Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 7. 2016 15:15:44)

Restaurace: Na Pekárně
Na začátku mě odrazoval neútulný interiér. Pan číšník byl ale profík a velmi příjemný. Ochutnal jsem hovězí polévku, kterou mi nalévali přímo na stole a zvěřinový gulášek. Obě jídla byla velmi slušná! Pokud by něco udělali s interiérem a zrychlili servis, je to v Sušici jasný favorit! Dišmén
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (30. 3. 2016 15:17:30)

Restaurace: Na Pekárně
...pokračování komentáře. Pikantní kuřecí směs, ne jen, že nebyla vůbec pikantní (pikantnost jsem si měl doladit sám zvlášť přinesenou omáčkou-umělý polotovar), ale směs byla složena pouze z kuřete, cibule, cibule, cibule a pórek, pórek...Celkově tedy, naprosté zděšení. Gastronauti, je-li vám život a vaše zdraví milé, vyhněte se tomuto gastropeklu.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (30. 3. 2016 15:10:47)

Restaurace: Na Pekárně
Obrovské zklamání!!! Vůbec nechápu, jak se tato restaurace dostala do GR. Obsluha zmatená, neprofesionální, ale to by ještě nebylo to nejhorší. Tzv. domácí tatarka byla dle sdělení číšníka vyrobena z kupované majonézy a výsledek posuďte sami na fotografii...kuchař se vůbec neštítil nabrat i nějaké oschlé prastaré okraje, o chuti ani nehovořím. Smažený hermelín jednoznačně polotovar, ikdyž obsluha tvrdila, že ne. Každopádně strouhanka širší než hermelín, nedopečená, prostě hnus. Kuřecí směs
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English