VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

24. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Věřili byste tomu? Jeden malý plž a co všechno způsobil!

23. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Příroda sama ví, co potřebuje

10. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Před několika lety četl Pavel Maurer horor o přemnožení slimáků. I on sám má s nimi problém. Na zahrádce se rychle množí a žerou vše, co se jim připlete do slizké cesty. Jejich apetit je neskutečný!

09. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer si rád zapisuje vtipné historiky o jídle. S některými se podělil. Víte třeba, že v některých zemích jedí hlínu? A že někteří lidé jsou schopni spolykat i hřebíky nebo náramkové hodinky?

03. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Jste už unavení z hledání dobré restaurace? I v Česku si můžete pochutnat za rozumnou cenu, myslí si Pavel Maurer.

02. 08. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer připomíná noční můru snad všech restauratérů. Kde hledat kvalitní číšníky? A jak to, že adepti na toto povolání často ani netuší, odkud je víno, které v restauracích nalévají?

27. 07. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer radí: Co jíst, když chcete být v kondici?

26. 07. 2014, Text: Pavel Maurer

Máme málo číšníků. Sehnat dobrého je unikátní úkol, tvrdí Pavel Maurer

20. 07. 2014, Text: Pavel Maurer

Tenhle hostinec je pravou gastronomickou ikonou. Pavel Maurer představuje chrám pivařů

19. 07. 2014, Text: Pavel Maurer

Pět rad, jak na dovolené vybrat dobrou restauraci

13. 07. 2014, Text: Pavel Maurer

Ochutnají tuňáka naše děti nebo vnuci? ptá se Pavel Maurer

12. 07. 2014, Text: Pavel Maurer

České potraviny můžou být klidně z Brazílie, tvrdí Pavel Maurer

06. 07. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer o hotelovém jídle: Nacpeme se k prasknutí a ještě si přibalíme na cestu k moři

05. 07. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer vyzkoušel neskutečný adrenalin. Jak mu chutnalo maso z koridy?

29. 06. 2014, Text: Pavel Maurer

Pavel Maurer bojuje s plevelem. Proč ještě neexistuje geneticky modifikovaný plž? diví se

28. 06. 2014, Text: Pavel Maurer

Zbavte se nadřazenosti. I v zapadlých končinách si můžete pochutnat, tvrdí Pavel Maurer

22. 06. 2014, Text: Pavel Maurer

Skopové není lojem páchnoucí maso, ale vyhledávaná delikatesa

21. 06. 2014, Text: Pavel Maurer

Necpěte se jako prokopnutí! Pavel Maurer radí, jak vyzrát na all inclusive

15. 06. 2014, Text: Pavel Maurer
Měli jste ve škole pracovní výchovu nebo jste chodili obdělávat školní záhonek? Pavel Maurer vám tleská. I díky těmto neoblíbeným činnostem víte, jak vypadá brambora nebo lilek.
14. 06. 2014, Text: Pavel Maurer
Také se vám po obědě klíží oči a nejraději byste v parných dnech zavedli siestu? Možná jste si k obědu dali příliš těžké jídlo. Co jíst, když venku panují horka?


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English