VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Arzak
21.11.2017
“Make food not war” aneb dezert á la Elena Arzak z Baskicka
Lustr z mušlí
17.11.2017

Další umělecké dílo! Tentokrát z nasbíraných mořských lastur. No není to nádhera?

Halloween
14.11.2017
Dýňové lasagne se sýrem. Překvapí i potěší v Cafe de Paris.
Korky
11.11.2017

Nevyhazujte korky od vína! Dají se použít jako krásná dekorace, můžete s nimi vytvářet umělecká i praktická díla nebo je znovu využít v kuchyni či na zahradě:)

Kadeřávek
7.11.2017
V USA mu také říkají Kale, moje babička zase Kél. Ma 4x více karotenů než brokolice a spoustu vitamínů. Vydrží v záhonu až do zimy.
Podkovy
4.11.2017

Kovář udělal držák na víno a skleničky ze starých koňských podkov. Umělecké dílo!

Zlatá voda
31.10.2017
Vodu z islandského ledovce "ochucenou" kousky jedlého zlata - i to může zvídavý gastronaut v Praze ochutnat.
Taste Waste kabelka
27.10.2017

Takovouhle krásnou kabelku vyrobenou ze zátek od plechovek prodávají ve slavném muzeu moderního umění MoMA v New Yorku za pěkně tučnou cenu!

MiniBábovka
24.10.2017
To je dietka! Bábovčička ke kávě - na jedno zakousnutí! Restaurant Field září i v detailu!
Mukhwas
21.10.2017
Tzv. mukhwas se podává v Indii po jídle. Je to sladko-pikantní digestivní pochoutka ze semínek a oříšků.


 
S láskou je tomu jako s jídlem - když má člověk velké oči, pustí se do toho, ale dlouho nevydrží.
Antoine-Francois Callet
Top
English