Profil uživatele
avatar

Mlsný Majk

Gourmet

Láska prochází žaludkem

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
2
0
Počet komentářů 26
Ohodnocené restaurace 3
Účast na gastroakcích 21

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2019: 3

Odkud jsem: Praha - východ

Co dělám: Jím tak dobře, jak nejlépe to jen jde

Co nedělám: Nikdy nelžu o tom, že mi chutnalo

Kam chodím: Midtown Grill, V Zátiší, Parkhotel Popovičky, Le Petit Gourmand

Kam nechodím: Kde mě jednou zklamou, už mě neuvidí

Co miluji: Nadšené kuchaře a milý personál

Co nesnáším: Znuděné kuchaře a nerudný personál

Na co mám slabost: Foie gras zprudka opečená s demi glace a toustíkem

Poslední úlovek: Restovaný šváb a mouční červi v Noodles

Co bych si dal/a k poslední večeři: Přádný biftek

Proč se vám budu líbit: Proč bych se vám nelíbil? :)

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Le Petit Gourmand

Kuchař: Radim Pitrun

Pokrm: Telecí líčka s bramborovou kaší

Nápoj: Víno hlavně bílé

Gastrokniha: Bible šéfkuchaře a všechny kuchařky Prakulu

Gastropořad: Ano Šéfe

Gastrofilm: Velká žranice

Moje oblíbené z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT

Moje komentáře

> 28. 02. 2019 - Four Seasons hotel, CottoCrudo: Cotto Crudo jsme si opět...
Cotto Crudo jsme si opět užili na nejvyšší úrovni. Vynikající artyčokový krém s kuřecím hřebínkem jsem ochutnal poprvé, stejně jako rybí cacciucco omáčku se skvělými dršťkovými raviolami. Pochybuji, že jsem kdy okusil lepší kachnu na pomerančích, to byl opravdu sen! Jediným zklamáním pro mne byl dezert, který se netrefil do mého vkusu. Víno výborné. Přijde mi trochu zvláštní, že se u nás vystřídalo asi 5 lidí obsluhy s rozdílným výkonem. Celkově jsme ale odcházeli nadšeni, za což děkujeme.
> 03. 02. 2019 - Aquarium: Kuchyně Miroslava Barcíka...
Kuchyně Miroslava Barcíka mě velmi mile překvapila. To jsem opravdu nečekal a o to víc jsem si večer v restauraci Aquarium užil. Festivalové menu nemělo chybu a vrcholem byl mořský ďas se sépiovými těstovinami a omáčkou s choriza. Příjemné bylo krátké interview s šéfkuchařem servírujícím nám dezert. V reatauraci je moc pěkné akvárium, toalety jsou čisté, vhodně vybavené. Obsluze se dá vytknout snad jen trochu rutinní představování servírovaných pokrmů. Každopádně se těším na další návštěvu!
> 19. 01. 2019 - MG restaurace: Polévka vypadala lépe než...
Polévka vypadala lépe než chutnala, ale špatná tedy rozhodně nebyla. Vynikající byl tatarák a selátko se zelím, které jsme měli i při poslední návštěvě, bylo skvělé! Abruzzo bylo výborné a příjemným překvapením byl krátký rozhovor s Miroslavem Gruszem

Moje gastrofotky

Fotky z restaurací

Fotky z komentářů