Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 15:39:49)

Minule jsem si stěžoval na obsluhu a chválil kuchyni, tentokrát je to naopak. Slušný hovězí vývar s telecím hrudí a morkovým cappelleti (plněná domácí těstovina). Kančí kýta vysušená, dýňová kaše bez chutě. Nejhorší bylo topinamburové rizoto s uzeným pstruhem, to se nedalo jíst. Pivo se nedalo pít, čaj zvládla kuchyně na jedničku :-))) Vyfotil jsem zimní terasu: To není kam na zimu uklidit stoly a židle? Ve Varech jsem se doptal, že prý změna majitele... Excelentní výkon mladičké číšnice Sonji!
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 16:12:50)

Omlouvám se, jméno číšnice jsem popletl, není to Sonja. Z účtenky čtu: pokladní směna 55, tak snad alespoň takhle :-)))
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (24. 5. 2016 17:01:53)

Asi se oproti naší poslední návštěvě kompletně obměnil personál (včetně vedení). Servírka je snad němá; číšník lepší, ale účtuje nám jiné dražší nápoje a pak se trapně vymlouvá, že to, co jsme měli, jsme vlastně neměli, protože to ani nemají (přestože to v nápojovém lístku je); a celkově zájem obsluhy o hosty neodpovídá úrovni hotelu. Obdobné je to u snídaně: objednávám si
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (24. 5. 2016 16:57:07)

(dle snídaňového lístku) vařené domácí párky - dostanu grilovanou klobásu, protože párky prý vůbec nevedou. Máme tu 2x oběd a 2x večeři a ni z toho za moc nestojí. Plzeňské pivo je vyloženě nedobré, jídla nedochucená, nedotažená, a sůl asi kuchař nenávidí tolik, že ji všechnu nasypal do karlovarských vřídel - každý druhý host (včetně nás) si bohatýrsky dosoluje a dosoluje a dosoluje..... Tahle restaurace že je součástí pětihvězdičkového hotelu?!
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (24. 2. 2016 16:36:01)

Luxusní pětihvězdičkový hotel, pětihvězdičkový je interiér restaurace i ceny. Oběd: výjimečně jsme si k němu nedali láhev Don Pérignon za 13.500,-Kč (jak nás láká stojánek na stole) - ha ha ha! Ale jídlo je naštěstí také pětihvězdičkové, vymazlené.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (3. 8. 2015 18:53:15)

Zajímavé menu GRF 2015 mělo rezervy jen v rychlosti obsluhy, některé chody stihly i vystydnout před servírováním. Celkem 13 hostů způsobilo doslova kalamitu, museli jsme se opakovaně hlásit o pozornost a bojovat s nezájmem obsluhy. GRF menu nakonec trvalo 3 hodiny. Krásné prostředí to nemůže vyvážit, takže Riverside pro nás i nadále znamená jen nábřežní romantickou kavárnu - škoda.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (9. 7. 2015 22:12:35)

Já vím, že je zrovna karlovarský festival a je třeba se věnovat celebritám nebo spíš pseudocelebritám. U stolu Zbigniewa Czendlika se objevoval někdo každé 2 minuty. Směšné. Navíc jeho diškréc obnášela asi 12 korun...
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (9. 7. 2015 22:11:13)

Při objednávce mi bylo řečeno: „Já vím, že máme otevřeno od dvanácti, ale nechcete raději přijít až v půl jedné?“ Víte, my v poledne ještě uklízíme stoly po snídani…“ No dobrá, tak v jednu, odvětil jsem. Přišli jsme v jednu, v restauraci i s námi pobývalo 9 hostů. 4 členové obsluhy měli obrovské problémy s tím, aby vše stíhali… Třeba jsme u stolu neviděli nikoho přinést další víno či se alespoň zeptat, zda něco nepotřebujeme až 15 minut.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (9. 7. 2015 22:09:43)

Nádherný hotel vystavěný na břehu přehrady. Po kuchařské stránce opět jednička! Výtečně filetovaná pražma včetně líček vévodila tomu, co jsme si objednali. Grilované hřebenatky také po kulinářské stránce bez chybičky, flap steak velmi slušný, ale opět se ptám, proč je potřeba jej po úpravě nakrájet na plátky. Zřejmě, aby se kuchař ujistil, že je to opravdu medium. Kyselé Pinot Grigio a dobré červené Keraso. Ovšem ta katastrofální obsluha v pětihvězdovém hotelu!
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (10. 7. 2015 07:21:21)

Opět s Vámi musím souhlasit, pane Boddie - moje zkušenost je obdobná. Interiér i jídlo vynikající, ale chování obsluhy mizerné.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (2. 3. 2015 12:35:16)

