Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Obecní dúm Franc.rest.Art Nouveau (27. 1. 2011 13:09:48)

Návštěva dne 26.02 Personál velice vstřícný milý a skutečně v obraze.Víno k jídlu v normě.Ale s jídlem jsem nebyla spokojena.Terina něci jako sulc.Hlavní chod vše přehlušovala chut kozího sýra dokonce ani příliš sladkou chut mrkvového pyré.Pouze moučník byl OK.
 

Le Grill (27. 1. 2011 12:23:12)

Dobrý den, velmi rád bych touto cestou poděkoval personálu hotelu Kempinski-Le Grill, kteří se o nás starali během festivalového večera. Milá a pozorná obsluha a velmi chutné, vyvážené jídlo udělali z tohoto večera báječný okamžik. Navíc jsme mohli vidět i ostatní části hotelu což se málokdy poštěstí. Negativní zážitky nemáme a ty pozitivní si odnášíme sebou. Hotelová restaurace není jen pro ubytované hosty, vřele doporučujeme.
 

Kempinski Hybernská Prague hotel, Le Grill (27. 1. 2011 09:55:27)

Náš dojem ze včerejší návštěvy v rámci Festivalu byl výborný - velmi příjemná a pohodová atmosféra, skvělá a pozorná obsluha a pokrmy vynikající dokonalou harmonií chutí. Doporučujeme!!
 

Hodnocení (27. 1. 2011 09:48:34)

Dobrý den, návštěva restaurace Hansen byla velmi příjemná, telecí líčko vynikající, obsluha všímavá a velmi milá. Na přivítanou jsme jako pozornost obdrželi sklenku šampaňského a na závěr desert, ve formě pečerné švestky s mákem a žloutkovým krémem. Gurmetský zážitek mohu jen doporučit, skvěle se hodí k rozptýlení všedního dne.
 

ema destinnová (27. 1. 2011 09:30:48)

Restaurace: U Emy Destinnové
Milé překvapení před i po večeři. Kvalita jídla výborná, obsluha výborná, kančí svíčková byla skvělá, ceviche také, ale mohla být větší porce ceviche. Doporučuji
 

Angus Plzeň (26. 1. 2011 20:53:39)

Restaurace: Angus Steak House
Degustace proběhla v příjemném duchu , jídlo bylo kvalitní a velmi chutně připravené . Personál vše zvládal vše na profesinální úrovni . Doporučuji tuto restauraci nejen při degustační akci . P.S. Při degustaci bývá samozřejmostí , že porce nejsou stejné hmotnosti , jako při běžné konzumaci . 26.1.2011 M.Z.
 

Návštěva v úterý 25. (26. 1. 2011 20:33:24)

Restaurace: Angus Steak House
Ochutnali jsme celou festivalovou nabídku - tatarák, steak z nízkého roštěnce a žebra. Plná spokojenost. Obsluha vstřícná, všechny jídla chutná, dobře připravená, steaky medium i well done byly jak měly být. Jediná poznámka vůči organizátorům je ta, že 2 hodiny na ochutnávku je málo (měli jsme čas od 17 do 19 hodin). 8/10
 

okradena cisniky (26. 1. 2011 20:02:33)

s navstevou z ciziny jsme si dali talir pro dva. nejen, ze jsme nakonec zjistili, ze uvedena cena je jen pro jednoho, takze se vlastne nasobi dvema. ale nam ji vynasobili rovnou tremi, nebot jsme byli tri, i presto, ze ja jsem jist nechtela. uctenku donesl cisnik psanou rukou, po me reklamaci velmi nerad vyjel ucet z kasy. kdyz jsem zjistila, ze nas chce takto okrast, chtela jsem mluvit s vedoucim, ale ten pry bude az zitra... takze jsme odesli bez placeni. obsluha radeji nic nenamitala. skoda restaurace. drive byla dobra. ale rada bych vyhlasila valku zlodejskym cisnikum...
 

kavárna (26. 1. 2011 16:00:23)

Restaurace: Café Louvre
Nehodnotím jako restauraci, ale jako kavárnu. Jídlo z mkého pohledu stálo za nic, velmi drahé a z polotovarů :( . Kavé, snídaně ( toast , vejce, slanina) skvělé. Interiér krásný, umění.
 

