VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Your choice
31.3.2017

Podporujte podniky, které myslí na naši planetu. Rozhodnutí je jen na vás!

Lázně
28.3.2017
Parkoviště pro lázeňské konvičky hostů v Marianských Lázních. Z hlediska gastronomického jde jen o to zvolit ten správný pramen.
V Zátiší neplýtvají
25.3.2017

Smažené rýžové arancini, jejichž základem je šafránové rizoto se "zbytky z kuchyně" a alioli. Ořezy z mrkve, zbytky hub a cibule... voilà - dokonalé amuse bouche!

Langoš
21.3.2017
Předposlední langoš v roce 1968 na Balatonu, posledni před týdnem na Štrbskem plesu. Domácí, ručně hnětený -skvělý!
Zdravé zbytky
16.3.2017

Povadlá zelenina se vždy dá rozmixovat spolu s cizrnou a dostanete tak úžasný hummus. Zbytek "odkrojků" můžete přidat například k vařeným fazolím, pomačkat a usmažit lahodné "kofty". Doplníte čerstvým salátem a o oběd je postaráno!

Slovenské speciality
14.3.2017
Pirohy plněné "zemiakovou" kaší, zalité bryndzou a sypané popraženou slaninkou...i trocha čerstvé pažitky potěší. Dietka chudých - chuťová bomba!
Caribbean jungle rainwater
10.3.2017

V karibské džungli se pije 100% dešťová voda. Okysličená, bez chloru a škodlivin. Vše co hledáme, nalezneme v přírodě.

Ruční práce
7.3.2017
Zlaté italské ručičky...hned vše lépe chutná!
Mangold
4.3.2017

Věděli jste, že mangold se dá využít mnoha způsoby aniž byste jakoukoliv jeho část vyhodili? Stopky můžete třeba obalit v tempuře a z lístků zase udělat domácí pesto!

Hlad
28.2.2017
I zvířata musí jíst! Na tuhle díru se skrytými larvami musel ťukat hodně ostrý zobák. Pec pod Sněžkou.


 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top
English