Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 20:29:40)

Menu bylo velmi dobré, červené víno od Horáka nadprůměrné, výhled na Prahu famózní. Právě ten výhled a nadhled z 27. patra je potřeba, aby jste přehlédli interiér i nezájem, neprofesionálnost obsluhy.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (26. 2. 2019 20:05:42)

Restaurace: Bistrotéka Valachy
Velmi pěkné prostředí, solidní a ochotný servis, jídlo výborné, rozhodně doporučuji!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 19:24:05)

Restaurace: U Labutě
Oblíbenou restauraci jsme opět navštívili v rámci GRF 2019. Opět o nás bylo vzorně postaráno. K uvítacímu sektu Cava brut jsme jako amuse-bouche dostali krém z telecích drštěk s vongole, zeleným pepřem, parmazázem a martini. Velmi nás zaujala kombinace chutí mušlí Sv. Jakuba s jelítkovým krémem na pohance. Také kombinace zajíce, foie gras, torteliny se šalvějí a švestkového kompotu s tvarohem byla vydařená. Jídlo bylo vhodně párováno s vínem a v příjemném prostředí jsme si opět ochutnali.
 

Vejr

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 16:50:32)

Výborná večeře v příjemném prosředí, přestože jsme bohužel nebyli v knihovně. Přestože byla v menu jídla, která normálně moc nemusím, tak jsem byl velmi mile překvapen. Na začátek výborné pečivo s bylinkovým máslem, u kterého jsme se museli přemáhat, aby zbylo místo i na další chody :-) Mušle sv. Jakuba s houbovým ragů byly výborné, stejně jako jehněčí. Na závěr pak ovocné pokušení
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 16:31:07)

Restaurace: U Emy Destinnové
The food was great as usual. The starter and an Angus steak were top class. The selectioén of wine to the food excellent as well. Highly recommended to all who loves good food, quality wine and pleasant surrounding.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 14:28:13)

Restaurace: Maso je maso
Před degustací jsem četl předchozí komentáře. S malou duší jsem šel s manželkou na degustaci, s tím, že jsme si řekli, že necháme bez připomínky vše běžet: obsluha milá, hovoří česky a při každém jídle se přišla zeptat zda je vše v pořádku. A jídlo bylo v pořádku, dobré vepřové, vynikající hovězí žebro a velmi ucházející ,, zákrm,,.. Pivo i víno bylo ihned na stole jak jsme si vybrali a objednali. Voda pouze v karafě, to je možná jediná výtka k festivalové ochutnávce. Jinak vše v klidu.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 13:57:56)

Restaurace: U Emy Destinnové
Pro mne velmi průměrný zážitek. Obvykle nejsem kritik, ale zde mě nic vyloženě nevadilo ani nenadchlo. Velmi dobrý bylo bizoní carpaccio, nejlepší z menu. Zbytek průměrný, angus mě neoslovil vůbec. Celkový dojem kazilo místo hned u dveří, kde nebylo moc příjemně, ale prostě to na nás vyšlo. Za mě to bylo trochu neosobní, byť nikdo nic vyloženě nepokazil.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 13:47:22)

Restaurace: Bílá kráva
Rozhodně nejlepší zážitek z celého GRF 2018 - 2019. Příjemné prostředí,profesionální obsluha a vynikající jídlo. Všechny chody dávaly smysl, porce dostatečné. Z restaurace je patrné "srdcařství", rozvaha při výběru masa. Oceňuji vlastní farmu jehňat a hus, stejně jako nasbírané zkušenosti z francouzských farem. Jednoznačně doporučuji.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (26. 2. 2019 11:04:53)

Restaurace: U Veverky
Na Kulaťáku mi tedy chutnalo plzeňské o trošku víc; také obsluha tam trochu víc kmitala. Ale celkově hodně dobré - prostě správná pivní hospoda.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (26. 2. 2019 10:57:41)

Restaurace: Kulaťák
Svíčkové plátky na rozpálené pánvi jsou mňamka; o ovaru vedeme dlouhou debatu, zda je dost slaný nebo ne. Pivko je výborné, personál kmitá, prostředí je správně plzeňskohospodské.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (27. 2. 2019 10:39:18)

Restaurace: Kulaťák
Také jsem měl pocit, že ovar nebyl úplně dosolený.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 10:07:28)

