Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 9. 2018 12:26:25)

Restaurace: Milada
K nabízeným vínům: Možnost pouze 3 vín na skleničku mi připadá málo, zvláště, když Sauvignon blanc 2016 od Jaromíra Galy měl příliš kyselinek a chyběla mi u něj typická minerální chuť. Naopak červené Anjou Gamay 2017 z Domaine des Forges bylo úžasné, to Vám doporučuji!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 9. 2018 12:19:08)

Restaurace: Milada
Moje první návštěva Milady. Vybral jsem si: Kachna, lívance, javorový sirup, brusinky. První sousto kachny vyloženě zavánělo, takže jsem se chystal jít panu Sahajdákovi další reklamovat, ale světe div se, všechny další kousky už byly perfektní. Kachna nasladko je skvělá. Dále: Jehněčí, dij. hořčice, lišky, česnek. Zde se mi zdálo česneku příliš, přehlušoval i chuť jehněčího, ale to je vždy věc názoru. Horká čokoláda s omáčkou sabayon-to byla pecka na závěr, chuťově dokonalá.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 9. 2018 15:35:48)

Restaurace: Milada
No, pane Boddie, nějak Vašemu komentáři nerozumím. První sousto zavání, a ostatní je perfektní?
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 10:27:40)

Restaurace: Milada
Také jsem nad tím kroutil hlavou. Nevím, zda první sousto nebylo z jiné kachny, ale to těžko. Já mám na "navinulé" maso dost citlivý jazýček. Ovšem také to může být tím, že v kombinaci s ovocem může maso vyvolat pocit, že není v pořádku. Ovoce se běžně dává navinout, dělá se třeba i navinulé těstíčko, v kterém se obalují kuřecí prsa. Takže, když nad tím přemýšlím, zřejmě k žádné chybě nedošlo.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 4. 2018 01:42:35)

Restaurace: Milada
Napsal jsem již mnoho recenzí na restaurace a na vína, ale zakončit jí větou strašné víno, je velice odvážné tvrzení, pokud jí tedy nepíše někdo s označením master of sommelier, master of wine, enolog, člen mezinárodní hodnotící komise vína, nebo pouze velký znalec. Ale od těchto profesionálů se nikdy takových negativních slov nedočkáme, protože jsou prostě nad věcí a spíše se snaží vyzdvihovat pozitiva a o negativech jsou tiší.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (9. 4. 2018 01:44:26)

Restaurace: Milada
Pokud píšeme negativní recenzi na jídlo nebo víno, je zapotřebí také uvést co je špatně (nečisté víno, víno s vadou, drahé, levné, špatný servis, nevhodná kombinace s jídlem, studené, teplé, atd.). Prostě napsat cokoliv konkrétního, co pomůže se čtenářům více vcítit do situace, nebo majitelům napravit chybu. Osobně si myslím, že vína v bistru Milada jsou velmi dobrá což potvrzuje i mezinárodní ohodnocení těchto vín, které přikládám v příloze.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 9. 2018 12:12:59)

Restaurace: Milada
Dobrý den. Mohu s Vámi souhlasit, že napsat jenom: strašné víno, je špatně. Nemyslím si však, že stránky GR jsou určeny pouze pro zdatné a fundované someliéry, ale pro širokou veřejnost. Na každé platformě se názory tříbí, což považuji za pozitivní jev.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (28. 3. 2018 11:13:25)

Restaurace: Milada
Třikrát navštíveno, třikrát jiný lístek, třikrát jiný výsledek - od velmi dobrého až ke slabšímu. Menu v lístku je popsáno surovinami, vybíráte si a platíte za počet jídel. Některé kombinace chutí a surovin jsou opravdu povedené a překvapující, většina však dobrý průměr. Obsluha milá, interiér jednoduchý "letenský". Víno je bohužel strašné. Domácí limonády dobré.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 9. 2017 14:10:43)

Restaurace: Milada
Oldřich Sahajdák otevřel bistro, kde můžete ochutnat umění michelinského šéfkuchaře za rozumnou cenu. Vše se točí primárně kolem jídla, interiér bistra je velmi spartánský. Jídla jednoduchá a vychází z české kuchyně.
 
 
 
Vložit komentář
 


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English