VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

96m klobasa cigaro
96m klobasa cigaro
30.7.2011
Darek masokombinatu Krasno B. Polivkovi k narozeninam
lzicka u Polivky
lzicka u Polivky
30.7.2011
Stovky kreativne zpracovanych lzicek je k videni ode dneska v Olsanech na farme Bolka Polivky

olsany open
26.7.2011

Povečeřet s králem můžete i vy během tradiční akce OLŠANY OPEN 2011 na farmě Boleslava Polívky už tento víkend. Organizátoři slibují, že "za jednu vstupenku nasytíte všechny smysly!" Jedu také ochutnat.

hluboke more
hluboke more
25.7.2011
Jonske more vydalo vcera rano svou hlubokozijici lahudku - vecer byla na taliri v rybarske restauraci A. Nikitas

sansho
9.7.2011
Chef Paul Day dal dohromady příjemný tým a skvělou kuchyni ve svém podniku Sansho. Už se tam pomalu slétli všichni, kdo "čichají" gastronomické počiny! Vložte do úst smažené krabí nožičky, přivřete oči nad Petrskou věží a jste v tu chvíli na jiné planetě!
mam to tu rad
mam to tu rad
4.7.2011
Na krasne vyhlidce v Troji si muzete pochutnat na opravdu domacim houskovem knedliku (!), zadny polotovar! Ale i dalsich sofistikovanych specialitkach za rozumne ceny.
sardove pecou chleba doma
sardove pecou chleba doma
1.7.2011
V mnoha vsich ve vnitrozemi Sardinie vidite stale funkcni domaci pece na chleba.
letiste
letiste
26.6.2011
Porto Cafe Restaurant je asi jedno z nejodpornejsich mist na letisti v Ruzyni, hnusny personal, nevalne, predrazene jidlo. Uz nikdy ani preclik.

techno-emoce
18.6.2011
Jiří Štift zase kouzlí v Mandarinu! Pokud máte chuť na humrovou zmrzlinu či kulajdu s koňakem na 64 C a další delikatesy z oblasti molekulární, či techno-emocionální gastronomie - začíná to od 23.6.!
www.essensia.cz
pivo
pivo
13.6.2011
Kdyz plznicka takhle "krouzkuje", znamena to, ze sklo je spravne umyte, ze teplota piva krouzi kolem 6 st. Celsia a vycepak vi co dela. Na zdravi!


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English