Restaurace: Genius Loci
Někdy méně je více. Nabídka pětichodového menu vypadá výborně ale, celkově nic povedeného. Suchá bažantí roláda, která měla celému menu dominovat zkazila výborné ravioly i výborné dršťky. Vloastně celý dojem. Mimochodem, nešlo by v již tak ponurém interiéru zřídit lepší osvětlení?
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 09:56:39)

Restaurace: Genius Loci
Bohužel vysoké očekávání od této restaurace se nenaplnilo. I když obsluha byla velmi příjemná a snažila se, celkově, i přes poloprázdnou restauraci vše trvalo neúměrně dlouho. K menu : Dršťky byly výborné, pastinákový krém - zajímavé, ale spíše omáčka, ravioly - povedené, vynikající, bažantí roláda - propadák - suché, bez nějaké výrazné chutě, spíše dieta, zmrzlina vcelku povedené kombinace. Vínům nelze nic vytknout. Celkový dojem - neurazí, ale ani nenadchne.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 09:46:00)

Restaurace: Bílá kráva
Perfektní oběd ! Interiér restaurace navodí atmosféru francouzského venkova. Obsluha byla příjemná a velice ochotná. Menu - všechny chody včetně vín byly skvělé, naprosto dokonalá byla rybí polévka. Jeden z nejlepších zážitků GRF 2019.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 09:45:14)

Restaurace: Black Horse
Restaurace nabízí špičkovou gastronomii, profesionální obsluhu a příjemné prostředí, které Vás přenese do světa piva Guinness. Degustace předčila moje očekávání a to nejen kvalitou podávaného jídla a nápojů, ale také formou prezentace odkazu na osobu da Vinciho. K nevšednímu zážitku přispěla i obsluha, která se o nás perfektně starala a veškeré chody dovedla chuťově a obsahově pojmenovat. Moc děkuji a věřím, že se za rok zase uvidíme.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 09:41:21)

Vynikající prostředí umocněné absolutně profesionální a sympatickou obsluhou. Vlastní menu bylo pastvou pro oči i jazyk, všechny chody byly výborné. Vinné párování také skvělé, letošní nejlepší večeře v rámci GRF.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (26. 2. 2019 09:26:09)

Restaurace: V Zátiší
Na základě uvedených recenzí jsem na večeři šla s dost smíšenými pocity, a s nimi jsem i odcházela. Jídlo bylo totiž...obyčejné, normální - jak chuťově, tak servírováním. Minestrone a ragu v podstatě stejný chuťový základ. Nicméně obsluha příjemná, víno dobré, interiér hezký - i když ne můj vkus.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 09:14:58)

Za nás spokojenost jak jsme očekávali, jak už je níže popsáno potěšila festivalová tištěná nabídka za velice příznivé ceny a skvělé víno hlavně červené.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 08:52:29)

Pěkné prostředí, velmi příjemná obsluha a excelentní jídlo. Bylo vidět že jídlo je připravované lidmi co berou svou práci jako poslání. Děkujeme panu kuchaři a celému personálu za prožití příjemného večera a gurmánského zážitku. Určitě se sem vrátíme a doporučujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 08:38:47)

Aureole je tradičně jedno z těch mála GRF zařízení, kde člověk má pocit hosta druhé kategorie (jediné z těch, kam chodím). Předpokládám, že normálně je obsluha profesionálnější a vřelejší. Dělá to dojem, že na GRF najmou partu brigádníků nebo (nedostatečně motivovaných) učedníků. Jídlo nebylo špatné, zejména hlavní chod. Prostředí je poněkud neútulné, ale originální (močení na květy živých orchidejí patří k Aureole stejně jako jedinečný výhled).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (26. 2. 2019 08:36:56)

Restaurace: U Emy Destinnové
We had a delightful evening at Ema! The dishes were delicious, with the highlight being the fish course, which was superb. Service was also excellent, we were there on a quiet Sunday evening and it was great for an intimate meal. Browsing the menu, I was inspired to add Ema to my "go to" list of places in the city. Can't wait to visit again!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 07:39:37)

Restaurace: V Zahradě
Moc příjemné překvapení v trochu odlehlé části Prahy, až bude otevřená zahrádka, bude stát za to sem zavítat. Předkrm ze sivena měl krásnou vyváženou chuť, nebyl překyselený, hlavní chod - srnčí lýtko se rozplývalo na jazyku a uzené plátky jablek dodaly neotřelou kombinaci. Grüner Veltliner z Wachau chutnal tak, jak má a Merlot od Michlovského prokázal, že plná červená vína lze "vyrobit" i na Moravě. Domácí uzeniny ani dezert v podobě pudingu a vyvážené karamelové zmrzliny vše doplnily. Tleskám.
 

