VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Dirty money
Dirty money
16.7.2014
Dobre uvarit - to je velke umeni! Na skvelem pokrmu nikdy nesmite setrit. At uz jste ziskali penize jakko...
Rajce
Rajce
10.7.2014
Rajcatko, cesnek a olivovy olej. Ke stesti nekdy staci tak malo..,
Ajo blanco
8.7.2014
Typická andaluská studená polévka ajo blanco - známá také jako gazpacho. 
 
corida
28.6.2014
Maso býka, který si odkroutil svou vrcholnou show na corridě, není nic moc k jídlu. Je v něm strach, zloba, beznaděj a vyčerpání. Přesto si jej některé restaurace hrdě nabízejí - ano, je to maso s příběhem. Ale to je vše. 
Koishi
Koishi
16.6.2014
Koishi fish & sushi, Brno. Stylizovanou japonskou vlajku a "podpis" kuchare z sojovky urcite na taliri najdete
Chleba
Chleba
8.6.2014
I chleba muze mit design
Have a rest
Have a rest
2.6.2014
Kazdy si musime chvili odpocinout
Vidlicky
Vidlicky
27.5.2014
20.000 vidlicek se musi blyskat i na festivalu jidla a najednou
Pff
Pff
24.5.2014
Food festival v Kralovskych zahradach se letos odehrava na loukach i v obrich degustacnich stanech
Festival
Festival
16.5.2014
Festival zacina uz za par dnu! Kuchari muzou jeste v Kralovskych zahradach odpocivat...


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English