Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (14. 11. 2018 21:39:09)

Restaurace: Balita
Svatomartinské hody na Balitě. Ty nikdy nevynechám. Právě v tyto dny je totiž ta obyčejná klasika v obyčejné hospodě k nezaplacení. Prostě kachna, husa, dva druhy zelí, různé knedlíky, k tomu Svatomartinské pivo z nedalekého pivovaru, nebo i víno z Moravy, jak jinak :-). Prostě parádní žranice, která si na nic nehraje a tak to má být. Skvělý folklór Balito.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 11. 2018 16:54:21)

Restaurace: Balita
Tak takhle veliký žaludek bych chtěl mít......
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 12. 2018 12:37:45)

Restaurace: Balita
Ano, to je opravdu poctivá žranice :-))
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (29. 9. 2018 17:10:56)

Restaurace: Balita
První dojem byl mírně rozpačitý po tom co jsme uviděly interiér, který zastavil v roce 1990 a na baru na nás vykoukl Sazka terminál. Jídlo ale předčilo nás první dojem z restaurace.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (14. 11. 2018 21:34:44)

Restaurace: Balita
No, prostě takhle to tady je :-).
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (30. 7. 2018 22:47:40)

Restaurace: Balita
Opět na Balitě. Nové pivo od Staropramenu (Boddie nechť promine) Summer chutná skvěle a k létu patří. Plzeň to není, ovšem to se ani nečeká :-). A k Summeru pak pikantní pizza s nivou celkem mňamka, asi zajdu znovu :-).
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (31. 7. 2018 10:22:18)

Restaurace: Balita
No, špatně se mi to rozdýchává...
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (10. 3. 2018 19:49:57)

Restaurace: Balita
Dny ostré jako žiletka. Ochutnali jsme pikantní pomazánku a byla super. Domácí chléb méně super. Pikantní pizza celkem dobrá. Pikantní nudličky trochu retro návrat do devadesátek. A na závěr steak 400g z Brazilce. Steak slušný, ale smetanová omáčka s liškami samá mouka a dosti mě překvapilo, že celý krásný steak byl kompletně přelitý touto omáčkou, takže ani nevíte, jak to masíčko, to gróó vypadá :-(. Holt lidová tvořivost Bality :-).
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (17. 3. 2018 01:46:41)

Restaurace: Balita
Krásně napsáno: Dny jak žiletka!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (18. 2. 2018 16:51:46)

Restaurace: Balita
Dnes na Balitě zvěřinové hody a k tomu speciální valentýské pivo. Medailónky z jelení svíčkové skvěle udělané maso, super špecle. Guláš se špekovými knedlíky mňam. Pivečko taky hodně dobré. Všechno v lidovém duchu, žádná moderna, ale ta tady stejně nemá své místo.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 9. 2017 00:06:43)

Restaurace: Balita
Dnes opět na Balitě. Svíčková dobrá. Pstruh celkem bída. Palačinky hrozné. Prostředí děsné. Fakt nechápu, co dělá Balita v GR.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (14. 7. 2017 12:40:42)

Restaurace: Balita
Balita je asi tak trochu omyl. Nevím jak se dostala do GR. Nicméně, jídlo není vůbec zlé. Jen..., jak to popsat. Je to prostě divná hospoda. Budova na spadnutí a bohužel interiér zrovna tak. Špína, binec, hrůza. Neutěšený stav. Majitel chodí po lokále v trenýrkách, atd. Navzdory tomu všemu, jdou z kuchyně dost solidní jídla. Celé je to nějaké podivné. Nevím co si o tom mám myslet, jaký je záměr této restaurace, dá-li se to vůbec tak nazvat...
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English