VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Kamen
Kamen
14.5.2014
Kamenny "drzak" na placky nebo chlebove lupinky - tak je serviruji v Bellevue. Ubrus neulitne, je designove uzemen.
Chrest
Chrest
7.5.2014
Ted je ta prava sezona - takze chrestove risotto s ancovickou a mozzarelou podle La Bottega di Finestra - bistro v Platnerske ul., ktere mne jeste nikdy nezklamalo!
Vek
Vek
4.5.2014
Nejsem z toho osobniho vyroci nejak moc nadsen, ale ten strudl nebyl spatny!
Ufo
Ufo
28.4.2014
Nektere pokrmy (treba V Zatisi) vypadaji jako UFO a navic chutnaji temer "nadoblacne"
Spici
Spici
25.4.2014
Kuchari maji prece take pravo na maly odpocinek.
Zelene pivo
Zelene pivo
20.4.2014
Zelene pivo chutna kupodivu jako pivo a pouze jeho barva je lehce odstrasujici. Preji Zelene Velikonoce!
Knedlik
Knedlik
9.4.2014
Kynuta knedle plnena merunkami? Sledujte test redaktorky Vecerkove v MFD 18.4.
Foie gras
Foie gras
19.3.2014
I takto se daji servirovat tucna jatra - foie gras
Burger
Burger
19.3.2014
Tomu rikam klamava reklama! Pres ulici to vypada, ze tu maji burgry zdarma.
Goldie
Goldie
13.3.2014
Dezert ve stylu "malovani na skle" v taborskem restaurantu Goldie, kde kazdorocne porada chef Svatek kulinarni orgie


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English