Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Okarlovka

Food Guru

  6

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 5. 2017 15:00:59)

Restaurace: Selský Dvůr hotel
Zašly sme se kouknout na kuchařské mláďátko Patrika Bečváře hihihihi.Je hezkej a vaří prima.Kozí sýr chutnal a kuřátko s rizotem je boží.Obsluha se nám nelíbila,všecko jim trvá.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 1. 2017 11:24:50)

Restaurace: Selský Dvůr hotel
Patrika Bečváře ještě neznám, ovšem Hovězí Welington v jeho podání mě jistě dost zajímá. Díky za tip Boddie :-).
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 12. 2016 12:07:59)

Restaurace: Selský Dvůr hotel
Vánoční kapr je zde řezaný tradičně na podkovu, což skýtá úskalí v množství kostí. Maso se dá nařezat i podélně nebo podkovu rozpůlit a odstranit páteř. Pro strávníka je nejpohodlnější, když je kapr filetovaný, tedy bez kostiček. Já kapra nejím, takže jen zprostředkovaně od spolustolovníků=za jedna. Chválím i velmi chutný a při tom i odlehčený bramborový salát. Závěrem sladká tečka v podobě jablečného koláče. K obsluze: nesnáším, když číšník přinese účet a stojí nade mnou s otevřenou peněženkou.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 12. 2016 12:02:03)

Restaurace: Selský Dvůr hotel
Patrik Bečvář vyhrál před časem české kolo Bocuse d´Or, soutěž mladých kuchařů, a já musím potvrdit, že členem našeho Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů je zcela oprávněně! Hovězí Wellington je sváteční jídlo, tak proč si ho nedat právě v poledne na Štědrý den? Pro méně znalé: Jedná se o řez hovězí svíčkové v listovém těstě podávaný s teplou zeleninou. Excelentně připravené, děkuji pane šéfkuchaři!!
 

(25. 5. 2013 17:25:52)

Restaurace: Selský Dvůr hotel
Meli jsme zde oslavu padesatin a pronajaty salonek se svedskym stolem. Jidlo super, vyber menu probihal po emailu s manazerem (ochotnym) a sestavili jsme menu na miru podle nas a nebyl v nicem problem. Na vetsi akce (rauty, oslavy) muzu jen doporucit.
 

Raději ne... (6. 4. 2013 09:52:48)

Restaurace: Selský Dvůr hotel
Navštívil jsem restauraci několikrát. Jídlo bylo poměrně slušné, proto jsem se i vracel. Poslední návštěva, oběd: restaurace i hotel se chystali na akci od 14 hodin. Hrozné! U dveří uvítání „servírkou“ s otázkou „Co si přejete“ – co si člověk asi může přát v 12,30 v restauraci (?) – pomyslím si. V části restaurace, kde se běžně sedá, vše vzhůru nohama, příprava na akci. Obsloužen jsem poměrně svižně, čekání na polévku je zpříjemněno otevřenými dveřmi na zahrádku, odkud se nosí stoly dovnitř (venku je 0°C), polévka přinesena vlažná (Kulajda s vejcem a hříbky), hříbky nahrazeny asi z části žampiony, z polévky cítím magi (snad „nastavena“ vývarem, nevím…) a pozor: namísto vejce, jak bych očekával a jak jsem již jednou zde dostal pošírované vajíčko, dnes v polévce nacházím volské oko (!) osmažené, vysušené tak, že bych potřeboval alespoň příborový nůž ne polévkovou lžíci na krájení. Pravděpodobně malý zbytek od hotelové snídaně + kuchař momentálně zaneprázdněn přípravou akce. Objednaný grilovaný kuřecí steak marinovaný v zakysané smetaně; již jsem zde jednou okusil, nechutnal špatně. Dokonce řekl bych velmi chutně. Dnes: kuřecí prsa z pánve (kde zůstal dnes gril?), na nich nahoře vrstva namazaného (dle číšníka) jogurtu, cca 1 cm vysoká. Na můj dotaz, následné zjišťování infa v kuchyni, je mi oznámeno, že „to“ kuchař chtěl vylepšit, „tu chuť“. Moje hodnocení: prsa marinádu neviděla, snaha dohnat marinádu „napatláním“ čehosi (neochutnal jsem) snad jogurtu na maso. Maso z pánve, ne grilu, jak deklarováno v Menu, brambory šťouchané hodnotím jako chutné. Objednaný okurkový salát vracím z důvodu, že jsem podvakrát měl salát, ve kterém byly okurky bez slupek, salát byl krásně čistý. Dnes: okurky se slupkou, salát zelený jako špenát, kalný. Po reklamaci dostávám salát nový, bez slupek, od pohledu čerstvý, čistý. Tedy – závěr: kolísavá nálada personálu a především kuchyně, pokud nečekáte zázrak, okuste, ale buďte připravení na vše. Můžete si pochutnat stejně tak, jako odejít pěkně naštvaní.
 

(26. 12. 2012 16:06:40)

Restaurace: Selský Dvůr hotel
Tradicni ceska kuchyne.Bohuzel obsluha priserna a jednou jsem jiz po 15ti minutach odchazel.Jidlo na drhou stranu vzdy v poradku.V okoli Hostivare jedina "reprezentativni" restaurace
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English