VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Bramboraky
9.12.2017

Falešné bramboráky z "unavené" žluté cukety se zbytkem mouky a vloček. Poslední bio vajíčko. Trocha vlastních bylinek a dobrého olivového oleje. S domácím guacamole chutnaly úžasně!

Nejlepší vánoční dárek
6.12.2017

Nezapomenutelné degustace a Mňam Zážitky v rámci Grand Restaurant Festivalu 2018 právě v prodeji. Obdarujte vaše nejmilejší něčím osobním, co už jim nikdy nikdo nevezme. Motto festivalu: "Superfood za super ceny!"

Bez obalu
1.12.2017

Víte, že jde žít úplně bez obalů? Chraňte planetu a pokuste se co nejvíc omezit igelity apod. Berte si na nákupy vlastní tašku, vlastní nádoby na vločky, rýži nebo čočku. Je to levnější a zároveň kontrolujete množství!

Top10
28.11.2017
Tyto restaurace se dostaly do Top10 Maurerova výběru Grand Restaurant 2018. Uhádnete, která se umístila na 1. místě? Výsledky budou zveřejněny 1. prosince!
Bylinky
24.11.2017

Vypěstujte si domácí superfood! Bylinky potřebují jen sluníčko, teplo a trpělivost. A odměna je k nezaplacení:)

Arzak
21.11.2017
“Make food not war” aneb dezert á la Elena Arzak z Baskicka
Lustr z mušlí
17.11.2017

Další umělecké dílo! Tentokrát z nasbíraných mořských lastur. No není to nádhera?

Halloween
14.11.2017
Dýňové lasagne se sýrem. Překvapí i potěší v Cafe de Paris.
Korky
11.11.2017

Nevyhazujte korky od vína! Dají se použít jako krásná dekorace, můžete s nimi vytvářet umělecká i praktická díla nebo je znovu využít v kuchyni či na zahradě:)

Kadeřávek
7.11.2017
V USA mu také říkají Kale, moje babička zase Kél. Ma 4x více karotenů než brokolice a spoustu vitamínů. Vydrží v záhonu až do zimy.


 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top
English