Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (15. 8. 2018 17:55:44)

Restaurace: Na Pekárně
skvele jidlo, jako od babicky, jedine, co muze trochu vadil je nekdy az vlezla zovialnost pana Frice, ale da se na to zvyknout a tykat mu taky...jako starymu partakovi z mokre ctvrti
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 5. 2018 08:43:01)

Restaurace: Na Pekárně
Vesnická příjemná hospůdka s milým majitelem panem Fričem. Velmi dobré pivo, excelentní drštková. Od spolustolovnice jsem ochutnal úplně bezvadnou kančí kýtu se šípkovou omáčkou s měkkounkým masem. Já si objednal biftek. Byl zcela nepoživatelný, maso se nedalo rozžvýkat a stejkovým nožem nešlo ani pořádně ukrojit, což i sám majitel bez obalu s omluvou přiznal. U kance mě trochu zarazila cena. Před rokem a půl za 195 nyní za 295, slušný nárůst... Ovšem tehdy maso nebylo dobré, tentokrát skvělé!!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 7. 2018 00:02:34)

Restaurace: Na Pekárně
Tak možná proto ten nárůst ceny Boddie :-), když už je maso dobré.
 

Mr.V

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 9. 2017 23:25:48)

Restaurace: Na Pekárně
Tady se nedá splést. Pan Frič drží od začátku zaběhnutý standard. Můžete se být jistí, že máslo a cukr nebudete další týden potřebovat :)
 

utb

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 8. 2017 06:16:26)

Restaurace: Na Pekárně
Chtěl jsem si spravit chuť a na stole měli bavorské vdolečky. Chtěl jsem si zavzpomínat na dětství, kdy jsem tuto pochoutku jedl. Nevím, jak dlouho to tam měli, ale těsto nebylo vláčné, jako kdyby nebylo ani kynuté. Bylo tuhé. Zřejmě jim nevykynulo, takže ani tady to nevyšlo. Jak již psal někdo přede mnou. Sbohem Čakovičky.
 

utb

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 8. 2017 06:13:46)

Restaurace: Na Pekárně
Opět jsem se nechal synem přemluvit a jel k Fričovi. Měli jsme hlad. Syn si dal kachnu se zelím a já jsem si dal svíčkovou. Syn si na kachně pochutnal. Jelikož jsem ji neochutnal, tak ji hodnotit nebudu. Svíčková byla sladká až lepkavá. Vůbec tam nebyla chuť po použitých surovinách. Panu Fričovi jsem to říkal a jeho argument byl, že svíčková je dětské jídlo a on ji má rád sladší, že mu to připomíná babičku.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 8. 2016 22:58:10)

Restaurace: Na Pekárně
Pokračuji kancem se šípkovou omáčkou. Ta je tak sladká, jakoby měla restaurace družbu s cukrovarem. Maso tuhé, nekvalitní, za 195,- Kč bych čekal, že bude z kýty, pečeně nebo jiného kvalitního masa. Toto nebylo vhodné ani na guláš. Daleko horší bylo, když jsem z bramborové placky vytáhl cca 7 cm dlouhý tenký drátek (zřejmě z drátěnky). V půli jídla jsem přestal, omluvy číšníka i pana Friče jsou sice logické, ale v zásadě zbytečné. Jedu sem na oběd 25 km a pak taková ostuda. Sbohem Čakovičky!
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 8. 2016 17:04:08)

Restaurace: Na Pekárně
Jo, úplně bych zapomněl. V průběhu oběda přešla okolo stolů asi 4x stará hubená paní, možná pomocná síla z kuchyně. Celou cestu popotahovala a pokaždé si otírala nos hřbetem ruky. No, snad to nebyla kuchařka...
 