úžasný večer (26. 1. 2011 15:52:39)

Po dlouhém váhání jsem si vybrala Vaši restauraci, musím Vám poděkovat za neopakovatelný zážitek, jsem moc ráda, že jste se do tohoto festivalu zapojili, jídlo bylo výborné, obsluha moc milá a na tak luxusní restauraci příjemně normální, což ještě umocnilo už tak krásný večer!
 

doporučuji (26. 1. 2011 15:46:19)

Nedělní brunch v La Rotonde .
 

standart (26. 1. 2011 15:44:38)

Těsto na pizzu dobré, klasické. Těstoviny kvalitní , chutné . Cena skvělá ALL you can eat nízká. Nemohu souhlasit s komentářem . Oni nosí standartně pizzu margaritu , ale pokud personál zastavíte a požádáte je o nějákou specialitu bez diskuze přinesou, to co si vyžádám, fruti di mar, těstoviny s hovězí svící atd. Joolíná huba, holé něstěstí.
 

výborná (26. 1. 2011 15:27:15)

Restaurace: Maitrea
Jsem si jista, že tato restaurace zaslouží pochvalu. Dokonalý interiér, bar v dolní části je moc pěkně řešený. Jídlo výborné za solidní ceny, např : pečené papriky, salát s kozím sýrem, salát z čerstvého špenátu s tofu je mým favoritem. Falešné kuřecí kung pao , svěží , lahodné, všechny dezerty jsou báječné. Pivo Bernadr, dobrá volba, nealko domácí limča, klasika Maitrei. Obsluha vždy milá ochotná, doporučuji proškolit obsluhu v oblasti vín, nic něvědí, neumí doporučit. Co je zajímavé , pokaždé i stejné jídlo chutná trochu jinak, co se týká porcí i chutí zřetelné rozdíly, jeden kuchař je výrazně lepší ! Děkuji za tuto restauraci na krásném místě u Staroměstského náměstí.
 

Ridi (26. 1. 2011 15:20:31)

Restaurace: Da Emanuel
K narozeninám jsem dostala poukaz do restaurace Da Emanuel. Posezení u okna bylo velmi příjemné, v létě ideální, zahrádka se nám zdála poněkud obyčejná, pro takový zážitek. Obsluha příjemná, možná trochu víc úsměvu by to chtělo , za to Emanuel je usměvavý stále, obsluha by se od něj mohla jen učit . Jídlo dobré, žádné předvařené krevety, ale krevety čerstvé jak v Biaritzu na pobřeží, chvíli vytažené z moře. Těstoviny aldente, akorát, vychucené skvěle. Co mi vadí je cena vín, znalec jsem pouze na moravská vína, v Itálii se moc nevyznám, ale myslím si, že by se dalo pořídit i lahodné víno do 300 Kč, pro srvonání s Moravou, kde se lahodná vína pohybují i kolem 100 Kč a to vím o čem mluvím, například pan Franta Mádl, či Mikros Vín, či Moravíno. Víno , které jsme si dali stálo 800 Kč a bylo pitné, svěží, ale čekala jsem víc. Celkový dojem pěkný, však velké potěšení bylo , když pan Ridi přijel svým vymazleným vozem před restauraci a přišel se hostů ptát, co si dali a jak jim chutnalo, to chválím, nebojí se reakcí hostů ! Děkujeme, příjemný zážitek a provětranou peněženku.
 

Miyabi (26. 1. 2011 15:08:32)

Restaurace: Miyabi
Dobrý den, tak jsem zvědavá 2.2. od 17:00 jdeme s rodinou posedět do Miyabi na 3 chodové . Komentáře jsou sporné, nu což uvidíme.
 

