil uživatele
avatar

Liz

Foodie

žiju, abych degustovala :-)

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
2
0
Počet komentářů 10
Ohodnocené restaurace 1
Účast na gastroakcích 2

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2019: 1

Odkud jsem: z Prahy

Co dělám: všechno možné

Co nedělám: to ostatní

Kam chodím: do divadel, kin, občas do práce

Co miluji: jídlo

Co nesnáším: vajíčka, nejsem slepice

Co bych si dal/a k poslední večeři: ústřice, mušle sv. Jakuba, krásné, jiskřivé, bílé víno

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Art Nouveau

Moje oblíbené z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT

Moje komentáře

> 02. 03. 2019 - Francouzská restaurace Art Nouveau: pošírovaná ústřice,...
pošírovaná ústřice, celerové velouté.
> 02. 03. 2019 - Francouzská restaurace Art Nouveau: naprosto skvělý steak z...
naprosto skvělý steak z loupané plece, pyré z topinambur
> 02. 03. 2019 - Francouzská restaurace Art Nouveau: párování vín :-)
párování vín :-)
> 02. 03. 2019 - Francouzská restaurace Art Nouveau: pošírované rajče v olivovém...
pošírované rajče v olivovém oleji, vyšlehaná riccota s parmezánem
> 02. 03. 2019 - Francouzská restaurace Art Nouveau: 28.2.jako obvykle skvělý...
28.2.jako obvykle skvělý gastronomický zážitek. úvodem domácí pečivo s máslem a vulkanickou solí, konfitované rajče jako milá pozornost. Pošírovaná ústřice v proseccu báječná, celerové velouté s roqueforem skvělé, steak dokonalý. Pyré z topinambur úžasný nápad. Palačinka s pomerančovou zavařeninou, v nádherné symbioze s Grand Marnier. Vína výborná. Jako vždy perfektní šéfkuchař a skvělá obsluha.
> 15. 02. 2019 - Augustine Restaurant: Jedna z nejlepších...
Jedna z nejlepších degustací. TOP! První překvapení tvarohová pěna s bagetkou z brambor těsta, druhé pražma s citronovou pěnou, na salátku z quinoi a ťupkou tahini. Pečený celer, FANTAZIE. Hlavní chod, filet z divočáka, super, jen se mi maso zdálo nepatrně tužší, ale ok, je to zvěřina s kaštanový bisque a klouzky, výborný nápad. Nepečený dýňový dezert, nádhera. Úžasná prezentace jídla. Cena vín, mimo festivalovou nabídku mně ochromila, daly jsme si navíc, ale tam se nulami nešetří...
> 13. 02. 2019 - Hoffmeister Hotel & Spa, Ada restaurant: TOTIŽ, spletla jsem sama...
TOTIŽ, spletla jsem sama sebe. šéfkuchař se jmenuje Jiří SVOBODA! To jsem zjistila až druhý den z internetu. ALE, protože jsem byla jídlem opravdu nadšená, zeptala jsem se obsluhujícího číšníka, kdo je šéfkuchařem a po lehkém zaváhání mi sdělil, že asi pan Vaněk. Trošku mně mrzelo, že číšníci neznají jméno šéfkuchaře. Když k nám totiž šéfkuchař přišel, zda jsme spokojené, tak jen skromně podotkl, že je z kuchyně :-). jinak MOC DĚKUJEME.
> 13. 02. 2019 - Hoffmeister Hotel & Spa, Ada restaurant: naprostá spokojenost v...
naprostá spokojenost v hotelu Hoffmeister
> 13. 02. 2019 - Hoffmeister Hotel & Spa, Ada restaurant: moje variace na ústřice
moje variace na ústřice
> 13. 02. 2019 - Hoffmeister Hotel & Spa, Ada restaurant: prostředí, jídlo, servis...
prostředí, jídlo, servis opravdu nádherné. Telecí tataráček jako milá pozornost. Gratinovaná ústřice s fenyklem super,nadchla mně tolik, že jsem si to doma musela zkusit také. hovězí consommé, dokonce 48 hodin tažený vývar prostě parádní, já ho chystám jen 8 - 10 hod. Jehněčí hřebínek dokonalý, maso se jen sypalo. Šéfkuchař Jiří Vaněk se přišel zeptat, jak nám chutnalo. To bylo velmi milé, ihned jsme popovídali o ústřicích a právě jeho consommé.
> 23. 01. 2019 - U Emy Destinnové: welcome drink a carpaccio z...
welcome drink a carpaccio z bizona velmi milá pozornost. Líčka z divočáka skvělé, omáčka z lišek výborná. Treska super, kapustičky nemusím, ale v úpravě se slaninou velmi chutné. Steak byl trošičku tužší, ale v kombinaci s ústřičnou omáčkou, s hlívou ústřičnou mňam. První festivalové bílé víno ze Španělska nic moc. Druhé bílé ze Zélandu výborné. Závěrem jsem si dopřála 2 sklenky krásného pinot noir ze Zélandu, ke steaku. Přišel nás pozdravit i majitel a šéfkuchař, milé a pozorné. Děkujeme

Moje gastrofotky

Fotky z komentářů