Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (28. 5. 2018 11:48:45)

Restaurace: Na Pekárně
Super. Tak by to mělo šlapat ve všech "Maurergastech". Doporučuji jak to leží a běží. Jen nad audio podkresem bych se zamyslel - co třeba něco "stylového" na místo Blaníku, když už je prostředí restaurace laděno jako sklípek..?? Za mne 1-1-1, cenová hladina do 350.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:17:20)

Restaurace: Na Pekárně
Jak jsem byl před rokem velmi nespokojen, tak letos nadšen z menu i ostatního. Topinamburový krém, špenát s vejcem, vepřová paštika i jelení svíčková, vše chutné. K tomu Rulandské od Bílků. Velice příjemná číšnice mi dokonce zapůjčila deštník, který jsem za půl dne vrátil. Děkuji.
 

honz

Food Guru

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (24. 10. 2017 13:35:45)

Restaurace: Na Pekárně
včerejší návštěva Bílovic pro slivovici,zajdeme na oběd,jojo bída s nouzí,brokolicovej krém jak lepší voda od nádobí,krůtí roláda s masovou fáší se jmenovala ta věc,co jsme silou vůle udolali,hlad je nejlepší kuchař,čekárna na jídlo na polední menu 50 minut,příště radši popojedeme jinam
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (27. 10. 2017 16:34:21)

Restaurace: Na Pekárně
Já tady byl před dvěma lety a bylo to perfektní po všech stránkách. Tak nevím. Buď jste měli smůlu a špatný den, nebo se něco pokazilo :-(.
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 8. 2017 20:46:24)

Restaurace: Na Pekárně
byli jsme dvakrát a kuchyně vždy vynikající . jednou byl zádrhel s vínem , ale jinak bylo vše v pořádku
 

kika.kvet

Food Lover

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 2. 2017 13:26:40)

Restaurace: Na Pekárně
Tak tohle byla katastrofa.V restauraci jsme byli cca 4x, vždy jen že na sklenku opravdu dobrého vína, člověk ale dostane chuť na něco tak neodolá.Bohužel, nikdy jsme se dobře nenajedli.Jídlo nedochucené, absolutně podprůměrné,porce urážlivě malé, za to ceny se tváří že jsme minimálně v pražské luxusní restauraci. Ano, jídlo je naservírováno krásně, ale tím také celý zážitek končí. Spíše nám přišlo, že se místní "vesnická" restaurace hraje na luxusní a přitom mají jídlo na úrovni závodní jídelny
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 1. 2017 00:49:46)

Restaurace: Na Pekárně
Až nebezpečně kluzká podlaha, zejména před vstupem do restaurace. Na doporučení jsme restauraci navštívili hned dvakrát a to už svědčí o kvalitě.Překvapeni jsme byli zejména představenou gastronomií a bohatým výběrem vín od místních vinařů. Jídlu se nedalo nic vytknout a personál se maximálně o naší skupinu staral.Doporučujeme navštívit!
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 1. 2017 08:06:40)

Restaurace: Na Pekárně
byli jsme mile překvapeni . restaurace nám byla doporučena vinarem a udělali jsme dobře , ze jsme ji navštívili .
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 3
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 12. 2016 23:12:08)

Restaurace: Na Pekárně
Dvojitá omluva kuchaře u stolu je platná jak mrtvému zimník. To si pane Miroslave Řího (čtu jméno šéfkuchaře z netu) strčte za klobouk! Už když jste maso vyndal z lednice, tak jste musel vidět, že není čerstvé. Pak jste ho pekl a nakonec i rozkrojil. To jste fakt ten puch necítil? Určitě jsem udělal chybu a nezavolal ČOI nebo hygienika. Druhou variantou pak bylo, že jste maso mohl přede mnou sníst za odměnu sám.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (27. 10. 2017 16:38:14)

Restaurace: Na Pekárně
Jsem v šoku co se zde dočítám Boddie. Já zde byl před dvěma lety, možná dohledáte můj komentář a bylo vše super. A to jsem se těšil, že až bude možnost, zase se zastavím. Teď jste mě i s Honzem zvliklali :-(.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 12. 2016 23:11:10)