Aston

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 00:43:25)

Restaurace: Villa Richter
Restaurace patří rozhodně výš než na 37. místo. Skvělý poměr cena/kvalita
 

Aston

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 00:42:06)

Restaurace: Levitate Restaurant
Tak to bylo doopravdy velké a milé překvapení. Od asijsko-nordických pokrmů, připravovaných vietnamským šéfkuchařem jsem si moc nesliboval, ale byl to úžasný zážitek. Vynikající byly i netradiční nápoje - zejména aperitiv na bázi asijského ginu a úžasný čaj a káva. Jen ty ceny mimo GRF jsou mimo mísu a dosahují cen v La Degustation. Za 1100 kč na osobu se zde rozhodně nenajíte, počítejte s min. 2000 - 3000 na osobu
 

Aston

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 2. 2019 00:38:47)

Z pražských podniků slabší průměr, do první desítky v rámci Maurerova výběru rozhodně nepatří, spíš na začátek druhé stovky. Jídlo a nápoje v rámci GRF mírně nadprůměrné, obsluha a prostředí maximálně průměrné (taková trochu neútulná, hlučná hala), toalety výrazně pod standardem. Po uvedení ke stolu se nikdo z personálu neměl k tomu, aby se postaral o naše kabáty, pracně jsme po sále hledali a našli 2 přeplněné věšáky. Jinde se nám takový nonsens ve slušné restauraci nestal.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 2. 2019 21:56:32)

Restaurace: Kuchyň
skvělý koncept, vyborne jidlo i obsluha
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 2. 2019 21:54:24)

Restaurace: Eska
nepříjemná obsluha, jidlo neodpovídá ceně
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 2. 2019 21:45:52)

Restaurace: Pot-au-feu
Absolutně uzasna obsluha,jidlo i víno vynikající. Doporucuju navštívit!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 21:19:03)

Jídlo nezklamalo,obsluha naprosto perfektní a to,že aperitiv - prosecco - stojí trochu víc -350,-Kč -je nutno prostě akceptovat. Doporučujeme !!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 20:51:46)

Po té co jsme si přečetli některá negativní hodnocení nám připadá, že jsme byli zřejmě v jiné restauraci. Za nás příjemné prostředí knihovny a profesionální personál. Na začátek domácí pečivo a našlehané bylinkové máslo bylo skvělé. Jídlo výborné a dezert z rukou šéfkuchaře prostě vynikající. Podávaná vína od Bílků dokonalá, i když bílé mohlo být více vychlazené. Ceny odpovídající 5* hotelu. (19.2. v 18:00)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 2. 2019 16:20:17)

Restaurace: Zámek Liblice
nadherne prostredi zamku, personal velmi mily a pratelsky, uzasny zazitek jak gastronomicky tak odpocinkovi, není nic co bych vytknul
 

Vejr

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 16:00:19)

Za mne určitě pochvala. Jídlo výborné (zejména pak dárek šefkuchaře). Velmi mne potěšilo, že obsluha informovala, co podává včetně otázek na složení. Malé mínus si snad zaslouží poněkud menší stolky, ale rozhodně to není nic tragického. Díky moc za pěkný večer
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 2. 2019 15:02:58)

Jako přes kopírák jsme si po měsíci museli zopakovat excelentní GRF Menu Patrika Bečváře s neuvěřitelným celerovým velouté. Bohužel, přes kopírák byla opět "němá" mladá servírka: mlčky před vás plácne kávu; mlčky odnese talíře. Myslím si, že slůvka "Děkuji", "Prosím" nebo i (náročné) souvětí "Bylo vše v pořádku?" nic tak složitého není. Vážené vedení Art Nouveau - takovéhle stvoření nemá v restauraci nejvyšší úrovně co dělat.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 14:51:35)

