VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Usi
24.4.2015
U Hezounu delaji Stramberske usi porad rucne! 2000 denne! Certifikat EU za Zemepisne oznaceni puvodu je tu na miste.
Nový trend zvaný "nikkei"
21.4.2015

Nejen slavní katalánští bratři Ferran a Albert Adrià se zaměřili na fusion japonské a peruánské kuchyně neboli “nikkei”!

Star wars
17.4.2015
Star Wars v rest. Bellevue, tradicni soutez 2 zahr. Chefu o to, zda poznate jako zakaznik, ktera pulka talire je jejich mistrovsky kouskem? Ja mel foie gras (vlevo) a chrest
I. Mňam Tour do Katalánska už se blíží!
13.4.2015

Jarní drink v asijském stylu v hotelu Mandarin Oriental Barcelona. Více na www.mnamtour.cz

Biosnidane
7.4.2015
Tak trochu biosnidane na zajimave Ekofarme Svinna. Uz se v lete tesim na bylinky.
Lodičky "k sežrání"
4.4.2015

Barcelonský gastronomický umělec Christian Escribà nevytváří pouze chutě, ale také emoce. Jeho cukrárna je doslova pohádkovou perníkovou chaloupkou!

Cirina
31.3.2015
Posledni den v breznu je tez poslednim pracovnim dnem slavne kucharky prezidenta Havla - Ciriny (Irena Kosikova) ve vlastni restauraci. Nastava odpocinek a treba i napsani dalsi kucharky madarske/slovenske kuchyne...
Picasso
Picasso
23.3.2015
Chut zvana Picasso
Shiitake
Shiitake
10.3.2015
Shiitake a taky shitake, taky shi-ta-ke. Kazdopadne houba s lecivymi ucinky oblibena v gastronomii. Japonci znaji tisice let. Nekoho pry i povzbudi...
Sekana
Sekana
26.2.2015
Nejlepsi sekana co jsem kdy ochutnal. Od mistra Kšány v Dlouhe ulici.


 
Pospěš si s prací, nikoli s jídlem.
Čínské přísloví
Top
English