Restaurace: Na Pekárně
Já jsem s úžasem zíral na to, jak maso vypadá. Váleček hovězího byl rozřezán na silnější plátky. Maso bylo uprostřed růžové a čím dále k okraji stále více tmavlo, až nabralo téměř černou barvu. Vypadalo to zprvu, že mi byl přinesen steak z divočáka. Ochutnal jsem kousek a dokonce jej bohužel i spolkl. Teprve pak jsem si uvědomil, že je maso totálně zkažené!!! Smrdělo strašlivě, a o tom, že by ho bylo možné jíst, se nedalo vůbec mluvit! Bohužel jsem si nepořídil fotečku, ale snad spíš bohudík.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 12. 2016 23:10:22)

Restaurace: Na Pekárně
Ani se mi do tohoto komentáře moc nechce... Po sobotní návštěvě sklípku v Bílovicích jsme se rozhodli dojít si na oběd do této restaurace. Polévka-hovězí vývar byl lehce podprůměrný. V zásadě nebyl "silný jak noha od kulečníku", jak by řekl klasik Pohlreich., ale snědl jsem ji. Výběr z lístku byl pro mě jasný, hovězí Black Angus steak, nejdražší jídlo=za cca 290,-Kč. Na můj dotaz, z jaké části býka maso je, odpověděla číšnice, že z kýty. Potud vše OK. Byla přinesena jídla.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 8. 2016 19:59:28)

Restaurace: Na Pekárně
Dnes jsme znova navštívili tuto velmi příjemnou restauraci - svíčková byla skvělá, panna cota nezklamala a obsluha tentokrát byla nejen velmi milá, ale ještě bylo vše velmi rychle a profesionálně naservírované :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 8. 2016 12:22:56)

Restaurace: Na Pekárně
Každý pravý gurmán ví, že v tomto regionu se jezdí za gastronomickým pornem k Tlustým do Lednice. Ostatní restaurace to tady tím pádem jistě nemají lehké, ale restaurace Na Pekárně se s tím vypořádala mistrovsky! Ochutnal jsem svíčkovou a marcipánovou panna cottu. Jídlo i dezert na jedničku! Domácí nadýchaný knedlíček, masíčko křehounký - jen se rozpadalo a omáčka skvělá! Panna cotta - velmi zajímavá chuť, naservírovaná mistrovsky na talíři a položená na čokoládové bahno...fakt stojí za ochutnání :-) Až si příště u Tlustých nesednu, je pro mě tato restaurace skvělou alternativou :-) Dišmén
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (18. 8. 2016 11:42:24)

Restaurace: Na Pekárně
asi nejlepší restaurace v okolí, určitě se stavte. Obsluha je mírně "otravná", ale funguje dobře !
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (18. 7. 2016 13:28:20)

Restaurace: Na Pekárně
Výborné jídlo, krásně naservírované. Pěkné prostředí. Výhrady jen k obsluze - sice příjemná, ale velmi pomalá a nezkoordinovaná.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 6. 2016 15:48:53)

Restaurace: Na Pekárně
Jahodové menu, jak ve studené, tak v teplé verzi velmi chutné a hezky naaranžované na talíři. Díky, pane kuchaři.
 

SVEHLA

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (24. 1. 2016 13:43:44)

Restaurace: Na Pekárně
paráda - radost zde sedět a stolovat
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (1. 11. 2015 20:26:49)

Restaurace: Na Pekárně
Jídlo bylo sice nadprůměrné, ale pán co obsluhoval byl velmi nepříjemný a drzý. Nemístné poznámky a pokusy o štiplavé vtípky mě nezajímají. Dámská obsluha byla příjemná ale velmi, velmi pomalá. Hospoda byla plná ale proč to má odnášet zákazník?
 

SVEHLA

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (20. 8. 2015 07:56:16)

Restaurace: Na Pekárně
opravdu excelentni-naprostá spokojenost i když šlo pouze o částečný oběd po bohaté snídani
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (16. 8. 2015 20:25:13)

Restaurace: Na Pekárně
Zelňačka excelentní. Předkrm rovněž.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (16. 8. 2015 20:23:29)

Restaurace: Na Pekárně
Dušený sumec neměl chybu. I to krupoto s chutí karamelu velmi zajímavé.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (16. 8. 2015 20:21:12)

Restaurace: Na Pekárně
Dezert luxusní :-)
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (23. 7. 2015 17:01:40)