Okarlovka

Food Guru

  6

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 9. 2016 12:46:59)

Restaurace: Na Pekárně
Týjo fujky
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 8. 2016 22:49:55)

Restaurace: Na Pekárně
Pročetl jsem si rozporuplné komentáře a do Čakoviček dnes vyrazil na oběd. Příjemná krytá zahrádka, pěkné stoly, rychlí číšníci, překvapivě chutná Fričova dvanáctka. Zvěřinová paštika ovšem z třetí ligy, můj kamarád dělá paštiku o parník lepší. Vychvalovaná kulajda bude až zítra, takže následuje drštková. Je to nejlepší drštková, co jsem za poslední roky jedl, opravdu. Na mě je akorát, možná by někdo remcal nad větší mírou pepře, ale právě tak to já mám rád!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (9. 3. 2016 11:02:32)

Restaurace: Na Pekárně
Nase oblibena restaurace, kde se vzdy velmi dobre najime. Obsluha a vtipne komentare pana Friče jsou snad uz samozrejmosti :-). Tuto restauraci jsme navstivili asi 5krat a vzdy jsme si pochutnali.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 1. 2016 19:56:26)

Restaurace: Na Pekárně
velmi prijemny personal, zaverecny pridavek uzasna panna cotta
 

honz

Food Guru

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (7. 1. 2016 18:37:30)

Restaurace: Na Pekárně
úplně tuctová svíčková,supr štrůdl,obsluha pomalá
 

utb

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (19. 12. 2015 23:41:21)

Restaurace: Na Pekárně
Opět jsem navšítivil s rodinou restauraci pana Friče. Zelňačka byla opět octová jako před časem Kulajda. Hovězí vývar vedle masa a morkových kostí pouze ležel. Králík se špenátem a bramborovými knedlíky - Králík byl příliš tuhý a bramborové knedlíky byly příliš krupicové a rozpadaly se. Kachna se zelím - zelí bylo sladší než zmrzlina. Takže jediné co se povedlo byla pečená kachna. Hodně málo na to, abychom zase zavítali do Čakoviček
 

honz

Food Guru

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (9. 10. 2015 12:29:55)

Restaurace: Na Pekárně
kanec se šípkovou a taštičky,hospoda nic moc,servis vázne,souhlas s Okarlovkou nic zvláštního
 

Mr.V

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (9. 8. 2015 23:44:14)

Restaurace: Na Pekárně
Pan Frič se rozhodl udělat normální hospodu. Nějak takhle si představuji, že by měla vypadat každá hospoda, kde se dělají hotovky. Není to žádná úžasná gastronomie, ale prostě jen dobře udělané klasické recepty. Ani si tady na nic takového nehrají, tomu odpovídá i obsluha a interiér. Cena by mohla být lehce přívětivější, ale není to zas až taková tragédie.
 

Zagorka1

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (1. 7. 2015 01:50:11)

Restaurace: Na Pekárně
Jste skvely :))) Moc si u Vas vzdy pochutname. Neztratte snahu. Jen tak dal :)
 

Okarlovka

Food Guru

  6

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (8. 1. 2015 14:03:00)

Restaurace: Na Pekárně
Úplně normální rizoto s kuřecím masem a úplně normální Caesar salát.Nic víc.Jméno Frič je známé,ale jméno není nikdy zárukou fantastického menu.Odešly jsme najedené,spokojené nikoliv však nadšené.
 

utb

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (15. 5. 2015 10:31:26)

Restaurace: Na Pekárně
Souhlas. Najedený, ale ne nadšený. Do restaurací chodím za poznáním nových chutí. Měl jsem Kulajdu - příliš octová, Rybku s parmezánovým rizotem - dobrá, lívance - dobré.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (8. 1. 2015 02:23:12)

Restaurace: Na Pekárně
absolutne souhlasim a hodnocenim ,,svach,, byl jsem jen jednou a vicekrat se mi nechce. jidlo vyborne, ale nestoji mi za to abych sledoval rádoby hogo fogo v čakovičkach. trochu skromnosti by neuskodila.
 

klevap

Gourmet

  1

plus 1
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 12. 2014 15:53:41)