Prostředí je opravdu krásné, luxusní a stylové. Obsluha snaživá ovšem ne úplně zkušená. Obě podávaná vína byla vybrána skvěle. Co se týče jídla opravdu nadšeni jsme byli všichni pouze z jeleního hřbetu. Ačkoli se kuchyně snaží o nápaditost úroveň provedení by mohla být vyšší. Krabík s vejcem byl dobrý, ale schovaný ve strouhance nevynikl. Variace hovězího masa chutná. Smutný je ovšem jahodový knedlík plněný půlkou jahody, ač vše okolo bylo výborné.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (2. 3. 2015 09:32:07)

Návštěva v rámci GRF byla parádní, jsem rád, že se nabídka festivalových restaurací v KV rozšířila také o tento podnik. Pokud příští rok bude opět v nabídce, nenecháme si ochutnávku ujít. Samotné menu bylo příjemně vyvážené, předkrm chuťově naprosto skvostný. Stejně tak další chody, jídlo na jedničku. Prostředí také velmi příjemné, není zbytečně přeplácané, prostě klidné a pohodové. Personál ochotný, nicméně na restauraci této úrovně bych si představoval u obsluhy možná malinko víc.
 

Evča H.

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2015 (28. 2. 2015 19:17:12)

Byl to krásný gastro zážitek. Jídlo perfektní, obsluha milá. Nemám co vytknout. Rádi restauraci opět navštívíme.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (27. 2. 2015 14:23:40)

Návštěva v rámci GRF. Výborné jídlo v souladu s vybraným vínem. Krásné prostředí. Těšíme se na léto, až bude otevřená terasa! Určitě se vrátíme.
 

Bezdi

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2015 (22. 2. 2015 09:14:41)

Návštěva v rámci GRF. Prostředí a interiér krásný. Všechna jídla byla naprosto dokonalá, jelení hřbet a variace masa z bio hovězího perfektní. Personál příjemný. Doporučuji.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (15. 2. 2015 10:24:08)

Ochutnávka v Retro Riverside hotel, La Terrazza v rámci GRF byla vynikající a celý personál byl milý a ochotný. Byl to skvělý zážitek. Vřele doporučuji!
 

Grand Restaurant Festival 2015 (14. 2. 2015 04:57:43)

Ochutnávka v rámci Grand Restaurant Festivalu byla vynikajícím zážitkem. Měli jsme jelení hřbet a lokál. bio hovězí. Obojí bylo opravdu luxusní. Víno,které jsme si k jídlu dopřáli nebylo zrovna levné, ale taky výborné. Jednalo se o moravské Rulandské červené z vinařství Grmolec, dříve bych nevěřila, že může být takové víno z Moravy.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (10. 2. 2015 19:58:47)

Na festivalove nabidce jsme si velmi pochutnali. Obsluha byla prijemna, i kdyz zpocatku rozpacita.
 

Dubcova

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2015 (31. 1. 2015 18:54:49)

Dnes jsme si moc pochutnaly v hotelu Retro Riverside Březová. Festivalová nabídky byla vynikající nezapomenutelná. Personál velmi uctivý,pozorný. Bylo nám tu zde moc dobře, určitě si to zopakujeme nejen na festivalu GRF ale i někdy v létě, neboť i okolí hotelu vypadá nádherně. Personál i samotný hotel je na jedničku s hvězdičkou. Miluše a Katka
 

Izavrel

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2015 (31. 1. 2015 17:55:05)

Se servisem menu v rámci Grandfestivalu v hotelu Retro Riverside Březová jsme byli spokojeni. Obsluha byla profesionální a mladičký šéfkuchař si zaslouží náš obdiv. Děkujeme vám za dnešní příjemný gastronomický zážitek a přejeme vám mnoho spokojených hostů.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (27. 1. 2015 18:25:57)

Úžasný zážitek. Účastníme se GF už několik let, ale toto hodnotíme jako ze všeho nejlepší. Určitě v Karlových Varech. Krásné prostředí, milá obsluha, hezký přístup k dětem, určitě doporučujeme!!!
 

naky

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (17. 1. 2015 21:13:31)

Vynikající gurmánský zážitek, krásné prostředí a příjemná obsluha. DOPORUČUJI !!!!!
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (2. 12. 2014 14:48:05)

Tak pětistovka za pstruha či pomalu pečené žebro teda není nejméně, ovšem bylo to kulinářské. Co ale nesnáším, když musím poslouchat komunikaci servisu s kuchyní: "Co si kterej ..... ještě navvymejšlí" apod. V pětihvězdičkovém hotelu mají zalézt do hloubky kuchyně a tam si to sdělovat. Jinak celý hotel špičkový zážitek.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (9. 11. 2014 18:25:43)

Překvapení na dosah z Varů=nový hotel s nádhernou restaurací v italském stylu a především s kolosálním výhledem na přehradu Březová. Pod konceptem kvalitní gastronomie je podepsán Riccardo Lucque. Houbový timbál, artyčoková polévka. Tak skvělého candáta si nechám líbit. Až budu příště ve Varech, sem si tu cestu určitě najdu!
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English