VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Your choice
31.3.2017

Podporujte podniky, které myslí na naši planetu. Rozhodnutí je jen na vás!

Lázně
28.3.2017
Parkoviště pro lázeňské konvičky hostů v Marianských Lázních. Z hlediska gastronomického jde jen o to zvolit ten správný pramen.
V Zátiší neplýtvají
25.3.2017

Smažené rýžové arancini, jejichž základem je šafránové rizoto se "zbytky z kuchyně" a alioli. Ořezy z mrkve, zbytky hub a cibule... voilà - dokonalé amuse bouche!

Langoš
21.3.2017
Předposlední langoš v roce 1968 na Balatonu, posledni před týdnem na Štrbskem plesu. Domácí, ručně hnětený -skvělý!
Zdravé zbytky
16.3.2017

Povadlá zelenina se vždy dá rozmixovat spolu s cizrnou a dostanete tak úžasný hummus. Zbytek "odkrojků" můžete přidat například k vařeným fazolím, pomačkat a usmažit lahodné "kofty". Doplníte čerstvým salátem a o oběd je postaráno!

Slovenské speciality
14.3.2017
Pirohy plněné "zemiakovou" kaší, zalité bryndzou a sypané popraženou slaninkou...i trocha čerstvé pažitky potěší. Dietka chudých - chuťová bomba!
Caribbean jungle rainwater
10.3.2017

V karibské džungli se pije 100% dešťová voda. Okysličená, bez chloru a škodlivin. Vše co hledáme, nalezneme v přírodě.

Ruční práce
7.3.2017
Zlaté italské ručičky...hned vše lépe chutná!
Mangold
4.3.2017

Věděli jste, že mangold se dá využít mnoha způsoby aniž byste jakoukoliv jeho část vyhodili? Stopky můžete třeba obalit v tempuře a z lístků zase udělat domácí pesto!

Hlad
28.2.2017
I zvířata musí jíst! Na tuhle díru se skrytými larvami musel ťukat hodně ostrý zobák. Pec pod Sněžkou.


 
Copak jestli je to zdravý, na to lidi kašlou, lidi mají rádi, když je to hlavně dobrý, pak řešej až, jestli je to zdravý…
Zdeněk Pohlreich
Top
English