Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 6. 2018 20:18:40)

Restaurace: La Bottega Linka
great breakfasts wooden plate sets
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 5. 2018 22:22:24)

Restaurace: La Bottega Linka
obsluha se snazila, ale spatne komunokovala, na lehoucky obed trochu vysoka cena
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 5. 2018 01:21:47)

Restaurace: La Bottega Linka
Číšnictvo až na všeznalý úsměv při reklamaci, vynikající! Prostředí s jako schválně ukoptěnými stěnami mi zrovna taky nesedlo. Prostě 3-1-4=490 je moje hodnocení této, jak už napsal honz, nejhorší Bottegy.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 5. 2018 01:19:06)

Restaurace: La Bottega Linka
Kuchař v ruce držel sifonovou nádobu, s kterou se mi snažil dokázat, že v ní uložená "hmota" jest omáčkou. Vůbec nechápu tento systém, když i začínající kuchař ví, že holandská omáčka či její odnože (např. bearnská) jsou velmi jednoduché na přípravu, ale velice složité na uchování. Pokud teplota omáčka klesne pod zhruba 60 stupňů, tak se prostě srazí. Dá se samozřejmě znovu rozšlehat, i když to už není ono. Pražma: jeden kousek skvělý, druhý rybovité chuti, zřejmě z druhé ryby. Chřest bezvadný.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 5. 2018 01:13:41)

Restaurace: La Bottega Linka
Nedal jsem na negativní komentáře a Linku navštívil, neboť obědové menu mě zaujalo. Filet z pražmy s chřestem a omáčkou beurre blanc. To je v zásadě základní holandská omáčka doplněná o víno a šalotku. Na dotaz číšníka jsem řekl, že omáčka je sražená. S úsměvem mistra světa mi sdělil, že mi zavolá kuchaře. Tak fajn. Kuchař přikvačil a sdělil mi, že to není omáčka, ale pěna. No to už jsem vůbec nemohl souhlasit, ostatně mrkněte na foto.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 5. 2018 13:05:38)

Restaurace: La Bottega Linka
Pěkná sražená omáčková pěna........
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 7. 2018 00:10:16)

Restaurace: La Bottega Linka
S tímhle bojujeme všichni Boddie. Většinou se kuchař i servis semknou a vysvětlí vám, že ťulík (slušně řečeno) jste vy. Jen občas, jako se mi teď stalo v Kašperku uznají ihned chybu a navíc dají kompenzaci.
 

honz

Food Guru

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (24. 10. 2017 13:47:09)

Restaurace: La Bottega Linka
nejnovější ale nejhorší Bottega
 

Šumi

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 3. 2017 15:27:41)

Restaurace: La Bottega Linka
Myslím, že u podniků vyšší cenové kategorie musíme být výrazně náročnější a můžeme si pak dovolit být u hodnocení příkřejší. Entrecote byl ok, ale T-bone nebyl medium-rare, jak požadováno. Doporučuju se u předkrmů zeptat na pastu s lanýžem, která není na kartě a stojí za to. Jinak ale mi tady "value for money" nefunguje.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 2. 2017 11:06:41)

Restaurace: La Bottega Linka
Polévka - výborná. Hlavní jídlo - Lasagne - byly plněny srdíčky, suché, ještě levnější varianta boloňské. Zklamání. Dezert - výborný.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (5. 2. 2017 22:19:56)

Restaurace: La Bottega Linka
Velké zklamaní!!!
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English