Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (22. 12. 2018 23:15:39)

Restaurace: Mailsi
Dostal jsem chuť na osté jídlo, takže Mailsi. Zjišťuji, že jsem tu nebyl celé 3 roky! Čočka se špenátem klasicky kořeněná, kuřecí tikka už ostré, jehněčí pak až až... Užili jsme si to včetně 3 druhů placek a slaného lassi (kefírového nápoje).
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (20. 1. 2019 02:35:50)

Restaurace: Mailsi
Zajímavý tip Boddie. Díky. Slaný kefír jsem často popíjel při práci v Albánii, naučili mě to místo oběda tamní kolegové. Už jsem ho dlouho neměl. Na Balkáně je to klasika.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 12. 2016 18:21:40)

Restaurace: Mailsi
Restaurace nás přivítala přesně jako je výše na obrázku, prázdná, bez lidí. Pochopíte až při placení. Ceny jsou přehnané, vůči tomu, co na talíři najdete, jak v kvalitě, tak kvantitě. I děti si musely přikoupit rýži, nebo chleba, aby se najedly. Masa byla výborná, zvláště jehněčí kýta, ale jídla byla jakoby počeštěná. Nevěděla jsem, že v Pakistánu mají tolik smetanových omáček. Spíše se přizpůsobili nám, čechům. Obsluha v pořádku, ale za atmosférou musíte jinam.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 12. 2015 21:25:44)

Restaurace: Mailsi
Do této pákistánské restaurace chodím s přestávkami hodně let. Pokud máte chuť na klasické "chicken tikka masala", pak na Žižkov zavítejte. Pálivost si lze nastavit při objednání, ovšem počítejte s tím, že když dáte pálivost na maximum, budete mít možná v noci i halucinace z množství koření.
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Nikdy bych nejedl ústřice. Jím jen to, co je mrtvý – ani nemocný, ani zraněný – mrtvý.
Woody Allen
Top
English