Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Grand Restaurant Festival 2016 (27. 1. 2016 01:34:15)

Restaurace: Pot-au-feu
Příjemné posezení s výhledem do ulice.Vysoká gastronomie a pozorný personál znásobil náš gastronomický zážitek.Doporučuji.
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 1. 2016 20:37:36)

Restaurace: Pot-au-feu
stůl jsme měli u dveří ,špatná dostupnost pro obsluhu . vyšší gastronomie,málo informaci týkající se vín. zajímavý mrak pod stropem
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 1. 2016 23:46:37)

Restaurace: Pot-au-feu
Příjemná restaurace francouzkých (pařížských) rozměrů na skvělé lokaci (perfektní ke spojení s návštěvou starého města). Personál pozorný a milý, avšak očekávání z menu bylo větší než skutečnost. Kohoutí ledvinky neurazili, omáčka potěšila stejně tak jako další předkrm vkládané vejce se slaninou a krutony. Šnek s kapustovým pyré bylo zklamání (moje chyba - nejsem na šneky ani na kapustu), a výborné "žebro" trochu přebíjela křenová omáčka. Kuriozitou bylo houbové capucino.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (23. 1. 2016 23:11:48)

Restaurace: Pot-au-feu
Pěkné místo, výtečný kuchař a málo hostů=to nějak neštymuje. Těšil jsem se k panu Kracíkovi a ne nadarmo. Shrnu to jednoduše. Kdybych si o ledvinky z kohouta nespálil jazyk a patro, byla by to dozajista jednička. Přitom výtečná estragonová omáčka měla teplotu správnou a nemohla mě varovat před microwave. Škoda, ale neodradilo mě to od další návštěvy. Sherry Amontillado objednané nad rámec GRF spolu s creme brulée mi evokovalo vzpomínku na velice krutou povídku E. A. Poe-Sud vína Amontilladského.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 1. 2016 09:39:47)

Restaurace: Pot-au-feu
První den GR 2016. Kohoutí ledvinky skvělé. Víno průměnré. Interiér zajímavý, pohyblivý oblak je impozantní. Stolky u okna mají málo místa.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (19. 10. 2015 14:21:58)

Restaurace: Pot-au-feu
Zklamání.Interiér normál.Somelier žádný ale nepotřebujeme ho.Jeden číšník,laxní.Na propečení "A Point" se 2x zeptal a pak řekl:"takže medium".V tzv. francouzské restauraci... Jídlo neohromilo ani neurazilo.Ale nad dojedeným talířem nás nechal sedět 20 min.a chodil okolo s typickými českými číšnickými klapkami na očích.Na otázku šéfa jsme řekli svůj dojem,od té chvíle už jen mrazivá drzost.Poznámka na účtence pro neznalé cizinece, že "service not included" už to vše jen dorazila...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (10. 9. 2015 08:43:52)

Restaurace: Pot-au-feu
Jídlo bylo perfektní. Bohužel číšník moc nestíhal, byl v restauraci sám a bylo to znát. Somelier v restauraci nebyl, čehož jsme dost litovali, protože bílé víno, které jsme si vybrali k předkrmům, bylo podivně perlivé, ačkoliv by být nemělo. Podle obsluhy to ale je prý v pořádku. Jinak to byl příjemný zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (3. 9. 2015 10:31:48)

Restaurace: Pot-au-feu
Útulná restaurace s výborným jídlem a velikým výběrem kvalitních francouzských vín, která lze obdivovat v policích obložení všech stěn. Věnoval se nám sám šéfkuchař a představil a ukázal přímo u stolu i pokrmy mimo nabídku jídelního lístku. Pomalu vařený steak, kachní prsíčka ani líčka neměly chybu. Po naplnění restaurace číšník trochu nestíhal, ale jinak doporučujeme a těšíme se na další návštěvu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (30. 8. 2015 20:42:29)

Restaurace: Pot-au-feu
Malá francouzská restaurace s výborným jídlem, pozornou obsluhou a hlavně skvělým vínem, které vám doporučí francouzský sommelier se zkušenostmi z michelinských restaurací ve Franci a VB.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (5. 8. 2015 09:30:38)

Restaurace: Pot-au-feu
Velikost porcí nepřizpůsobili počtu chodů. Nepřinesli nám vrátit peníze z platby, abychom mohli nechat spropitné, v jaké chceme výši. Ale víno bylo dobré, to ano.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (4. 8. 2015 17:25:50)

Restaurace: Pot-au-feu
V rámci nabídky festivalu nás zaujalo menu, a proto jsme restauraci poprvé navštívili. Menu nás nadchlo, můžeme vřele doporučit. Určitě jsme tam nebyli naposledy.
 

