VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Klobásky, ze kterých jde hlava kolem
22.12.2015

Obří otočný gril na vánočním trhu ve "Španělské Vesnici" aneb vepř na několik způsobů!

Sushi
18.12.2015
Sushi? Ano, ale jen v designu, jsou to pouze gastronomicke ponozky - pro milovniky japonskeho tradicniho pokrmu.
Detaily
15.12.2015
Takovýhle účet vám připraví indonéská majitelka bistra Jávanka na Vinohradech. Taková maličkost a jakou to udělá člověku radost... A k tomu ještě božsky vaří!
Sklenik
11.12.2015
Sklenikova zelenina nebo kvašena? Nekdy to co vypada hure tak je nasemu telu prospesnejsi...
Pýcha knihovny
8.12.2015
Už XX. let s vámi...
Amuse bouche I.
4.12.2015

Gel z pečených bramborových slupek a perly z podmáslí. Taste-Waste předkrm podle Borgo Agnese (Brno), které se letos umístilo v TOP 10 restauracích.

Indické signature koktejly
1.12.2015
V barcelonském podniku Surya stojí psáno na dveřích: Indian Street Food & Drinks. Jestli je v indických ulicích obvyklé pikantní mojito s mangovým chutney, to nevím, ale návštěva rozhodně stojí za to!
Dejme věcím nový život!
27.11.2015

Mnoho věcí kolem nás může mít i "druhý" život, být užitečné, recyklované a ne prostě jen odhozené do koše. Taste-Waste na našem webu vám řekne víc.

Chef del Mar
24.11.2015

V Barceloně občas vaří chef přezdívaný "šéfkuchař moře": prosadil si plankton k lidské konzumaci, peče ryby na olivových peckách a dělá 100% mořské uzeniny. Jeho mistrovské degustační menu jsme ochutnali během Mňam Tour 2015!

Korek
20.11.2015
Spunty z kokrkoveho dubu. Jsou cim dal drazsi, kratsi a tez kvalita a hustota je ruzna. Mozna jste jiz potkali vina se sklenenym uzaverem. Kdo vi co jeste bude?


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English