Chvála a jen chvála (26. 1. 2011 11:04:30)

Včera jsme navštívili restauraci Vltava a musím říct, že předčila naše očekávání. K uvedenému menu přibyly pozornosti podniku - výtečně umíchaný tataráček ze svíčkové a sladká tečka (tedy nakonec vlatně dvě) ve formě báječného créme bruillé s mátovo-rybízovým sorbetem. K jídlu ani k obsluze nemám naprosto žádných námitek - jídlo vynikající, obsluha pozorná, prostředí příjemné. Vřele doporučuji!
 

poděkování za báječný kulinářský zážitek (26. 1. 2011 13:14:38)

Dne 25.1. jsme s přítelkyněmi, milovnicemi dobrého jídla a pití, navštívily v rámci festivalu President Hotel Vltava a realita předčila naše očekávání. Příjemné posezení, milý a velmi pozorný personál, všechna jídla byla delikátní, výborně naservírovaná, a to včetně nápojů. Potěšilo nás také, že jsme oproti festivalové nabídce dostali navíc jako pozornost předkrm a zákusek, resp. zákusky. Velmi si cením toho, že za námi ke stolu přišel sám šéfkuchař, pan Pešek, a zajímal se o to, jak nám chutná, vedle u stolu pak povídal o servírovaných jídlech a receptech. Skutečně neopakovatelný zážitek, za který všem velmi děkuji. Michaela Š.
 

vřele všem doporučuji (25. 1. 2011 23:47:14)

Restaurace: Ambiente Brasileiro
předem je dobré říci, že do této restaurace se nedostanete jinak než na rezervaci. Hned po vstupu se vás ujme příjemná obsluha, která vás usadí k vašemu stolu. pokud jste zde poprvé, vysvětlí vám, jak to zde chodí. a pak to vše vypukne, čísníci i kuchaři k vám chodí a nabízí výtečné maso, ryby i mořské plody a velice chutný a šťavnatý grilovaný ananas. obsluha není vtíravá, ale zároveň se o vás příjemně stará aby ste všeho měli dostatek. je zde vidět, že jsou to lidi na svém místě. a ani cena na svou lokalitu není vůbec přehnaná.
 

Hodnocení (25. 1. 2011 21:36:45)

Po loňské pozitivní festivalové zkušenosti z Obecního domu jsem letos zažila zklamání. Jídlo bylo průměrné, ve srovnání s podniky této kategorie podprůměrné. Pod označením terina jsem si představovala pokrm podobný paštice, ale spíš to byla tlačenka. Telecí mělo zvláštní příchuť do jehněčího od kozího sýra a ulpívalo v zubech, mrkvové pyré mdlé, jen zmrzlina byla chutná. Obsluha v normě, opět spíš průměr.
 

(25. 1. 2011 21:21:56)

Restaurace: Suterén
krásné akvarium, depresivne prázdno, překvapivě kuřácká restaurace
 

Kulaťák (25. 1. 2011 20:01:33)

Restaurace: Kulaťák
Konečně kvalitní a dobře fungující restaurace na Šestce. Mají stále plno, výborná kuchyň i obsluha. Držíme palce ať se daří...
 

Valentýnské menu (25. 1. 2011 19:54:07)

Restaurace: La Provence El Cid
Perfektní tříchodové menu, není co vytknout.
 

Jen tak (25. 1. 2011 19:53:56)

Nachomítli jsme se zrovna, když zde jedna firma prezentovala Sherry. To sice ubralo atmosféře, ale nakonec jsme mohli zbylé Sherry ochutnat ke zmrzlině. Kolegům ze Švýcarska moc chutnalo a celou návštěvu opěvovali. Obsluha byla miloučká.
 

vepřová panenka s blanšírovanou hruškou na portské víně (25. 1. 2011 19:49:05)

Honosny název, bohužel u toho vše skončilo. Panenka byla málo propečená, omáčka nebyla "spojená". Vodový lem kolem hustší části. Místo opékaných brambor jsem dostala kousky brambor vyndané z friťáku. Ani pivo nebylo dobré. Měli jsme nepasterované, které bylo bez řízu, jinou točenou dvanáctku neměli. Druhé jídlo byly výpečky, ty byly dobré.
 