Restaurace: V Zahradě
Tato restaurace těží ze svého svépomocného kuchtění (vlastní udírna, vlastní naložení ryby) a využívá toho velmi dobře. Vnáší tím do menu něco nového, neotřelého. Celkový dobrý dojem by mohl být podtržen látkovými ubrousky, ten papír cosi nevhodného připomíná. Restaurace má velký potenciál pro uspokojení hostů i na venkovní zahradě.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 14:41:39)

Restaurace: U Emy Destinnové
Asi máme na Emu štěstí. Rádi jsme sem zašli i mimo festival, a vždy jsme byli jako i tentokrát s jídlem velmi spokojeni. U třetího podávaného vína (nad rámec dvou deklarovaných) byl sice vznesen dotaz, zda si jej přejeme, ale nebylo výslovně řečeno, že už je to v naší režii. Celkový dojem to nepokazilo, víno bylo kvalitní a cena odpovídající standardům v restaurantech.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 13:55:50)

Restaurace: Maso je maso
Ano, pátek 22.2. se v "Masu" opravdu nepovedl. Obsluha chaotická, bez lístku nám "cosi"přinesli. Trhané vepřové bylo dobré, ale ocenili bychom, kdyby k němu někdo řekl aspoň větu. Hovězí žebro také dobré, tzatziki servírované na kosti dobrý nápad a chutné, dezert trošku suchý, nevýrazný. Ovšem pokud by k němu byla káva, dalo by se to zvládnout. Avšak káva nebyla, nebyla ani objednaná voda, nebylo prostě nic. Chce to profesionální obsluhu,nikoliv vyděšené brigádníky! Podniku to jen prospěje.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 13:27:26)

GRF letos poprve, dotali jsme darkem, prostredi paradni, obsluha vstricna a snaziva, jidlo vytecne, lahodne, vyvazene - bramborovy krem lehce chladnejsi, ale celkove velmi chutny, kachna jak dort, vytecne udelane maso, dezert nijak neoslovil, ale neurazil, cervene vino lepsi nez to bile (ty bylo takove to lehke letni, stolni). Cervene bylo znatelne lepsi.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 13:19:03)

Naše první návštěva zde. Při příchodu Vás ohromí vkusný interiér, propracovaný do nejmenšího detailu. Nejsilnější stránkou je však obsluha - ochotná, bezchybná a profesionální. Jídlo skvěle připravené a aranžované. Určitě zavítáme i mimo GRF, těšíme se na zdejší terasu s výhledem na Prahu. Všem tuto restauraci doporučujeme.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 12:04:15)

Restaurace: Promenáda
Opět vynikající obsluha, znalí číšníci. Husí játra s oplatkou příjemné chuti. Těstoviny s ragů jen průměrné, zato na skvělých bažantích prsou jsme si opravdu pochutnali. Závěrem pak klasické créme brulée, ovšem bombasticky dobré. Stále číslo 1 v Karlových Varech.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 11:55:45)

Quisch? Úžasný, křupavý a vláčný, pochvala. Pak už jen šeď a nuda. Kančí líčka suchá, zjevně ohřívaná, nechci se dohadovat o tom, jak dlouho tomu, co byla čerstvá. Dezert? Pečený chleba je průšvih. Jak se to tvrdé nic krájí vidličkou nebo lžičkou pane kuchaři? Zeptal jsem se na motorovou pilu, ale tu k zapůjčení neměli. Jak už píší jiní přede mnou: Číšníci nosí chody jako o život, hostů GRF se snaží rychle zbavit. Ach jo, proč se vlastně hlásíte do GRF, když nedokážete udržet patřičnou kvalitu?
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 11:44:59)

A zase prázdná hotelová restaurace... Hřebenatky báječné, takové jsem je doma fakt neudělal, blahopřeji! Roláda z jehněte začala skvěle jak na pohled, tak i chuťově. Škoda jen, že druhá část rolády byla na obou talířích žvýkavá a zřejmě tepelně nedotažená. Pěkný dezert měl být sladkou tečkou na závěr. Ovšem na opravdový závěr přišel účet za neskutečně předražené nápoje nad rámec GRF: 2 sklenky Prosecca a 2 portského Tawny= 1100,-Kč! Ne, to si fakt nedělám legraci.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 11:35:27)