Pinot

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (3. 8. 2015 11:15:07)

Restaurace: Pot-au-feu
Momentálně jedna z nejlepších kuchyní v Praze, snad jen Olda Sahajdák v LD je lepší! Skvělý vinný lístek, není objemný, ale je tam všechno co má restaurace nabízet a navíc od super vinařů - pozor, pouze pro milovníky Francie! Jídla nápaditá, úžesně chuťově vyladěná, super, určitě zajděte na oběd nebo večeři!
 

Grand Restaurant Festival 2015 (27. 2. 2015 08:57:34)

Restaurace: Pot-au-feu
Velmi příjemné, intimní prostředí, menu výborné, vzhledem ale ke složení chutí bych změnil pořadí od jemného kohouta, který nenadchl, přes znamenitého sumce až k famóznímu vejci. Obsluha slušná, až do doby, kdy přišli "normální" platící hosté, pak jsme se stali hosty trpěnými. Dali jsme si vynikající desert, ke kterému nám zapomněli přinést objednanou kávu, což nebylo možné, pro zaměstnanost obsluhy, reklamovat. Celkový dojem tím velice pokažený. Doporučuji návštěvu,,ale mimo rámec GRF.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (27. 2. 2015 07:34:27)

Restaurace: Pot-au-feu
GRF 2015, dojmy smíšené. Vše zkazila obsluha, pánovi nebylo rozumět, nebyl schopen vysvětlit, co jíme a ani o podávaných jídlech moc nevěděl - brokolici v únoru pojmenoval jako sezonní zeleninu, při nabídce aperitivů zabrblal něco jako že cremant atd. Jídlo bylo dobré, první chod, vejce 63 delikátní, telecí omáčka s lanýžemi famosní. Sumec standardní. Roláda z kohouta příliš suchá a oproti prvnímu chodu značně nevýrazná. Na obsluze značně záleží a špatná obsluha dovede zkazit celkový dojem.
 

IvoS

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2015 (26. 2. 2015 03:30:19)

Restaurace: Pot-au-feu
Pro mne objev roku a už jsem via Lime&Tonic předplatil další návštěvu :-)
 

Grand Restaurant Festival 2015 (20. 2. 2015 14:39:00)

Restaurace: Pot-au-feu
Strávený večer pod mrakem byl téměř perfektní... AB capuccino bylo skvělé, kohout jak píší všichni ostatní, některé části, patrně prsa v mozaice byla sušší. Avšak Gastronaut - Pošírované vejce 64* (jinak už vejce ve svém životě odmítám jíst...), variace telecí a smetanové omáčky s čerstvým lanýžem bylo nejlepší co jsem v poslední době kdekoliv jedla... Bravo, pane Kracíku, jste Bůh!!!
 

Grand Restaurant Festival 2015 (17. 2. 2015 13:47:50)

Restaurace: Pot-au-feu
Restaurace má zajímavý neotřelý design. Jídlo bylo oproti minulému GRF o dost slabší. Pošírované vejce i sumec výtečné. Kohout velmi nepovedený - suchý a bez chuti - na tom jsem se shodla se všemi, kdo restauraci v rámci GRF navštívil.
 

Tonda

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (17. 2. 2015 08:36:58)

Restaurace: Pot-au-feu
Bylo to super, i nám dolili víno, což se nám jinde nestalo. Pošírované vejce fakt ohromilo a capuccino ze zeleniny a ryb bylo taky úžasné. Sumec fakt nezklamal. Kohout také neohromil, jako ostatní, byl suchý, do Francie jezdím často a jídlo tam si užívám, ale kohouta v takovém provedení jsem tam ještě nezažila.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (12. 2. 2015 12:43:30)

Restaurace: Pot-au-feu
Naše první návštěva restaurace na takové úrovni a přestože jsem měl obavu ze sumce, protože nejím ryby, byl absolutně nejlepší. Vše skvělé, jídlem počínaje, přes obsluhu, až po setkání s panem Kracíkem. Děkujeme :)
 

Grand Restaurant Festival 2015 (5. 2. 2015 09:44:22)

Restaurace: Pot-au-feu
vse bylo skvele, ale kohout nas hodne zklamal - maso bylo suche a nechutnalo ani 5-ti letemu diteti:(
 

Grand Restaurant Festival 2015 (4. 2. 2015 19:32:39)

Restaurace: Pot-au-feu
Krásný večer v příjemném prostředí. Všechny chody krásně sladěné
 

