Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

tyrrel

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 21:05:20)

Restaurace: Mlýnec
Vynikající zážitek. Jídlo vynikající, obsluha rychlá, velmi příjemná. Nejlepsi byl jednoznačně předkrm, to byl jednoduše estráda chutí.
 

mar

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 20:56:16)

Připojuji se k pozitivním komentářům. Jídlo vynikající, celerové velouté skutečně TOP, ale i ostatní chody byly skvělé. Děkujeme i příjemné obsluze :)
 

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 20:32:09)

Opět perfektní zážitek a protože vše pozitivní již bylo řečeno a zápory jsme nenašli, tak můžeme jen chválit a těšit se na další skvělé zážitky v této restauraci.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 20:13:16)

Menu splnilo zadání - Leonardo Da Vinci - nejlépe ze všech (tří) restaurací, které jsme letos navštívili na jedničku s hvězdičkou. Bylo nejenom originální (vidličky v knize), dezert jako vrtulník, ale velmi chutné. Velmi dobře sladěná vína a profesionální obsluha (paní Věra) nám připravila neskutečně příjemný labužnický zážitek.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 2. 2019 17:26:15)

Restaurace: Angus Steak House
Stylové sklepní prostory ale hlavně výborné maso, perfektně připravené - sakra dobrá chuť.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 2. 2019 17:23:50)

Všední den večer; velká restaurace je skoro plná a přesto host na jídlo či pití nečeká. Podnik funguje jako skvěle promazané soukolí - od kuchyně, přes výčep až po servis. Ležák Purkmistr je lahodný (pan Boddie promine) a navíc máme hladinku od objednání na stole za 11 vteřin (!!!). Domácí nakládaný hermelín je nebeská mana.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 2. 2019 22:30:46)

Ale ale, Boddie nepije jenom Pilsner Urquell! Ovšem v Plzni samotné je to přece jenom na pováženou :-)
 

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 17:15:54)

Restaurace: Valoria
Milé a perfektní GRF menu jako každý rok. Fregola sarda k druhému hlavnímu chodu a mandlovo-bramborové pyré k prvnímu byly luxusními doplňky. Výborné víno k jehněčímu.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 15:37:45)

Restaurace: Ristorante Piazza
Jak jsem psal na začátku předešlého komentáře, Piazza to u mne letos vyhrála. Nejde o to, kolik chodů dostanete "navíc" jde hlavně o to, jak zapůsobí, a tato kombinace zapůsobila. Obsluha byla ochotná a milá, o vínech podala informace, s tím že každé z vín bylo servírováno do svojí sklenice.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 15:34:39)

Restaurace: Ristorante Piazza
Říká se "to nejlepší na konec" a v tomto případě to rozhodně platí. Piazza to v rámci brněnského miniklání GRF u mne vyhrála. Chutné a kombinacemi zajímavé menu, s víny která se k pokrmům hodila. Štika s čočkou beluga si rozumí, k tomu kousek hříbečku a troška omáčky a hned mám v puse chuťové orgie. Jehněčí kolínko šlo krásně od kosti, bylo jemné, silná demi-glace byla super. Zaujal mne i dezert perníkový parfait posypaný skořicí se švestkami v portském víně. Naprosto skvělá kombinace chutí.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 12:17:02)

Pro mě letos festivalová jednička. Naprosto vymazlené chutě jednotlivých jídel a barevnost mě uchvátily. Jak moc nemusím syrové ryby, tak tuňák s kombinací rajčatové marmelády byl famózní. Domácí zauzené máslíčko s kouřovým efektem naprostá bomba. Sladká tečka na závěr jen podtrhla vyváženost celého menu. Moc bych chtěla vyzvednout slečnu, co nás obsluhovala. Usměvavá, bylo na ní vidět, že si práci užívá, víc takových lidí. Moc mě potěšilo, že si mě pamatovali z loňska.Maličkost, ale potěší.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 12:11:08)

Naprosto úžasný zážitek. Zpočátku mě moc neuchvátil popis jídel, když jsem vybírala, které restaurace letos navštívíme, ale to, co se před námi objevilo na talíři bylo naprosto jedinečné. Dávám 1* a určitě příští rok přijdeme znovu. Moc milý pán číšník, neustále s úsměvem na tváři. Jediné mínus byla akustika, kdy nebylo moc slyšet prezentování menu.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 11:38:11)

