Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

honz

Food Guru

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (21. 5. 2019 23:05:35)

tataráček nám vyloženě voněl a doplněnej houbovou polívčičkou tak to se oblizujete
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (29. 4. 2019 16:50:21)

Byli jsme v Goldie poněkolikáté, tentokrát s celou táborskou rodinou (cca 30 lidí). Skvělá kreativní kuchyně pro dospělé i děti, mimořádně milý personál, skvělá atmosféra!!! Tentokrát jsme dvakrát večeřeli a měli i velký odpolední raut, vše parádní.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (17. 3. 2019 15:39:12)

Skvělá restaurace, úžasná obsluha a perfektní jídlo. Dochucení i servis neměl jedinou chybu. Za mě TOP restaurace a mohu jen doporučit.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (5. 3. 2019 23:58:18)

Pověstný už liškový krém z Goldie a foie gras s perníkovou omáčkou, to je oběd podle mých představ. Vyplatí se na táborský rynek zajet i 45 km. A proč ne?
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 3
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (28. 2. 2019 22:28:35)

Na závěr GRF jsme si vybrali Goldie, protože u pana Svatka se vždycky cítíme dobře. Restaurace se opírá o mistrovskou kuchyni, interiér s výzdobou od Olbrama Zoubka a také o bezchybný servis. Dnes neznámé pro mě číšnice, ale pryč jsou dětské chyby jejich předchůdkyň před časem. Stejně mám nejradši onoho šikovného pana číšníka. Menu byla pastva pro oči, snad lze naznačit, že paštiku jsem už jedl lepší. Ovšem chuť, která mě úplně dostala byla kapka marakuji, která bezvadně doplnila sýrový dort.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 2. 2019 21:20:05)

Výborné jídlo i vína krásně spárovaná. Milá obsluha a hezké prostředí - vřele doporučuji. V této restauraci jsme v rámci GRF byli již po třetí a opět nezklamala. A když budete mít cestu přes Tábor v poledních hodinách, nezapomeňte se zastavit na polední menu - je vynikající!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (24. 2. 2019 15:46:10)

Chtěli jsme si s ženou koupit "Mňam balíček" a rozhodli jsme se pro ten táborský. Bylo to parádní. Z prohlídky kuchyně jsem měl velkou radost, není obvyklé se tam podívat. Jídlo mi chutnalo, jen paštika na předkrmu byla sušší, žebro vynikající a jako dezert kozí sýr-zajímavé. Obsluhující pan číšník byl super a celý personál byl moc milý.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (28. 2. 2019 22:45:21)

Zcela jistě jste si vybrali dobře.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (23. 2. 2019 23:48:14)

Goldie restaurant rozhodně stojí za cestu do Tábora, nabízí výbornou kuchyni, hezké prostředí a pozornou obsluhu. V rámci GRF jsme zde pili určitě nejlepší vína, také prohlídka kuchyně byla inspirující. Z výborného festivalového jídelníčku chutnalo vše, vrcholem bylo hovězí žebro. Rozhodně doporučujeme, tuto restauraci sledujeme několik let a stále si drží mimořádnou úroveň, za rozumné peníze.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (22. 2. 2019 23:27:41)

Naprosto skvělý večer v krásném interiéru s profesionální a velmi milou obsluhou a famózním degustační menu.Moc Vám děkujeme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (14. 2. 2019 16:39:29)

Děkujeme za dnešní gastronomický zážitek! Restauraci jsme navštívili poprvé ,o to větší bylo překvapení nápaditého menu. Každý chod byl zajímavý kombinací různých chutí, které se ve svém výsledku vzájemně propojily v jeden úžasný chuťový celek! Jako bonus byla návštěva kuchyně ! Na fotce je vidět interiér restaurace se zlatými sloupy, ale vypíchnout je třeba plastiky pana Olbrama Zoubka, jsou krásné!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (10. 2. 2019 18:45:27)

Skvělá kombinace jídel, příloh i vína. Velká spokojenost jako vždy. Děkujeme !
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (9. 2. 2019 21:24:29)

