VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Slivovice
Slivovice
17.8.2014
Slivovice servirovana primo ve svestce - to se vam stane asi jen u chefa Kosnare na Kosiku!
Biopotravina
Biopotravina
14.8.2014
Do 15. srpna posledni moznost prihlasit sveho favorita do souteze Ceska biopotravina 2014. Nejezte blbe!
Chobotnice
Chobotnice
4.8.2014
...nemusi byt jen na taliri. Je krasna, elegantni a chytra.
Sardinky
Sardinky
2.8.2014
Jenom proste 3 sardinky na bridlici marinovane v oleji a balsamiku s minirajcatkem. Lehky predkrm.
Dirty money
Dirty money
16.7.2014
Dobre uvarit - to je velke umeni! Na skvelem pokrmu nikdy nesmite setrit. At uz jste ziskali penize jakko...
Rajce
Rajce
10.7.2014
Rajcatko, cesnek a olivovy olej. Ke stesti nekdy staci tak malo..,
Ajo blanco
8.7.2014
Typická andaluská studená polévka ajo blanco - známá také jako gazpacho. 
 
corida
28.6.2014
Maso býka, který si odkroutil svou vrcholnou show na corridě, není nic moc k jídlu. Je v něm strach, zloba, beznaděj a vyčerpání. Přesto si jej některé restaurace hrdě nabízejí - ano, je to maso s příběhem. Ale to je vše. 
Koishi
Koishi
16.6.2014
Koishi fish & sushi, Brno. Stylizovanou japonskou vlajku a "podpis" kuchare z sojovky urcite na taliri najdete
Chleba
Chleba
8.6.2014
I chleba muze mit design


 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top
English