VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Snídaně “co dům dal ”
28.5.2018

Vajíčka od sousedovic slepiček, rukola, divoké byliny a “superplevel” z vlastní zahrádky, avokádo s trochou lanýžového oleje těsně před expirací. Dokonalost.

Prague Food Festival je tu!
20.5.2018

Monika a Pavel Maurerovi vás zvou 25. - 27. května na Vyšehrad, kde se odehraje největší svátek všech milovníků dobrého jídla a pití.

Mexiko
15.5.2018

Artefakty v džungli. Májský obchůdek z “Taste-Waste” designem: staré nádoby, provazy, kůže, dřívka a mušle z moře...

Víno na Vyšehradě
10.5.2018

Na blížícím se Prague Food Festivalu ochutnáte ta nejlepší vína z Čech, Moravy i skvosty ze zahraničí! Těšte se na Ekovín, Château Valtice, Vinselekt Michlovský, Vinařství B\V, šumivý Bohemia Sekt či pravé šampaňské Veuve Clicquot a speciály např. z Libanonu nebo Burgundska!

Hrdost
4.5.2018

Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR právě vyhrál zlato v Singapuru. Úplně poprvé v historii! A vy máte unikátní možnost ochutnat jejich kulinarní umění na květnovém Prague Food Festivalu! U příležitosti oslav 100 let republiky pro vás připraví speciální prvorepublikové menu.

Mňam Tour
26.4.2018

Uvolnila se 2 místa na exklusivní gastronomickou výpravu do Katalánska s Pavlem Maurerem! Termín 27.9.-1.10.2018. Pojeďte s námi! Více info: anna@grand-restaurant.cz

Arhuacos
18.4.2018

Část výtěžku z Grand Restaurant Festivalu šla na podporu kolumbijských indiánů, kteří usilují o navracení půdy. Do Prahy přijel jejich představitel Mamo (šaman). Poobědval s Pavlem Maurerem, zamiloval se do jeho dřevěných hodinek a povyprávěl o (ne)rovnováze našich světů.

Prague Food Festival
11.4.2018

Zvýhodněné vstupenky na květnový Prague Food Festival právě v prodeji! Třídenní svátek milovníků dobrého jídla a pití se odehraje na Vyšehradě a letošním tématem jsou kulinární trendy roku 2018.

Pesach
2.4.2018
Letos to tak vyšlo, že se křesťanské Velikonoce a židovský Pesach slaví ve stejném období. No a tak jsme se rozhodli, že místo mazance, nádivky a beránka uděláme speciality Sederové večeře. Nejvíc se nám povedl sladký “charoset” ze sušeného ovoce, mandlí, skořice a červeného vína:)
Cvrčci
28.3.2018

Hmyz je budoucnost! Je plný bílkovin a když se dobře okoření, tak skvěle chutná. Tihle mexičtí cvrčci jsou například přirozeně kyselí a v tacos jsou doslova k sežrání!



 
Kdo umí víno pít – umí milovat.
George Sandová
Top
English