VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Rajcata
8.5.2015

Kupodivu i rajčata mohou chutnat jako opravdová rajčata a navíc vypadat skvěle ve všech variantách

Cava a jamón ibérico
5.5.2015
I. Mňam Tour do Katalánska jsme úspěšně zakončili degustací iberské šunky z černých vepřů a sklenkou katalánského sektu:)
Bylo nebylo v jedne zapadle rybarske vesnicce...
2.5.2015

Mňam Tour v plném proudu! 2* Michelin. Více na www.mnamtour.cz

Baskické pintxos
28.4.2015

Vyhlášené baskické jednohubky „pintxos“ ochutnáme při naší zahraniční Mňam Tour, která vypukne již tento pátek! Více na www.mnamtour.cz

Usi
24.4.2015
U Hezounu delaji Stramberske usi porad rucne! 2000 denne! Certifikat EU za Zemepisne oznaceni puvodu je tu na miste.
Nový trend zvaný "nikkei"
21.4.2015

Nejen slavní katalánští bratři Ferran a Albert Adrià se zaměřili na fusion japonské a peruánské kuchyně neboli “nikkei”!

Star wars
17.4.2015
Star Wars v rest. Bellevue, tradicni soutez 2 zahr. Chefu o to, zda poznate jako zakaznik, ktera pulka talire je jejich mistrovsky kouskem? Ja mel foie gras (vlevo) a chrest
I. Mňam Tour do Katalánska už se blíží!
13.4.2015

Jarní drink v asijském stylu v hotelu Mandarin Oriental Barcelona. Více na www.mnamtour.cz

Biosnidane
7.4.2015
Tak trochu biosnidane na zajimave Ekofarme Svinna. Uz se v lete tesim na bylinky.
Lodičky "k sežrání"
4.4.2015

Barcelonský gastronomický umělec Christian Escribà nevytváří pouze chutě, ale také emoce. Jeho cukrárna je doslova pohádkovou perníkovou chaloupkou!



 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English