Grand Restaurant Festival 2015 (2. 2. 2015 10:53:55)

Restaurace: Pot-au-feu
V rámci festivalu jsme tuto restauraci navštívli poprvé a nezklamala nás. Amouse bouche v podání lanýžovo-květákového cappuccina byl přímo fantastiký a pošírované vajíčko v telecí a smetanové omáčce s lanýži nemá konkurenci. Kohout na víně výborně naservírován, věřím, že si najde své zastánce, nicméně nám více chutnal sumec s hráškovou pěnou. Restauraci doporučujeme všem, kteří mají rádi prostředí menších a klidnějších restaucí s vynikajícím jídlem, atmosférou a skvělým personálem.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (31. 1. 2015 17:20:28)

Restaurace: Pot-au-feu
Beautiful little restaurant. Excellent waiter. Interesting menu for the Restaurant festival - BUT all 3 dishes had some flaws in my opinion: The veal jus and the cream sauce served with the egg was amazing, the truffles fresh. Egg yolk also good, but the white runny, almost slimy Sabayonne and pea mousse served with the fish were perfect. The fish was underseasoned and bland. The roulade of cock was a let-down. The white meat was dry (even when prepared sous-vide) and the sauce was bland. 3 of 5
 

Grand Restaurant Festival 2015 (29. 1. 2015 11:07:22)

Restaurace: Pot-au-feu
Zpočátku lehce rozpačitá atmosféra z důvodu přítomnosti velice hlasitých dětí a jejich rodičů se po jejich odchodu změnila v oázu klidu. Menu skvělé, dokonale spárované s vínem. Obsluha pozorná a milá. Naprosto ideálně strávený sobotní večer. Rozhodně se budeme vracet.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (28. 1. 2015 11:17:46)

Restaurace: Pot-au-feu
skvělé, menu pana Kracíka tradičně vynikající, vše dokanale sladěno včetně podávaného vína. Doporučujeme
 

Grand Restaurant Festival 2015 (27. 1. 2015 12:38:43)

Restaurace: Pot-au-feu
V rámci nabídky PFF nás zaujalo menu, a proto jsme restauraci poprvé navštívili. Menu nás nadchlo, můžeme vřele doporučit. Určitě jsme tam nebyli naposledy.
 

IvoS

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (27. 1. 2015 01:03:20)

Restaurace: Pot-au-feu
Je to jasné, budou následovat další návštěvy. Skvělá kuchyně si zaslouží hloubkový průzkum. :-)
 

Grand Restaurant Festival 2015 (23. 1. 2015 08:16:59)

Restaurace: Pot-au-feu
My byli na degustačním menu v rámci tohoto festival a byli jsme nadšeni. Kohout i sumec byl opravdu zážitek, nemluvě o fantazii s jakou byla jídla servírována a o mile obsluze. Díky a gratulace !
 

(13. 9. 2014 20:44:16)

Restaurace: Pot-au-feu
můj tajný tip na decentní večeři, aniž bych se musel každých 10 minut zvedat od stolu a potřásat si rukou s některým z přátel. Jinak musim dodat, že pan Kracík je opravdu vybirný a navíc se s nim dá o menu diskutovat
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (16. 7. 2014 19:07:37)

Restaurace: Pot-au-feu
V Pot au feu jsem byl nadšen z telecího brzlíku, ač na příliš malé kousky nakrájeného. Pěkným kusem foie gras jsem byl mile překvapen. Šneci, rybí variace, creme brulle standardně připravené, ovšem ohromující ne. Přeji panu Kracíkovi, aby se mu v novém podniku opravdu dařilo.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (16. 7. 2014 19:06:58)

Restaurace: Pot-au-feu
Jana Kracíka si pamatuji z Paláce Kinských. Koncept restaurace je sympatický, 10 až 15 jídel bohatě postačí. Jen se mi trochu nelíbí jeho plán = nemít stálý lístek, ale uvařit prostě z toho, co zrovna nakoupí. Mně to dělá problém, protože kvalitních restaurací je v Praze opravdu dost a já si chci už doma přečíst na netu nabídku jídel. Pan Kracík na to má poměrně sympatickou odpověď: Zavolejte den dopředu na co máte chuť a já Vám to uvařím. Takovou nabídku jsem kdysi dostal od pana Punčocháře.
 