Restaurace: Deer Prague
Za nás úžasný zážitek. Termín jsme potřebovali kvuli nemoci posunout o tyden, manager restaurace s tím nemel žádný problém. Pri příchodu stacilo říci sve jméno a obsluha věděla kdo jsme a kam nas usadit. Moc milý detail, ze nekoukali do knihy. Obsluha vynikajici, u každého chodu prezentace co je na talíři. Jidla vytukana do posledního detailu. Tematem DaVinci úplně seděl. Předkrm velmi zajimavy, hlavni chod uzasny, vychuceny,skvela uprava masa. Dezert mistrovske dilo. Diky, vratime se.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 2. 2019 11:04:42)

Exkluzivní menu GRF, moc nám chutnalo. Skvělý servis. Úplně nás neoslovilo prostředí restaurace a hotelu ve stylu devadesátkové laciné honosnosti. K atmosféře nepřispěla ani společnost u vedlejšího stolu, velká skupina rusky hovořících mužů v teplákových soupravách a ponožkách s vyzutými teniskami. Za skvělé jídlo a servis samozřejmě děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 11:02:57)

Cotto Crudo jsme si opět užili na nejvyšší úrovni. Vynikající artyčokový krém s kuřecím hřebínkem jsem ochutnal poprvé, stejně jako rybí cacciucco omáčku se skvělými dršťkovými raviolami. Pochybuji, že jsem kdy okusil lepší kachnu na pomerančích, to byl opravdu sen! Jediným zklamáním pro mne byl dezert, který se netrefil do mého vkusu. Víno výborné. Přijde mi trochu zvláštní, že se u nás vystřídalo asi 5 lidí obsluhy s rozdílným výkonem. Celkově jsme ale odcházeli nadšeni, za což děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 11:01:52)

Restaurace: Zámek Liblice
Degustace v nádherném prostředí, velmi příjemná obsluha. Jídlo výborné a kombinace s vínem naprosto úžasná. Degustace se nám opravdu velmi líbila!! Doporučujeme
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 2. 2019 10:55:18)

Po pravdě, menu GRF nás po přečtení neohromilo. O to větší překvapení nás ve skutečnosti čekalo. Interiér exkluzivní, servis perfektní, jídlo skvělé. Bonusem jsou prostory ozdobené uměleckými díly, takže host jí výborné pokrmy uprostřed galerie. Naprosto ohromující tečkou na závěr, alespoň pro nás, byla návštěva střešní terasy a úžasné výhledy na sluncem zalitou Prahu. Děkujeme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 2. 2019 09:41:28)

Restaurace: V Zátiší
Podle některých negativních komentářů mám nyní pocit, že jsme byli v úplně jiné restauraci. Nám se návštěva této restaurace velmi líbila. Interiér příjemný, obsluha profesionální a příjemná, ve výběru vín jsme nalezli stejnou notu. Jídlu nebylo vůbec co vytknout, chuťově výborné a zajímavé kombinace, nejen telecího ragú s kandovanou citronovou kůrou, ale také byla zajímavá i kombinace panna cotty s hruškami a snítkou řebříčku, která dezert velmi vyzdvihla. Za nás gurmánský zážitek. Děkujeme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 2. 2019 09:12:48)

Restaurace: Miyabi
Vynikající japonská restaurace!
 

otavova

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 08:40:20)

Restaurace: Cafe de Paris
Velmi příjemná restaurace s osobním přístupem personálu i majitelů. degustační menu bylo opravdu stylové dle zadání festivalu.Sardinky byly vynikající a kančí kýta s omáčkou byl opravdu gastronomický zážitek!!! Také víno podávané k jídlu bylo vybráno dobře. Myslím , že se degustace restauraci opravdu povedla .Restauraci navštívíme zase brzy ,mají opravdu co nabídnout i mimo festival . Děkujeme
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 2. 2019 00:09:02)

Vítěz celého GRF!!! Výbornému a rozplývajícímu se jídlu na jazyku dávala korunu moc milá obsluha, která celý večer zpříjemňovala gurmánský zážitek. Za nás rozhodně nejlepší restaurace, která předčila vévodící Zlatou Studnu ( a to nejenom letos). Také oceňujeme pana kuchaře, který se přišel při servírování dezertu zeptat, jak nám chutná. Třešničkou na dortu je překrásný výhled na Prahu jak z restaurace, tak z terasy. Odcházeli jsme velmi spokojeni a těšíme se na další návštěvu.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 21:20:05)