Otřesná obsluha v Sasazu (25. 1. 2011 19:03:16)

Restaurace: SaSaZu
Už po třetí jsme si vychutnali skvělé jídlo v této restauraci, nicméně obsluha je přímo otřesná, k restauraci této cenové kategorie naprosto neadekvátní. 2x v minulosti byla obsluha slabá, tentokrát si nás nejdřív nikdo nevšímal 20 minut a pak nám doslova nacpali všechny 3 chody na stůl během 15 minut. Obsluze vůbec nevadilo, že jsem uprostřed předešlého chodu a přinesla rovnou další, který mi nacpala na stůl. Ochotu projevili jen v momentě, kdy jsme si doobjednali další chod a láhev vína, protože jsme po 35 minutách jsme měli celé degustační menu za sebou. Po této zkušenosti už mne tam nikdo nedostane ani zadarmo, ani to jídlo za to nestojí.
 

Grand Restaurant Festival (25. 1. 2011 16:33:39)

Restaurace: SaSaZu
Rovněž jsme tuto interiérem velice zajímavou restauraci navštívili v rámci GRF. Všechny 3 pokrmy festivalového menu byly velice chutné, rozlévané víno (italské Chardonnay) lepší průměr, obsluha po celou dobu bez připomínek, jen na účet (objednali jsme si ještě dezerty, kávu a sypaný čaj) se čekalo poměrně dlouho (cca 10 minut). I přes tuto "drobnost" se sem určitě vrátíme! Zdejší krmě za to stojí!
 

welcom drink (25. 1. 2011 16:10:25)

Restaurace: Vila Primavesi
absolvovala jsem s přítelem večeři v rámci Grand Restaurant Festival. Jídlo bylo skutečným zážitkem, jak jehněčí, tak těstoviny s krevetami. Proč však uvádíte v nabídce welcom drink, když jej nepodáváte?
 

Obsluha (25. 1. 2011 13:49:27)

Restaurace: SaSaZu
Výborné jídlo a pěkné prostředí je bohužel na druhou stranu „vyváženo“ obsluhou. Předesílám, že jsme měli zaplacenou rezervaci a dostavili se za pět minut sedm. Byli jsme uvedeni ke stolu, kde si nás dvacet minut nikdo nevšímal. V jednu chvíli si i tři číšníci povídali za sloupem u našeho stolu, aniž by nás vzali na vědomí. Po dvaceti minutách (přivolán gestem mé přítelkyně) přišel číšník s omluvou, že toho mají najednou moc (v poloprázdné restauraci? S většinou lidí s rezervací?). Donesl nám velmi studené víno, u kterého se chuť dala pozorovat až po patnácti minutách odstátí. Jídlo jsem dojedl první a hned bylo odneseno nádobí – tento zvyk nechápu, proč se nemůže počkat, až dojí u stolu oba? Nebo to většině lidí vyhovuje, když jim číšník bere nádobí prakticky pod rukama? Při placení u vedlejšího stolu pronesl číšník vtip, kterému se smál pouze on sám – Vezmete si ty hůlky domů na trénování? To samé se o několik minut opakovalo u našeho stolu, nějak jsem se nezmohl ani na zdvořilý smích. Sečteno – kdykoli bych měl příležitost, velmi rád bych si do této restaurace zašel na výborné jídlo, ale kvůli obsluze to neudělám. Janeček
 

Angus Plzeň (25. 1. 2011 13:39:43)

Restaurace: Angus Steak House
Plně souhlasím s předřečníky, co se přípravy steaku týká. Organizátorům bych doporučoval věnovat výběru restaurací větší pozornost - podobných této jsou všude spousty.
 

Dobré (25. 1. 2011 12:36:46)

Restaurace: Trinity hotel
Neděle 23.1. Obsluha, číšník, velice vstřícný, příjemný. Z nabízených vín RŠ a RR, jsme zvolili RŠ. Bylo příjemné, bez zřejmé vady. Rostbeef přítelkyni chutnal, na můj vkus vítězila chuť tvarůžků, kapku nad masem. Kančí bylo měkounké a dobré, tuhé knedlíky se, naštěstí, nekonaly a šípková omáčka byla skvělá. Dezert, objednaný jen jeden, ale ochotně rozdělený na dva talíře. Placky byly poněkud tušší, jinak bez výhrad, rumové švestky skvělé. Byla to naše první zkušennost s festivalem, ale hodláme pokračovat. Vypadá to, že snad v Gemu čte místní komentáře a sjednal nápravu.
 

alcron (25. 1. 2011 09:57:58)

...tak zrovna tady bych skleničku na víno s úštípnutým sklem nečekal:-(
 

zážitek silný jako omáčka (24. 1. 2011 22:33:10)

Restaurace: School restaurant & lounge
Netušili jsme, jak silná dokáže taková omáčka být. Její skvělá chuť nás provázela ještě dlouho, dlouho poté, co jsme opustili restauraci. Nemám klobouk, smekám čepici.
 