Velmi příjemné prostředí s milou obsluhou. Jídlo chutově dokonale vyvážené s podávaným vínem. Milé bylo i přivítání od samotného chefa M. Svatka, který při servírování jednotlivých chodů podal odborný výklad k jednotlivým "uměleckým" dílům, Krása pro oči a hlavně příjemný chuťový zážitek. Děkujeme
 

Grand Restaurant Festival 2019 (2. 2. 2019 17:32:26)

Velmi milá a vstřícná obsluha! Chutné jídlo. Zaujala nás zejména pěna s černým rybízem u předkrnu. Bezchybná byla hovězí žebra a pochutnali jsme si také na dezertu!
 

Věra Kailová

Gourmet

  1

Grand Restaurant Festival 2019 (19. 2. 2019 21:19:30)

No vidíte, my měli jinou pěnu :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (31. 1. 2019 11:38:34)

Navštíveno v rámci GRF2019. Opět, jako každý rok, maximální spokojenost. Amuse bouche opražený hovězí jazyk, byl velice zajímavý a nápaditý. Předkrm paštiku hodnotím jako nejslabší část menu,ale stále vynikající, jen pro mě zbytečně velký kus s méně výraznou chutí. Hlavní chod žebro,hodnotím nejvýše, fantastické,rozpadající se, s lanýžovou kaší, prostě nádhera. A jako dezert sýrový dort z ovčího sýru, velice dobrý a svěží, avšak pro mě lehce moc aromatický. Celkově 10/10.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 1. 2019 12:20:01)

Velmi příjemná a milá obsluha. Jídlo naprosto výborné, a vyladěné. Všem mohu jen doporučit :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (19. 1. 2019 14:22:08)

Letos po osmé jsme zde absolvovali Grand restaurant festival. Vyvážené menu s nápadem, skvělé francouzské červené a pozorná obsluha. Určitě se neuvidíme až za rok, ale na GR 2020 určitě zase dorazíme. Už teď se těšíme, co v kuchyni vymyslí.
 

Okarlovka

Food Guru

  6

plus 7
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (10. 1. 2019 12:16:45)

Nikdo ani nepáchne do Tábora na tak dobrý žrádýlko nebo jenom nic nepísánujete lumpové?Perníková kachnička a čekuládová pěna mňam!Těšila sem se a super i kuchař nás pozdravil hezký.
 

Okarlovka

Food Guru

  6

plus 10
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (13. 9. 2018 16:28:02)

Zas liškáč a nakonec čoko s fazolema a šlehajdou eňoněňo hihi.Sympa číšník,miloučký to bylo.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (18. 9. 2018 14:56:49)

Jsem rád, Okarlovko, že jste se po delší době vrátila. Vaše komentáře jsou osvěžením a rád je čtu.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (25. 12. 2018 12:49:24)

Souhlasím s M7.
 

honz

Food Guru

  1

plus 8
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 18:08:39)

jestli má Tvrďák za nejlepčí restauraci Grand Cru tak já zas Nautilus v Táboře,jezdíme na náměstí už pár let,teď drobánek přitvrdili meníčka,tak jsme si dali boží tatarák a supr steaky z telete no ňaminy obrovský,zkuste to taky
 

Tvrďák66

Connoisseur

  1

plus 7
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 15:08:26)

Každý maso bylo dobrý žraso.Suprová adresa!!!!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (18. 10. 2018 11:22:57)

Díky za tip. Vyzkouším. Díky i Honzovi.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (28. 8. 2018 21:44:00)

Thanks for a very famouse dinner. Kobe steak with all and a lovely desert og chokolade cake and the Best Wine. Love you all.
 

vsmejkal

Connoisseur

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (17. 8. 2018 12:46:00)

Skvělá jídla s vynikající chutí a mimořádným designem. Už se z toho stala pro mne rituální záležitost při každé návštěvě Tábora. Ani letos při 38 stupních vedra Goldie nezklamala. Viz foto v příloze. Také obsluha je stále stejně milá a šikovná.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 8. 2018 14:08:25)