Výborné jídlo i vína krásně spárovaná. Milá obsluha a hezké prostředí - vřele doporučuji. V této restauraci jsme v rámci GRF byli již po třetí a opět nezklamala. A když budete mít cestu přes Tábor v poledních hodinách, nezapomeňte se zastavit na polední menu - je vynikající!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 20:38:57)

26.2. jsme byly nadmíru spokojené v rámci GRF. Milá obsluha, krásné prostředí, vynikající mušle sv,Jakuba,jehněčí správně dorůžova s výbornou přílohou ,lahodná vína z Bílovic, dezert si rovněž zaslouží pochvalu. Shrnuto: gastro-zážitek. Moc děkujeme, jen tak dál a rády se budeme vracet.
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 20:30:38)

Restaurace: Bonté
Oběd 26. 2. 2019 potvrdil, že tato restaurace je tím správným místem pro mlsné jazýčky. A to z nabídky a la carte i mimo festival.
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 20:26:23)

Restaurace: Aquarium
Večeře 26.2.2019 nezklamala. Zejména mořský ďas byl famózní. V této restauraci se ráda zastavuji i mimo festival a mohu jen doporučit.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 19:16:43)

Navštívily jsme v pořadí jako poslední v rade ze 3 zakoupených voucheru (U Zlate studne, Marriot) a byly jsme nadšené. Jídlo výtečné, dezert famózní, obsluha naprosto skvěla, vstřícna, usměvavá, jedním slovem pro nás jednicka z uvedenych restaurací. Bylo nam potesenim, moc děkujeme a určitě se zastavíme na obědove menu.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 18:57:41)

Nádherný výhled. Vynikající jídla. Navíc k menu variace domácího pečiva, zvěřinová terina a portské víno. Za festivalovou cenu to muselo snad být prodělečné. Famózní ceviche z pražmy (nádherné výtvarné pojetí, úžasný koncert chutí). Plátky 24karátového zlata na kávové espumě už jsou trošku zbytečnou “snobárnou”. Obsluha profesionální, ale bez srdíčka. Doporučuji pro srovnání navštívit Tapas restauraci - Medité v Mariánských Lázních, kde kromě skvělých jídel zažijete krásnou “rodinnou” atmosféru.
 

Ažve

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (27. 2. 2019 14:43:17)

Vyborna obsluha, vyhled i prostredi, kucharske umeni i vino. Jen pecivo ma jeste prostor pro vylepseni. Celkovy dojem ale jeden z nejlepsich.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 11:34:01)

Restaurace: Fresherie Bistro
Jídlo bylo výborné a poměrně velké porce. Malinko vázla obsluha, hudba trochu příliš hlasitá a "každodenní", což dohromady trochu ubralo celkovému dojmu na extravagantnosti. Ale celkově je restaurace výborná, interiet čistý (architektonicky i doslova). Rádi se do restaurace vrátíme.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 11:28:57)

Každý rok navštívíme v rámci GRF min. 3 restaurace a shodli jsme se s mužem, že restaurace Ada je to nejlepší, co jsme zatím ochutnali. Moje první ústřice v životě a hned taková bomba. Jediné, co mi vadilo, byly nízké stoly, nerada se u jídla hrbím. Výborná byla i káva i dezert, i když na výběr byly jen 2 čokoládové dezerty. Raději bych si dala sorbet nebo něco lehčího. Rádi se sem vrátíme s přáteli na degustační menu a také zkontrolovat, zda zmizely gramatické chybky z menu:-)
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (27. 2. 2019 10:43:35)

Restaurace: U Veverky
Pravá putyka s hospodskou atmosférou. Tentokrát jalapeňos méně ostré než jindy, sulc dobře ochucený, pivo maličko kulhalo.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (27. 2. 2019 10:40:31)

Restaurace: Kulaťák
Ochutnávka několika chodů v partě s kamarády, to je vždy příjemná záležitost, pivo pěkné.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 10:37:41)

Restaurace: Maso je maso
Taková obyčejnější restaurace s kombinací česky a anglicky mluvícího číšníka. Jídlo dobré, uspokojilo, ovšem nenadchlo. Vyzdvihl bych především trhané vepřové, to bylo skvělé. Potěšilo servírování žebra u stolu.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 10:32:44)