Restaurace: Na Pekárně
Dnes kulajda, zcela jiná než podle našeho rodinného receptu, ale skvělá, telecí kýta vynikající a stejně tak zajíc na smetaně. Trošku lidovější přístup k takovému menu a prostředí jistě patří, takže jsem byl nad míru spokojený. Stejně tak mi připadali i další hosté, velice příjemný oběd v normálním prostředí. Jen houšť a větší kapky:-)
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 12. 2014 16:47:10)

Restaurace: Na Pekárně
Už se těším, až tady kamarád zamluví tu slavnou zabijačku.
 

marosek

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (15. 11. 2014 21:41:12)

Restaurace: Na Pekárně
Skvělá kuchyň i obsluha za velmi přijatelné ceny v pěkném prostředí
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (31. 8. 2014 18:08:12)

Restaurace: Na Pekárně
Průměrná zelňačka a Segedín. Až moc jemná zvěřinová paštika, málo brusinek, slabé, již gumové, pečivo Špatně zregenerované starší kachní stehno/studené/. Výborné taštičky s povidlami. Velmi rychlé stolování/polévka a předkrm do dvou minut, hl jídlo dřív než jsem dojedl předkrm, proto asi studené/. Studené prostředí. Obsluha neutrální. Škoda, kdyby kuchyně i servis zbytečně nespěchali tak by byl dojem lepší.Čekal jsem rozhodně víc.
 

klevap

Gourmet

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 12. 2014 15:50:04)

Restaurace: Na Pekárně
Nevím, co jste hodnotil/a. Nevylučuji, že jste mohl/a mít smůlu, ale mých několik návštěv bylo zcela o něčem jiném. Obsluha tady je velmi žoviální, pro někoho tedy výborná, pro někoho možná moc lidová, ale rozhodně nemůže být neutrální:-). S jídlem jsem se tu nikdy nezklamal.
 

svach

Foodie

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (21. 12. 2014 17:37:30)

Restaurace: Na Pekárně
Věřím, že umíte číst. Co jsem hodnotil je v recenzi napsáno. Byl jsem tam také vícekrát. Nikdy žádný zázrak. Lidé, kteří tam byli se mnou by hodnotili podobně jako já. Z původního kréda pana kuchaře " Oběd za stovku a večeře za dvě " mnoho nezbylo. Je to lepší průměr. Pro toho kdo neumí vařit a nikdy nejedl normální jídlo asi zázrak. Pravdou je, že by taková měla být většina hospod / jen levnější / a se sympatičtější obsluhou. Zde máte dvě hoďky na oběd a pak mazej. Přijdou další.
 

Okarlovka

Food Guru

  6

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (8. 1. 2015 13:59:01)

Restaurace: Na Pekárně
Svach to dost rozumně vysvětlil.Bude mít pravdu a určitě má právo na svůj názor.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (15. 5. 2014 19:36:28)

Restaurace: Na Pekárně
Vynikající pomalu pečené telecí a povidlové taštičky. Tak by měla vypadat normální česká hospoda. Za 50 let ?
 

(29. 3. 2014 14:15:44)

Restaurace: Na Pekárně
skvělá hovězí kližka s perníkovou omáčkou. Václav Frič je hvězda podniku.
 

(11. 12. 2013 19:46:24)

Restaurace: Na Pekárně
velmi jsem si pochutnal výborně doporučuji - hovězí vývar . dančí medajlonky čerstvé a výborné cena včetně kávy a dezertu
 

(11. 12. 2013 19:46:24)

Restaurace: Na Pekárně
velmi jsem si pochutnal výborně doporučuji - hovězí vývar . dančí medajlonky čerstvé a výborné cena včetně kávy a dezertu
 

jerryone

Food Lover

plus 0
minus 0

(24. 8. 2013 13:20:32)

Restaurace: Na Pekárně
pokud jste již zapomněli jak chutná hovězí vývar, zde vás vrati do reality poctivé kuchyně.
 

(22. 8. 2013 23:24:16)

Restaurace: Na Pekárně
vyborna pastika, hezke domaci prostredi i atmosfera, svickova i znojemska omacka pro me velky zklamanim
 

(14. 8. 2013 22:30:56)

Restaurace: Na Pekárně
Top!!!
 

