Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 5. 2018 21:56:48)

Restaurace: Les Moules
800
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (28. 1. 2018 16:18:09)

Restaurace: Les Moules
Skvělý předkrm tuňák,skvěle ochucený,prostě úžasný gastronomický zážitek.Slávky jako vžy skvělé a k tomu velký výběr piv.Velmi příjemný zážitek v autenticky zařízené restauraci.
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 9. 2017 00:39:09)

Restaurace: Les Moules
Fakt dost dobrý slávky ve měste! Stojí jsem jednou za čas zajít...
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 8. 2016 21:18:00)

Restaurace: Les Moules
Tentokrát jsme zvolili mořské plody včetně humra a bylo to buono! Černá vejce se salzou Ok, foie gras pouze terinka. Mělo by to tak být napsáno, to ať se na mě nikdo nezlobí. Příjemná číšnice, pivně tmavý interiér, spokojenost.
 

Perry

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 5. 2016 19:43:38)

Restaurace: Les Moules
Chodím sem častěji. Dosud jsem byl celkem spokojen. Chodím na mušle nebo krevety. Bohužel jsem si nevšiml změny v jídelním lístku a dostal jsem na talíř velké krevety. Navíc špatně upravené. Doufám, že se nezkazili i v mušlích! Oproti minulosti vzrostly ceny a restaurace ztrácí kvalitu a orientuje se asi na cizince. Interiér hodnotím za 1, protože se mi tento typ líbí. Obsluha za 2 a to jsem mírný. Jídlo tentokrát 3. Nicméně to zkusím ještě na mušle a při nich zvážím své příští návštěvy.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 5. 2016 23:40:06)

Restaurace: Les Moules
Překvápko, že je Les Moules opět v GR. Na mušle jsou určitě v Praze jedničkou.
 

(7. 10. 2011 13:52:32)

Restaurace: Les Moules
restaurace se velmi zhoršila v kvalitě, doporučujeme méně reklamy a více kvality
 

drahá, ale příjemná dekadence (3. 10. 2011 09:42:05)

Restaurace: Les Moules
V tomto případě už je třeba srovnávat v mezinárodním kontextu, protože taková " mušlárna" je v Praze jen jedna. Obsluha: Nikdo, kdo by mne nějak iritoval, ale ani nikdo, koho bych si od pohledu zamiloval. Jídlo: Mušle jsou zde základ. Dobré na všechny způsoby a vzhledem k tomu, že nesedíte na břehu Atlantiku, ale v Pařížské, jsou za rozumnou cenu. Zbytek je proměnlivé kvality v intervalu průměr až špička a docela leze do peněz. Ceny v nápojovém lístku asi obšlehli ve Svatém Mořici - je to vcelku dost, i když máte rozmařilý rozpočet a je to dost i v porovnání s cenami podobné hospůdky třeba v Cannes či Ostende. Nicméně třeba nabídka šampaňského o Silvestra příjemně překvapila. Prostředí: Interiér je dělaný hodně útulně. Nicméně cenová hladina a množství turistů z toho nedělají zrovna místo, kde by to žilo. Cena: Za kilo mušlí dáte 300, za nejlevnější lahev vína něco přes 500. Takže účet pro dva nikdy nebude míň než cca 1200. Nahoru je víceméně neomezený - můžete baštit humry a ústřice, zalévat je litry šampaňského, dát si nějakou fajnovou kořalku atd. Náš poslední účet byl 3600 za večeři se vším všady, ale nijak extrémně rozmařilou. Shrnutí: Až se Vám v zimě zasteskne po Vaší oblíbené pařížské rybí restauraci, vyražte do " Los mušlos". Pořád to asi vyjde laciněji, než kupovat letenky a rezervovat hotel.
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Nikdy bych nejedl ústřice. Jím jen to, co je mrtvý – ani nemocný, ani zraněný – mrtvý.
Woody Allen
Top
English