Restaurace: U Malířů 1543
Celé menu ve znamení lanýžů, jejichž chuť vynikla především ve spojení s majonézou. Krásné romantické prostředí restaurace, příjemný neokázalý číšník, dobře poskládané menu. Z vína jsme zvolili Chianti, i perlička ho dobře snesla. Kvitoval jsem s povděkem, že snížili cenu dokupovaných nápojů nad rámec festivalu.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 10:28:13)

Restaurace: El Emir
Byli jsme zde opakovaně a vždy jsme nadšení. Z krásného prostředí s úžasným výhledem, z kvalitního a velmi chutného jídla, vstřícné a přátelské obsluhy. Těšíme se na další návštěvu.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 10:23:43)

Restaurace: Bílá kráva
Začínám mít vážení komentátoři občas problém s tím, že když mě v restauraci kuchař či obsluha zná, mám určitou výhodu. Dostanu nadstandardní porci nebo třeba lepší kousek masa. Mluvil jsem o tom s Pavlem Maurerem, prostě to už pak není zcela objektivní. On je na tom ještě výrazně hůř. Ale nechtějte na mně, abych se maskoval jako Lois de Funés :-)))
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 10:17:44)

Restaurace: Bílá kráva
Domácí bresaola s teplou bagetkou odstartovala příjemný oběd. Mušlová polévka skvěle nachucená. Jedna slávka měla v sobě trochu písku, ale pak strávník alespoň ví, že nežila v domácím bazénu :-)) Perlou menu pak bylo jehněčí ossobuco! Obě cuvée základní řady, červené dost dobré. Velmi sympatická obsluha všetně paní šéfkuchařky.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 10:02:03)

Celkový dojem z návštěvy byl rozpačitý, třebaže se nedá říct, že by došlo přímo k nějakému nedopatření. Prostředí je zajímavé, s nádherným výhledem, byť přes poněkud zašlá skla, interiér se snažil být oslnivý, ale něco mu chybí, nemá atmosféru. Stejně tak personálu něco chybí, i když se snažil, dojem byl jednoznačně nejslabší ze 6 navštívených míst v rámci GRF. Jídla byla velmi dobrá, jen hlavní chod vychladlý, což snad nebyl záměr? Určitě se chceme vrátit, ale jen do baru na drink s výhledem.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 09:27:22)

GRF jsme se zúčastnili poprvé a nelitujeme. Prostředí restaurace na zámku Mcely, sympatická obsluha, nejen u stolu, ale už v šatně, a samozřejmě skvělé jídlo, to vše přispělo k nevšednímu zážitku, který si rádi zopakujeme. Možná bych uvítala více světla nad stolem, aby se jídlo dalo vychutnávat více i zrakem a nejen chutí a čichem (ale chápu, že v restauraci osvícené krásnými historickými lustry na stropě i na stěnách vytváří přítmí jistou atmosféru, avšak já mám raději na jidlo světlo).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (27. 2. 2019 08:53:27)

Restaurace: U Emy Destinnové
Příjemný zážitek, ale ne zcela vynikající. Příjemné prostředí, průměrná, byť milá obsluha, jídlo velmi dobré, nadchla mě treska, zklamalo hovězí, víno průměrné.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 08:53:04)

Restaurace: Bellevue
Vynikající jídlo, vynikající obsluha, vynikající prostředí, prostě restaurace Bellevue nemá chybu. Všem vřele doporučuji! V Praze jsme navštívili v rámci GRF 6 restaurací a tato patří mezi nejlepší spolu s restaurací Coda a Francouzskou restaurací v Obecním domě.
 

minovy

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 08:37:33)

Restaurace: V Zátiší
Byla to moje první návštěva V Zátiší. Líbilo se mi všechno - originální interiér, velmi profesionální a příjemná obsluha, kvalita jídel a hlavně vín (Crémant z Moravy, Veltlín z Moravy a Tempranillo ze Španělska). Za festivalovou cenu se jedná o naprosto bezkonkurenční poměr cena/výkon. Byl jsem spokojen a vrátím se znovu.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 08:33:02)

