VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

mam to tu rad
mam to tu rad
4.7.2011
Na krasne vyhlidce v Troji si muzete pochutnat na opravdu domacim houskovem knedliku (!), zadny polotovar! Ale i dalsich sofistikovanych specialitkach za rozumne ceny.
sardove pecou chleba doma
sardove pecou chleba doma
1.7.2011
V mnoha vsich ve vnitrozemi Sardinie vidite stale funkcni domaci pece na chleba.
letiste
letiste
26.6.2011
Porto Cafe Restaurant je asi jedno z nejodpornejsich mist na letisti v Ruzyni, hnusny personal, nevalne, predrazene jidlo. Uz nikdy ani preclik.

techno-emoce
18.6.2011
Jiří Štift zase kouzlí v Mandarinu! Pokud máte chuť na humrovou zmrzlinu či kulajdu s koňakem na 64 C a další delikatesy z oblasti molekulární, či techno-emocionální gastronomie - začíná to od 23.6.!
www.essensia.cz
pivo
pivo
13.6.2011
Kdyz plznicka takhle "krouzkuje", znamena to, ze sklo je spravne umyte, ze teplota piva krouzi kolem 6 st. Celsia a vycepak vi co dela. Na zdravi!


 

Jídlo zblízka
13.6.2011

Regionální gastronomické slavnosti Jídlo z blízka pro veliký zájem prodlouženy o týden. Více na www.jidlozblizka.cz

Friuli
Friuli
10.6.2011
Sardinky vylovene v zalivu Terst, pripravene na Benatsky a Trieste zpusob

jidlo z blízka
6.6.2011
jidlozblizka.cz jsem si vyzkoušel v brněnském restaurantu La Bouchée a byl jsem nadšen prezentací, chutí i obsluhou. Doufám, že i jinde, stejně jako v tomto podniku objevíte poctivé lahúdky z moravských rodinných farem, pivovarů a vinařství.
tunak na PFF
tunak na PFF
27.5.2011
32 kg tunak priplaval na podium Cookin Show s chefem R. Dolejsem z Rickshaw
u bile kuzelky
u bile kuzelky
23.5.2011
Takhle vypada vycepni zarizeni Pilsner Urquell v Lokalu U Bile kuzelky - cerstve, stabilni, chutne.


 
Je dobré začít hodovat včas, protože večer přece jenom někdy končí. Někdy i s ránem.
Anonym
Top
English