VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit


balsamico
20.4.2012
Když vám v restauraci dají na stůl aceto balsamico, které má v hlavním špuntu ještě jednu miniaturní trubičku s titěrným špuntíkem, aby se co nejméně drahocené pochutiny vyplýtvalo, vězte, že asi půjde o kvalitní, starý a drahý balsamikový ocet. Třeba v Tratorii Cicala to můžete zažít.
humr
humr
17.4.2012
Prague Food Festival se blizi. Co vse ochutname? Kompletni degustacni menu a historicky nejpestrejsi program na www.praguefoodfestival.cz
mansaf
mansaf
10.4.2012
Kopec ryze, skopove, bujon s jogurtem, mandle - mansaf, jordanska delikatesa, ktera od pohledu nevypada nic moc, ale chutna skvele, kdyz se to umi.
cafe
cafe
29.3.2012
Mauricius je ostrov cukrove trtiny, misto lzicky vam ke kave daji valecek nerafinovaneho cukru na spejli, michanim se zvolna rozpusti.
ruka
ruka
23.3.2012
V sevillske 2 michelinske restauraci serviruji pribor pouze v polo-rukavickach .€€€€
kulajda
kulajda
17.3.2012
Kulajda dle chefa Marka Fichtnera z Kempinski Praha exkluzivne vypada i chutna!
kulajda
kulajda
16.3.2012
Kulajda podle chefa Marka Fichtnera z prazskeho hotelu Kempinski. Mimochodem nedavno podnik ziskal prestizni ocenemi francouzskeho Gault Millau...
rikota
rikota
14.3.2012
Blatenska rikota, kravske biomleko, ted jsem cerstve ochutnal z Horskeho statku Abertamy.
pivo
pivo
7.3.2012
50 druhu pivnich koktejlu nabizi La Republica, pobliz nam. Republiky, P1. To je presne to, co se ma odehravat v pivni supervelmoci jakou Cesko bezesporu je.
cicala
cicala
2.3.2012
Cannelloni con ricotta e spinaci, pohlazeni domaci italske kuchyne ve skvele trattorii Cicala. Jen tak k obedu, chodi sem i Jack Sparrow nebo Sean Connery. Fakt.


 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English