Restaurace: U Malířů 1543
Krásné prostředí, perfektní jídlo, milá obsluha. Kanapky, teplé pečivo, vaječný gel s lanýži velice zvláštní chuť, nezapomenutelné carpaccio, perfektní gnocchi k perličce...Nebylo co vytknout. Příští rok příjdeme rádi znovu
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 07:52:43)

Restaurace: Bonté
Velmi jsem si pochutnala. Nejvíce mi utkvěla v paměti omáčka u prvního chodu (málem jsem vylízala i talíř), perníkové krokety a vynikající jehněčí maso. Chválím skvělou borůvkovou limonádu. Vadily mi příbory volně položené na desce stolu. Dezert - creme brulee - mě malinko zklamal. Ač byl chutný, v rámci celého menu působil jako chudý příbuzný.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 07:11:04)

Restaurace: Valoria
Jídlo bylo moc dobré, velmi jemné chuti. Jehněčí mohlo být trošičku víc "uděláno". Nejvíce nám chutnala příloha k hlavnímu jídlu a zcela vynikající desert. Obsluha byla pozorná a milá. Valoria nezklamala, ale zdálo se nám, že tomu všemu něco maličkého chybělo, aby to bylo TOP. Možná to bylo tím úděsným exteriérem restaurace. Nechápu, proč s tím majitel nic nedělá.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 02:02:23)

Posezení v zimní zahradě bylo velice příjemné, potenciál restaurace určitě má. Jen reklama pokulhává, prostě je to trochu zastrčený hotel.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 02:00:45)

Jídlo opravdu velice dobře připravené, ani nebylo znát, že je šéfkuchař na dovolené, zdatně ho kolegové zastoupili. Jedině snad kapučíno z humra mělo silnější redukci, mezichody pěkné, maso vyzrálé. Ovšem o to horší byla obsluha. Začalo to pěkně, donos jídel i prezentace na vysoké úrovni. Ovšem pak jsme najednou čekali na další lahev vína více jak 20 minut u prázdných sklenic, až jsem musel 5 členů posádky u baru povzbudit k lepšímu výkonu.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 01:44:13)

Restaurace: La Cave
Mladičká servírka Diana je velice příjemná, znalá menu i podávaných vín. Zásadně dodržuje obsluhu zprava, tleskám! Perličková terinka i maminha opravdu báječné, a to mám dost mlsný jazýček. Škoda jen odporného zápachu ředidla, v závěru už jsem trochu přiotrávený, ach jo. Na závěr dezert přinesl sám pan šéfkuchař Martin Pudil, kterému jsem za skvělý oběd poděkoval a činím tak i nyní ještě jednou.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 01:40:21)

Restaurace: La Cave
V pravé poledne vcházím do prázdné restaurace, kde jsem nebyl hodně let, je tu stále ještě prázdno. Výtečný domácí chléb s ořechy a rozinkami musím pro absenci dezertního talířku mazat v ruce... Francouzský Sauvignon je hodně jednoduchý, Merlot z Gaskoňska výtečný. No a pak to přijde. Naprosto nepřekonatelný zápach ředidla, údajně proto, že v patře probíhá rekonstrukce. Mezi námi, tak proč restauraci nezavřete po dobu oprav? Kdo to má čuchat a ještě při tom vychutnávat menu?
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 01:29:32)

Restaurace: Medité
Chutný lilkový krém se sušenou dýní a parmezánem. Polévka z mušlí krásně nachucená. Treska dobře udělaná, ale ratatouille s krevetou ji převálcovala! Obrovské množství jídla, teda na nás, dost malé jedlíky. Nejvíc ze všech dvaceti degustací GRF!! Perličku už jsme ztěžka dojídali, o dezertu jsme ani nežertovali. Doobjednaná vínečka báječná, moc pěkný pocit z celého večera. Personál znalý.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 01:19:00)

Moc nás potěšilo, že ač hotel, neopakují se cenové nesmysly z pražských hotelů Mark a Savoy. Prostě normální ceny za skleničku aperitivu! Naprosto čerstvé pečivo večer, domácí chléb velmi chutný, bombastický předkrm! To byla lahoda pro chuťové buňky a navíc úžasný vizuální zážitek. Chardonnay ze Znojma příjemné, a také ho byla poctivá, neochuzená sklenka. Přístup obsluhy zaslouží absolutorium. Tři jedničky dávám opravdu zřídka, ale všechny 3 kategorie se k nim blížily. Doporučuji!!
 
 
 
 


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English