VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Paleta
29.1.2018

Paleta gastronomických barev včetně jedlého štětce a důmyslně zavěšeného kalamáře. Takto jsme odstartovali nedělní Mňam Procházku v rámci Grand Restaurant Festivalu. I tato degustace v Aquariusu v prodeji až do konce února!

Sedátka
24.1.2018

Horská chata na sjezdovce v Peci pod Sněžkou. Celý interiér je laděn do mlékárenského stylu, včetně kravských zvonců místo lampiček a těchto ručně vyrobených barových stoliček!

Vyhrajte
16.1.2018

Grand Restaurant Festival 2018 je zahájen! Hodnoťte, komentujte, foťte a sdílejte! Každý týden zveřejníme nejkrásnější fotku festivalu s hashtagem #grf2018 a výherce od nás dostane publikaci Maurerův výběr Grand Restaurant 2018.

Sendvič
13.1.2018

Chleba z domácí pekárny, Philadelphia, avokádo, vlastnoručně pražená dýňová semínka, šťáva z citronu a kapka olivového oleje. Superfood. A taky malé kouzlo z toho co zbylo v lednici:)

Mňam Hory
7.1.2018

Posledních pár míst na výlet do Krkonoš s Pavlem Maurerem v rámci Grand Restaurant Festivalu. "Mňam Zážitek" pro milovníky přírody, superfood, pro lyžaře či běžkaře, pro všechny "gastronauty"!:) Už za 2 týdny!

Interiér
4.1.2018

Jak málo stačí. Pár starých zavařovacích sklenic natřených na nejrůznější barvy a podomácku vyrobené látkové květiny příjemně ozdobily interiér jednoho hipsterského amerického burger řetězce!

New York
29.12.2017
Enrique Olvera je v současnosti jedním z nejslavnějších mexických chefů. Jeho New Yorská Cosme je 40. nejlepší restaurací světa a kromě nezapomenutelných chutí a vůní, které jsme měli tu čest zažít, má ve vinném lístku i "Mladého Bočka" z Moravy!
Vánoční stromeček
24.12.2017

Fair trade vánoční stromeček ze 100% recyklovaného materiálu. Mysleme na naši planetu i v těchto svátečních dnech!

Grand Restaurant Festival
20.12.2017

Hledáte něco originálního pod stromeček pro milovníky gastronomie? Zakupte jeden ze speciálních festivalových "Mňam Zážitků"! Pro páry, pro rodiny, pro radost.

Seafood
15.12.2017

Jednoduchý základ na vánoční rybí polévku: silný vývar ze zbylých rybích kostí, krunýřů a klepet. A když je předem ještě trochu opečete, tak je to top!



 
Buď je otevírání vína a jeho pití obřadem, blažeností anebo není ničím.
Miroslav Horníček
Top
English