VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer's writings

Pavel Maurer

 

• Shows about Don’t Eat Stupid
  Glosa Pavla Maurera

  Sat – Sun 12:10
Radiožurnál
 

• Weekly articles from the mouth of Pavel Maurer - every Wednesday in Metro, and previously every Thursday in Reflex. Only in Czech.
 
• Blogs

 

23. 06. 2019, Text: Pavel Maurer

Používáte k zalévání děšťovou nebo pitnou vodu?

22. 06. 2019, Text: Pavel Maurer

krásná barva rajčat nemusí být vždy tolik dílem přírody, jako spíš chemie.

16. 06. 2019, Text: Pavel Maurer

Jak? Najděte si dobrého kuchaře nebo osvědčený recept.

15. 06. 2019, Text: Pavel Maurer

Že by nedostatek kuchařů způsobil velký počet restaurací?

09. 06. 2019, Text: Pavel Maurer

Co mají nakládané okurky společného s vypečenou kůží kuřete?

08. 06. 2019, Text: Pavel Maurer

Některá vína chutnají víc mužům a některá ženám. Je to tak?

05. 06. 2019, Text: Pavel Maurer

Jedním z posledních hitů ve slovníku mládeže je výraz - “brexitovat”. Víte, co to znamená?

02. 06. 2019, Text: Pavel Maurer

Narušili jsme zaběhlý koloběh přírody, a měli bychom jej zase dát co nejdříve do pořádku!

01. 06. 2019, Text: Pavel Maurer

Jak se vyznat v širokém výběru kuchařek a kam zajít pro spolehlivou kulinární radu? 

26. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Vitamin C a výrazná chuť se často skrývá v zatracovaných rostlinách.

25. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Výživná tekutá strava v dnešní hektické době nabývá na popularitě. 

22. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

V každé restauraci se totiž, neodkladně, musím podívat jak vypadá jejich WC.

19. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Itálie, Španělsko a Francie jsou nejvýznamnější evropští producenti vína. Jak je na tom Čína? 

18. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Je součástí každého jídla a nad jeho používáním není potřeba přemýšlet. Příbor, jak ho známe dnes, vznikl před staletími.

12. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Některé vůně nám signalizují úžasný kulinární zážitek a jiná jídla nemusíme ani ochutnat. 

11. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Při nákupu banánů musíme být obezřetní. Víte, na co si dát pozor?

04. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Pojďme se přenést do časů, kdy do Evropy ještě nedorazila rajčata nebo brambory.

28. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Co se stane, když v restauraci inspektora Michelinu poznají?

27. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Pokud obědváme nebo večeříme, měli bychom nespěchat a být s lidmi, které máme rádi!

24. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Velký rohlík a malý párek?



 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English