Grand Restaurant Festival 2014 (26. 2. 2014 15:21:20)

Restaurace: Pot-au-feu
S kvalitou jídla jsme byli velmi spokojeni, prostředí je příjemné, stylově čisté. Poněkud rozpačitý pocit jsme měli jen z obsluhy, přestože byla profesionální a přátelská, a v podstatě jí nebylo co vytknout. Chyběl nám ovšem aspoň náznak srdečnosti, zaujetí pro věc, snaha "prodat" kvality podniku. Dověděli jsme se jen to, co je napsáno v prezentaci na stránkách festivalu, v podstatě ani slovo navíc. Také bych očekával projevení zájmu o hosta, třeba tak, že se personál aspoň na závěr zeptá na náš
 

klusyjoe

Foodie

Grand Restaurant Festival 2014 (26. 2. 2014 15:31:47)

Restaurace: Pot-au-feu
názor, spokojenost. Abych to shrnul, popsal bych to celé jako zdvořilý nezájem. Možná jsme byli vyhodnoceni jako hosté, kteří by stejně mimo festival nepřišli. Ovšem třeba v hotelu Kempinski, kde by nás snad i oprávněně mohli považovat za neperspektivní, se snažili mnohem víc. Přes výše uvedený subjektivní dojem restauraci doporučuji k návštěvě a sami jí určitě ještě dáme šanci.
 

Grand Restaurant Festival 2014 (22. 2. 2014 15:02:11)

Restaurace: Pot-au-feu
Harmonie v každém okamžiku... Vynikající chuť lahodící jazyku i očím. Výborné víno, milá obsluha, příjemné povídání s PANEM šéfkuchařem Janem Kracíkem a hezké prostředí. Doporučuji a rádi se tam vrátíme :-)
 

Yumee

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (20. 2. 2014 16:51:17)

Restaurace: Pot-au-feu
Restaurace nás v rámci GRF velice mile překvapila, jednotlivé chody, včetně dvou amuse bouche, byly vynikající, skvěle nakombinované suroviny, dobře vychucené. Víno výborné, obsluha milá, příjemná atmosféra. Jediné, co bych vytkla,že chybí originalita nabízených dezertů, a to je škoda.. Každopádně tuto novou restauraci doporučuji.
 

Grand Restaurant Festival 2014 (14. 2. 2014 21:06:18)

Restaurace: Pot-au-feu
Z nabízených festivalových jídel nás nejméně oslovil knedlíček z candáta. Naopak raviol z oháňky byl výborný!!! Prostředí milé, skvělá obsluha a výborné víno i když nejsme milovníci vína!
 

Grand Restaurant Festival 2014 (9. 2. 2014 15:07:14)

Restaurace: Pot-au-feu
Na dotaz, co nám chutnalo nejvíc, jsme nebyli schopni odpovědět. Všechno bylo vynikající. Skvělé kombinace chutí. Můžeme jenom doporučit.
 

Grand Restaurant Festival 2014 (8. 2. 2014 15:56:36)

Restaurace: Pot-au-feu
Výborné jídlo, skvělé víno a milá obsluha.
 

Grand Restaurant Festival 2014 (7. 2. 2014 18:16:37)

Restaurace: Pot-au-feu
Příjemná malá restaurace, jídlo nám chutnalo moc, obzvlášť oháňka. Mají tady výborné víno!
 

Grand Restaurant Festival 2014 (4. 2. 2014 12:45:03)

Restaurace: Pot-au-feu
Výborná restaurace , výborné menu, výborná obsluha.Děkuji
 

Grand Restaurant Festival 2014 (30. 1. 2014 14:46:47)

Restaurace: Pot-au-feu
tuto restauraci jsme neznali (je otevřená krátce), ale zaujalo nás nabízené menu. Byli jsme velmi mile překvapeni vynikajícím jídlem, slušnými porcemi, také z obsluhou naprostá spokojenost. Zajímavostí je také toaleta - něco takového jsem viděla poprvé.
 

Grand Restaurant Festival 2014 (24. 1. 2014 19:59:21)

Restaurace: Pot-au-feu
Hovězí kližka v omáčce z lesních hub s křenovými nočky
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (12. 1. 2014 16:52:03)

Restaurace: Pot-au-feu
Restaurace kam se budete rádi vracet. Skvělá kuchyně a přístup šéfkuchaře p. Kracíka zaručují příjemný večer
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (9. 1. 2014 18:06:24)

Restaurace: Pot-au-feu
domů jsme si vzali s sebou vakuově zabalenou terinu Foie Gras de Canard. Překvapením bylo přibalené chutnay z jablek a červené cibule. Dohromady bylo vše skvěle sladěno a prodloužilo skvělý zážitek z návštěvy restaurace o další dny.
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Pospěš si s prací, nikoli s jídlem.
Čínské přísloví
Top
English