(24. 1. 2011 22:04:14)

Jídlem jsme v této restauraci unešeni, je to skutečný gastronomický zážitek
 

Vynikající (24. 1. 2011 20:23:37)

Restaurace: KOISHI fish & sushi
Tříchodové menu - degustace - bylo moc dobrou volbou. Sushi bylo vynikající - zejména nigiri z modrohlava. Bouillabaisse nepřekonatelná. Losos na japonský způsob se jen rozplýval na jazyku. S obsluhou, která byla bezchybná, jsme se domluvili, že, místo dvou skleniček vína, jsme obdrželi pouze jednu skleničku vína a, místo druhé sklenička vína, jsme jsme dostali Calpico - japonský nápoj s bifidokulturami. Víno i Capico bylo moc lahodné. Nakonec jsme si dali i dezert - creme brulee. Bylo to ta pověstná třešinka na dortu. Ceny pokrmů zcela odpovídají kvalitě. Interier restaurace je moc příjemný - výzdoba na stěnách vkusná a zároveň vtipná. Restauraci mohu jen doporučit.
 

velmi dobrá restaurace (24. 1. 2011 17:11:50)

Restaurace: School restaurant & lounge
Mistrovský kousek šéfkuchaře byl to nejlepší co jsem na festivalu zatím měl, obsluha příjemná, doporučené víno k jídlu výborné.
 

Cantina (24. 1. 2011 15:01:44)

Restaurace: Cantina
Jídlo moc dobré, obsluha milá a ochotná, interiér stylový... a nejlepší je interiér na toaletě, opravdu!:) Na místní fazolovou polévku s nachos nedám dopustit...
 

Gusto (24. 1. 2011 14:55:40)

Nejlepší jsou zde hudební večery, kdy nahoře v restauraci k jídlu hrají výborní hudebníci...
 

La Degustation Bohême Bourgeoise (24. 1. 2011 14:40:02)

Dle mého názoru to zde rozhodně není takový zázrak jak se všude píše... interiér je příliš tmavý a příliš studený, obsluha přehnaně servilní... jídlo je sice dobré a zajímavé, ale poměr cena/kvalita absolutně nehodnotím jako vyvážený...
 

Chez Marcel (24. 1. 2011 14:34:32)

Restaurace: Chez Marcel
Moc příjemný interiér, milá a ochotná obsluha, výborné jídlo - lepší mušle jsem snad nikde nejedla...
 

Il Gattopardo (24. 1. 2011 14:31:06)

Naprosto excelentní jídlo - zajímavá sicilká kuchyně, milá obsluha, která ráda poradí s výběrem, skvělá atmosféra podniku, kde se cítíte jako doma... tedy jako doma v slunné Sicílii:)
 

Hodnocení 50 na 50 (24. 1. 2011 14:01:58)

Restaurace: Da Emanuel
Tak již po třetí jsem mohl tuto restauraci navštívit a ohodnotit tento malý, ale příjemný podnik.Jídla jsou většinou připravena dobře, ale přece jenom pokud dostanu na těstoviny za 300 Kč, předvařenou krevetu z Makra, tak si myslím, že je to trochu škoda.Zato tak perfektní a vyzrálé maso na hovězí steak jsem snad ještě nejedl..opravdová nádhera.Personál bývá taky celkem pozorný, ale záleží na koho narazíte.Jó Divinis to není...Díky
 

KRÁSNÝ ZÁŽITEK (24. 1. 2011 13:49:53)

Restaurace: Café Imperial
Tak již po sedmé jsem měl možnost tento "svatostánek" české kuchyně a mohu směle napsat, že z 95 % je jídlo připraveno s ladností,vkusem a profesionalitou. Pokud bych měl něco doporučit, tak to bude cibulačka a samozřejmě telecí líčka. A co musím opravdu pochválit je obsluhující personál, tak to má vypadat, když to někdo opravdu umí.Díky pane Luďku přijedu znovu a rád.
 

