Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 16:20:40)

Restaurace: Maso a kobliha
Vycpaná zvířata v čele s vypelichaným zajícem mi chuť k jídlu nepřidají. Vepřové kůžičky s avokádem krásně křupavé. Klasický sendvič: maso, sýr, zelí a vejce mě neuchvátil. Celý koncept je dělaný vlastně na koleně, po domácku. Výhodou je rychlost, za jakou je jídlo na stole.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (14. 9. 2017 08:27:50)

Restaurace: Maso a kobliha
Děkuju za tip Boddie. O tomhle podniku jsem vůbec nevěděl. Zajdu vyzkoušet. Podávají tam zajímavé pokrmy :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 4. 2017 19:56:31)

Restaurace: Maso a kobliha
Vtipné, dotažené, výborné maso, nejlepší kobliha, jakou jsem kdy jedl.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 14:37:33)

Restaurace: Maso a kobliha
Hlavní pocit z celého podniku byl jednoznačný-byla tam sprostá zima! Skotské vejce bylo nejlepší, doma jsem to zkoušel, a není to úplně lehké zvládnout. Tady bylo vejce uvnitř krásně na hniličku. Pro méně znalé, skotské vejce je naměkko uvařené vejce, oloupané, obalené v mleté vepřové směsi, trojobalu a celoplošně usmažené. Podává se např. s majonézou ochucenou Dijonskou hořčicí.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 14:31:27)

Restaurace: Maso a kobliha
Podruhé v tomto bistru. Nemůžu šéfkuchaři Paulovi upřít originalitu, ale mě jídlo znovu neuchvátilo, a to jsem si dal klasické věci. Tedy skotské vejce, faggot a koblihu. U faggotu musel pomoci internet, neznal jsem název. Překládat se dá různě, třeba otep, generál nebo gay. Jedná se o skotský karbanátek z vepřového masa zabalený v pohrudnicové bláně. Specialitou podniku je kobliha hustě plněná vanilkovým krémem. Byla dobrá, ale až moc pocukrovaná a ruce jsem si musel dojít umýt, no nevadí :-)))
 

Mr.V

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 7. 2016 13:08:12)

Restaurace: Maso a kobliha
Ke druhé restauraci Paula Daye je třeba přistoupit tak jak to je - spíše denní bistro než cokoli jiného. Jídlo je kapitola sama pro sebe - šéfkuchař prostě umí zaujmout něčím netradičním, suroviny prvotřídní a zalít tu mastnotu pivem od Matušky je paráda. Pokud ale budu chtít povečeřet s přáteli, zajdu radši vedle do Sansha. Paul Day mě prostě má v moci :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 4. 2016 07:31:34)

Restaurace: Maso a kobliha
Interiér připomínající nádražní bufet z 80 let. Nicméně jsem jdeme za jídlem tak hurá na to. Z fotek je jasné co jsme si ve 3 lidech objednali, ale malý komentář si neodpustím. Vepřové kůžičky a pálivé avokádo je opravdu dobrá kombinace a výborný doplněk k lahodnému pivu od pana Matušky. Moc dobrý lososový gravadlax na tmavém chlebu. Mám velmi rád dršťky, ale úprava pana Daye mne moc neoslovila. No a na závěr nemohla chybět kobliha, ale za 55,- Kč jsem tedy čekal větší pecku-babička dělá lepší
 

SONP

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 1. 2016 15:54:12)

Restaurace: Maso a kobliha
Nejsem zde nikterak pravidelným návštěvníkem, ale když už se ochomýtám v okolí, nemohu odolat nutkání sem zajít. To zejména proto, že málokde jinde v Praze mají tak senzační variace na tradiční britskou kuchyni. Neměl jsem tu snad nikdy nic jiného, než "masový koláč dne", a vždycky jsem byl nadšený. No a kobliha na závěr, to je prostě povinnost, i když kalorie úpí. Interiér sice vypadá jako sen šíleného hipstera (samý nerez a plastové sedačky z tramvají), ale nechá se to přežít.
 

SONP

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 1. 2016 15:54:26)

Restaurace: Maso a kobliha
Ceny nejsou z nejnižších, ale za kvalitní suroviny se připlácí, to se nedá nic dělat. Jednou za čas to člověka nezruinuje a vždy z toho má takřka kulturní jídlozážitek. A nakonec: mám rád restaurace, kde je majitel takřka trvale přítomen a ptá se hostů, zda jim chutnalo. A toto je jedna z nich.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 12. 2015 18:57:04)

Restaurace: Maso a kobliha
Rychlý oběd nebyl rychlý, nechtěl jsem si dát jen sendvič, těch tu tedy mají požehnaně druhů. Zvolil jsem kachnu, nelze ji označit jinak, než za průměrnou. Obsluha také průměr a prostředí nic moc. Takže napoprvé (19. listopadu) mě tento další kvelb pana Daye neoslnil jako sousední Sansho. Tam se na nespornou kreativitu tohoto šéfkuchaře velice těším. Ale Maso a kobliha nezatracuji, určitě zajdu, až půjdu okolo. Pivo od Matušky bylo výborné a osvěžující!
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top
English