(3. 8. 2013 13:29:04)

Restaurace: Na Pekárně
Česká klasika ve výborném provedení. Nic víc, nic míň
 

(29. 4. 2013 19:08:16)

Restaurace: Na Pekárně
pecka!!!
 

(20. 4. 2013 22:11:44)

Restaurace: Na Pekárně
Trosku zklamani, Frice si vazim, sledovala jsem jeho pusobeni v Prakulu. Ve sve opravdu male a vesnicky vedene hospode je nabizena prevazne ceska kuchyne, jidelacek strucny na tabuli napsany. vedle u stolu byla servirovana i jidla mimo nabidku. pasticka vyborna, domaci pecivo, uzena krkovice s kasi vyborna, tasticky s povidly opravdu plavaly v tuku a nedaly se jist. fric na place je opravdu hodne zovialni a vital nas s pritelem brz pozdravu slovy "co vy dva tady?!" jedna vec je byt super kuchar a druha je umet ridit proboz... uvidime zda si pekarna najde sve vracejici se jedliky... my videli, ochutnali a priste zas nekam jinam zas ...
 

(7. 4. 2013 19:18:56)

Restaurace: Na Pekárně
Vyborna vesnicka restaurace,kde je bezkonkurencni Fricova svickova.
 

(30. 3. 2013 14:15:44)

Restaurace: Na Pekárně
bylo to dobre, ale v top 15 dle expertu? pan sef je asi neci kamos... co ale skutecne stalo za cestu z Prahy byla kulajda.
 

wind

Gourmet

plus 0
minus 0

(1. 9. 2012 19:36:00)

Restaurace: Na Pekárně
výborné jídlo za super peníze!!!! výborný Fryč!
 

Fakt dobrá česká (10. 5. 2012 00:35:09)

Restaurace: Na Pekárně
Paštička, kachýnka, svíčková s karlovarským knedlíkem, taštičky s povidly... Mňam! Menu dlouhé tak akorát, šlápnout vedle se v něm snad ani nedá. Jen vedle obligátní plzně by snad potěšil ještě nějaký vzorek z menšího pivovaru. Restaurace do které zatraceně stojí za to se vracet.
 

(6. 5. 2012 08:53:52)

Restaurace: Na Pekárně
úžasná domácí atmosféra , výborná česká kuchyně.
 

vsmejkal

Connoisseur

plus 0
minus 2

To byl docela nářez. (25. 4. 2012 20:03:48)

Restaurace: Na Pekárně
Restaurace, možná nikoliv náhodně vychvalovaná v poslední době v médiích, se hledá obtížně, protože si majitel a šéfkuchař libuje v tom, jaká je to legrace, když ji všichni hosté přejedou a musí se vrátit z konce obce. Ale takových svérázností najdete více. Jídelní lístek vcelku minimální, což vypadá dobře, dočteme se zde „Steak a rybka dle denní nabídky“. V denní nabídce je halibut, který by měl být čerstvý, voňavý, ve skutečnosti je zamřelý a je vyměněn se slovy „No někomu musím dát ty zbytky od kraje“. Také grilovaná zelenina by neměla být místy syrová. Žoviální šéfkuchař se nachází více mezi stoly nežli v kuchyni, a podle toho to vypadá. Nejdražší jídlo – kanec se šípkovou omáčkou a bramborovými plackami – je hodně odbyté. Kousky masa jsou spíše jako na guláš, což se týká chuti i konzistence. Omáčka nevýrazná a placky tlusté, napité sádlem, podivně ozvláštněné oříšky a hrozinkami. Záchody na dvoře mohou být zábavné v létě, ale ne v prosinci, ale to považuje majitel také za velkou legraci. O dalších svérázných názorech na počty hostů, psy, parkování, kola… nemluvě. Souhrnně řečeno: absolutně mě nenapadá důvod, proč tuto restauraci ještě někdy navštívit.
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English