Restaurace: Na Pekárně
Velká spokojenost :-). Zelňačka, dušená sumec, dezert jahodový skvělé. Výborné rozlévané víno :-) super výběr!!! Doporučuji všem. Obsluha velmi ochotná a vstřícná.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 3. 2015 15:21:52)

Restaurace: Na Pekárně
Návštěva v rámci ZSDS : Českečka famózní, kachní konfit neměl chybu. Za rok zajdu zase.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (23. 2. 2015 09:18:23)

Restaurace: Na Pekárně
V restauraci Na pekárně nám skvěle sehraný tým předložil špičkové menu. Sumec na kroupovém ragů byl skvěle zvolenou kombinací, křupavá kachnička se zelným štrůdlem pěknou inovací tradičního receptu a jelení hřbet překvapil novými chutěmi. Sladkou tečkou byl potom čokoládový dortík s domácí zmrzlinou. Pan kuchař je velmi kreativní a originální! Celému týmu velkou jedničku:)
 

Grand Restaurant Festival 2015 (14. 2. 2015 18:21:28)

Restaurace: Na Pekárně
V rámci GRF úžasné menu s výbornými víny. Zvláště sumec na kroupovém ragú a kachnička se štrúdlem se zelím byli excelentní. Jelení maso skvělé a Baker cuveé přenádherné.
 

wikivi

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (15. 12. 2014 18:08:16)

Restaurace: Na Pekárně
jeste trochu dochucovat by to chtelo vubec nesoli
 

wikivi

Food Lover

plus 0
minus 0

(18. 10. 2014 12:08:00)

Restaurace: Na Pekárně
dobre rybi speciality
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (27. 6. 2014 14:37:40)

Restaurace: Na Pekárně
Šéfkuchař to teda moc neumí: je francouzský týden, kachní prsa byla konfitovaná minimálně včera, takže dnes jsou už jen dohněda uvařená - po křupavé kůžičce a růžovém vnitřku ani stopy. Prostředí je ale hezké, jednoduché a stylově čisté.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (27. 6. 2014 19:50:02)

Restaurace: Na Pekárně
Dobrý den! Na pekárně v Bílovicích to bude asi jiné než Na pekárně v Čakovičkách. Už jsem se lekl, že jste byl nespokojen u slovutného šéfa Václava Friče.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (11. 7. 2014 12:33:30)

Restaurace: Na Pekárně
Vážený pane šéfkuchaři Čavaro. Nenapsal jsem, že šéfkuchař "pekl", ale že "konfitoval den předem...." a pak se holt při ohřátí druhý den ztratil jak růžový střed, tak křupavá kůžička a zbylo jen "uvařené" hnědé maso. Snažte se (možná za Vašeho kolegu-kuchaře) přijmout oprávněnou kritiku a nenechte "prchlivost cloumat svým majestátem", jak bylo řečeno ve filmu Císařův pekař.
 

karelrusnak

Foodie

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (5. 8. 2014 17:19:20)

Restaurace: Na Pekárně
Mirku, musím se zastat šéfkuchaře. Konfitování je způsob úpravy masa, který spočívá v jeho velmi pomalé tepelné úpravě. Maso se velmi pomalu, až několik hodin, dusí ve vlastní šťávě a tuku. Běžně se v restauracích připravuje přes noc klidně i 6 hodin. Teplota při přípravě nepřesáhne 100 stupňů. Z tohoto důvodu je jasné že maso nemůže mít růžový vnitřek a křupavou kůžičku, protože je to durch uvařené.
 

(22. 1. 2014 08:10:56)

Restaurace: Na Pekárně
Rybi speciality 21.1.2014
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2013 (23. 11. 2013 19:31:22)

Restaurace: Na Pekárně
Po dlouhe dobe na Breclavsku velmi slusna gastronomie. Mila obsluha, vyborna kuchyne. Latka je nastavena velmi vysoko, jen ji prosim udrzet. Siroka nabidka vin mistnich vinaru. Krasny interier. Bramborove tasticky s povidly jako dezert rozhodne vyzkousejte.
 

Nemá chybu! (13. 9. 2013 12:37:05)

Restaurace: Na Pekárně
Od Břeclavi až po Brno jednoznačně nejlepší restaurace. Šéfkuchař Martin Čavara to prostě umí :-)
 
 
 
Vložit komentář
 


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English