Pochvala (24. 1. 2011 13:33:35)

Restaurace: Divinis
Tentokráte nechám hodnocení jídla až na druhém místě a vyzvednu v prvé řadě přístup a profesionalitu obsluhujícího personálu a to hlavně sl. Marty.Ta dává svým jedinečným chováním a přístupem hostovi to, co já opravdu považuji za perfektní.Jídla jsem tu ochutnal mnohé, ale opravdu jedno musím vyzvednout, jako č.1 a to kachní jatýrka Foie gras..prostě lahůdka. Děkuji a rád zase přijedu.
 

Velká pochvala (24. 1. 2011 13:21:26)

Tak opravdu vynikající jídla za velice příznivé ceny.Domácí těstoviny, carppacio a jiné velice slušně provedené pokrmy. Také ubytování v tomto hotelu je útulné a snídaně mají opravdovou pestrost.Závěrem bych rád poděkoval panu majiteli, který svým přístupem a jednáním umocňuje krásné zážitky z této restaurace. Opravdu rád se těším na příští návštěvu. Děkuji
 

Pochvala (24. 1. 2011 12:56:05)

Restaurace: U Johana penzion
Tak jsem celkem častým návštěvníkem a mohu směle napsat, že jídlo je opravdu z 95% vždy výborně připraveno. Rozhodně doporučuji ochutnat carppacio, kozí smetanový sýr v tyrolském špeku nebo Uruguayska uzená žebírka.Taktéž obsluha je na vysoké úrovni.Děkuji a přeji všem návštěvníkům dobrou chuť a nevšední kujlinářské zážitky.
 

Velké rozčarování (24. 1. 2011 11:40:58)

Je vidět, že už tady dlouho nikdo nehodnotil. Opravdu otřesné jídlo. Kachní steak byl upečen, tak 10 dnů před podáváním a místo šalotek, jsem dostal na talíři naložené cibulky v kyselém nálevu přelité nějakou marmeládu.O předkrmu se raději ani nazmiňuji, protože kuchař evidentně neví jak se griluje "kozí" sýr.Opravdové zklamání..nedoporučuji...
 

Restaurace (24. 1. 2011 11:37:14)

Včera večer jsme restauraci navštívili, obsluha byla více než příjemná, prostředí domácky nenucené. Jídlo bylo bez nejmenší chybičky, tataráček, který byl ze svíčkové, byl přímo famózní. Vína se i díky změmě pořadí, kterou nám obsluha vybrala, skvěle hodila. Velice příjemný zážitek, který doporučuji.
 

zážitek z Hergetovy cihelny (23. 1. 2011 11:59:35)

Restaurace: Hergetova cihelna
V sobotu 22.1. jsme navštívili Hergetovu cihelnu. Již první dojem byl skvělý a (to nejdůležitější) vydržel nám až do konce. Milým překvapením byl dárek restaurace v podobě předkrmu, candát a burger byly výborné, zlatou tečkou byl rebarborový koláč s domácí zmrzlinou. Nelitujeme, že jsme si letos vybrali Hergetovu cihelnu.
 

(23. 1. 2011 11:17:01)

Restaurace: Prosecco
Jidlo chutné, elegantně ozdobené.Sezónní specialita-treska Skei.
 

večeře (23. 1. 2011 11:02:20)

Využila jsem nabídky v rámci festivalu a pozvala na oslavu narozenin dceru do této restaurace. Nepovažuji se za kulinářskou odbornici, ale musím zhodnotit tento večer jako velmi příjemný, co se týká obsluhy, pokrmů i nápojů. Nám všechno velmi chutnalo a byly jsme zde spokojené.
 

Grand restaurant festival (23. 1. 2011 08:10:22)

Restaurace: Bellevue
Skvělé festivalové menu moho jen doporučit. Tatarák z lehce uzeného prstuha ve skvělé kombinaci s jablky, srnčí hřbet byl jedním z nejlepších mas, které jsem jedl. Jedinou výtkou by byly chladné talíře, možná způsobené vysokou ovsazeností restaurace a servisem celé restaurace během několika málo minut.
 
 
 
 


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English