Restaurace: Myslivna penzion
Bohužel nás ochutnávka velmi zklamala. Na pohled bylo vše krásné, obsluha také velmi dobrá. Terinka byla asi to jediné, co stálo za něco. Ryba byla studená a absolutně bez chuti, rizoto převařené. Špenát nepropraný, takže v něm skřípala hlína. Tohle bychom nikomu bohužel nedoporučili.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 11:10:20)

Mladý číšník Filip velice příjemný včetně znalostí. Ostatní, zřejmě učňové, dost bída. Ab jsem skoro nezaznamenal, z lososového pstruha byla rybina cítit na dálku. Chuťově to nebylo ani jako pstruh ani jako losos. Quinoa je sice superpotravina, ale nejde mi moc pod kůži. Líčka báječná včetně celerové kaše. Nejkrásnější na celém obědě byl nádherný červený lustr z Murana.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 11:03:07)

Příjemný ab=uzený halibut. Je trochu rybovitější, ale chutný. Sedím sám v prázdné hotelové restauraci. Zajímavým nápadem je ochucení listového salátu trochou medu. Ústřice gratinovaná s fenyklem? To by mě nenapadlo, ale chutnalo to skvěle. Consome chuťově výrazné, raviola hezká, hovězí náplň trochu nudná. Jehněčí krásné včetně všech ingrediencí. Sudové červené z italského Abruzza překvapivě krásné ovocné chuti. Celkový pocit z vaření Jiřího Svobody je velmi dobrý.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 11:02:19)

Restaurace: Quisisana Palace
Vážení gurmeti, opravdu skvělý zážitek. Všechny chody velmi chutné i sladěné, vč. vín. Obsluha milá, příjemná. Hotel i restaurace - prostě weltklasa. Děkujeme, v
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 10:53:29)

Restaurace: V Zátiší
Výborné jídlo, skvělé víno, krásné prostředí, milá obsluha :) Jen na hlavní chod jsme čekali přes hodinu, jinak nemůžeme nic vytknout. Děkujeme
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 10:50:12)

Velmi hezké uvítání, příjemná mladá číšnice Iveta, které je velmi dobře rozumět. Nápad: u pečiva je štětec potvrzující téma Leonarda da Vinci. Dalším skvělým nápadem je ab-kreveta, mrkněte na obrázek. Zweigl od Mádla dost jednoduchý, taková hezká ovocná šťávička. Doobjednal jsem si Rioju a byl v pohodě. Staral se o mě kromě Ivety i fajn číšník Milan. Po panu Wiesnerovi zde vede kuchyni David Rejhon a je to pořád bezvadné.
 

Boddie

Food Guru

  10

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 10:52:48)

Ještě ten amuse bouche.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 10:49:11)

Restaurace: Mlýnec
Degustace v rámci festivalu nás příliš nenadchla. I přes početnou obsluhu jsme dlouho čekali a servírovaná jídla neodpovídala zakoupenému menu :( Hlavní chod byl výborný, dezert vzhledem k úrovni restaurace podprůměr.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 2. 2019 10:34:35)

Restaurace: Zámeček Petrovice
Návštěva mimo festivalová. Moc hezky opravený soukromý zámeček se spa. Známý šéfkuchař Pavel Čadil vládne kuchyni a daří se mu uskutečňovat svoje sny. Ochutnal jsem tatarák, silný masový vývar s morkovým knedlíčkem i thajskou polévku Tom kha kai. Když bych byl přísný, tak vždycky něco najdu. Ale celkový dojem včetně servisu číšníka Pavla velmi dobrý.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 2. 2019 10:27:58)

Restaurace: Kampa Park
Když se chce, tak to jde. Musím poopravit minulý kometář. Byli jsme na skrei menu a vše, včetně obsluhy, bylo naprosto v pořádku. V menu rozhodně nejlepší krémová polévka s kokosovým mlékem.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (25. 2. 2019 10:15:59)

Restaurace: Benjamin
Působivý koncept restaurace, útulné prostředí, zajímavé menu. Nejlépe zapůsobil kaldoun, opravdu vynikající. A vymazlená pomazánka z droždí, která mi navodila chuťový sentiment k zážitkům z mládí.
 
 
 
 


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English