VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Valoria
Valoria
15.1.2015
Tak ja nevim v kolik si mam dat ten hlavni chod v nove pojmutem designu restaurantu Valoria v Nerudovce?
Morek
Morek
5.1.2015
Morkove kosti pecene s cesnekem. Idealni delikatesa do tehle zimy!
Dali
Dali
26.12.2014
Casa Salvador Dalí o vanocich - lepe mene vajec i v Cadaques..:-)
Barcelona
Barcelona
24.12.2014
Stedry vecer se slavi v dobrych restauracich i v kuchyni
Champs elysees
Champs elysees
12.12.2014
Ja nevim jak vy o vanocich, ale doma je doma, ze?
Po rusky
Po rusky
10.12.2014
"Zarenyj syr, becherovka, temnoje pivo" ... nabidka pro nejcastejsi navstevniky prazske ZOO ve vsedni den: Rusy
Chlebicek
Chlebicek
3.12.2014
Ancovicky, redkvicky, kapary, paprikovy krem cerstva rukola. Cerstvy skvely chlebicek. Nenapadna Kavarna Museum.
Kniha
Kniha
30.11.2014
Velmi osobni kucharska a fotograficka knizka od autoru, kteri jsou "nemocni Italii"...
Zakusky
Zakusky
20.11.2014
Lahudky od Fouchona asi patri k nejlepsim, ale i nejdrazsim v Parizi
Cervi
Cervi
13.11.2014
Nejsou tucni, poskytuji kvalitni proteiny a mineraly. Snadno se skladuji a muzete je mit porad cerstve. Jde jen o to - zvyknout si na jidli bezne pro 60% obyvatel nasi planety.


 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English