Já už v Táboře prakticky jinam nechodím než k panu Svatkovi.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 8. 2018 17:04:23)

Já to dám přes kopírák jako pan Boddie - v Táboře jdu jen k panu Svatkovi.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 6
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 7. 2018 15:26:07)

Gratinovaný kozí sýr, hovězí vývar, senzační uzený pstruh s podmáslím. Jedině mi neseděla kombinace telecího s bylinkami. I přes absenci šéfkuchaře pana Svatka bylo jídlo okouzlující. Václav Novák vládne kuchyni s bravurou, číšník je také skvělý. Chválím!
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 5. 2018 18:01:30)

Tak za panem Svatkem = jeho týmem, jezdíme moc rádi. No kde si dáte "restované králičí ledvinky, vejce benedikt, brambory pečené v seně" nebo "svíčkovou z koně s lanýžovou kaší"? Číšník uvolněný a příjemný; mladá servírka vystrašená.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 7. 2018 15:23:17)

Máte recht Mirku7. Číšník mi řekl, že jsme se spolu minuli o čtvrt hodiny. A to jsme seděli u toho samého stolu! Vy už jste taky profláknutý všude :-)))
 

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 19:59:30)

Neskutečný zážitek!!! Úžas dokonalost!!Opravdu zážitek ,jak vzhledově tak chuťově.. Velmi příjemná obsluha!Úžasný, děkujeme. Lucie
 

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:07:41)

As a PS to our review just submitted - we wanted to give absolutely Top score but couldn't see how to do it.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:05:05)

Truly the best meal we have enjoyed in 3 years of the festival. Also a delightful introduction to a lovely town within easy reach of Prague. Every dish was stylish, without being pretentious. The chanterelle cream soup was a superb opener. The quality of the duck and the guinefowl was magnificent and the cooking was skillful. Service was attentive and the plates hot - as they should be - superb meal. We've booked again for tomorrow!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 07:46:05)

K panu Svatkovi jezdíme rádi, vždycky nás čeká příjemné prostředí a laskavý servis. Sušený dančí hřbet s omáčkou z vaječňáku byl eňo něňo, na kvalitu dezertu by prvorepublikoví básníci psali oslavné eseje. Díky, zatím nejlepší v GRF! Nesmíte minout.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 15:54:35)

Do Goldie jsem se hrozně těšil. Naposledy to pro mě byla exploze chutí a přírodní úkaz. Zklamání první - Martin Svatek má akci mimo Tábor. Zklamání druhé - kachní prso oschlé. Zklamání třetí - roláda vysušená. Potěšení první - už vyhlášený liškový krém. Potěšení druhé - dezert. Oceňuji snaživou obsluhu, jako omluvu kuchyně velmi dobré foie gras a opravdu moc se mi líbí talíře. Manželka byla ale celkově spokojená. Také jsme si užili velmi příjemné ubytování s bohatou snídaní. Příště lépe?
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (1. 2. 2018 12:45:32)

Navštívili jsme v rámci GRF2018. Menu bylo opravdu skvostné, nemám snad jedinou výtku. Amuse-bouche v podobě hovězího carpaccia bylo jedno z nejlepších, jaké jsem kdy měla. Obsluha byla příjemná a usměvavá. Byl to zkrátka pěkný výlet za gastronomií mimo Prahu. Rádi přijdeme zas, děkujeme :-)
 

Septim

Connoisseur

plus 1
minus 2

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 1. 2018 12:44:04)

Nevím čím to bylo...jestli mým očekáváním o luxusním liškovém krému a skvělém jídle, nebo jsem si jen v hlavě nastavil velkou laťku? Tentokrát jsem chytil tragický obsluhující personál. Servírka která ničí restauraci neodborností je chyba majitele... ( nepamatovat si objednávku, neodnést po dojedení u stolu ani po 15. minutách atd.) Neusněte na vavřínech!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 1. 2018 15:43:39)

Degustace v Nautilu byla naprosto báječná. Celé menu bych označila za naprosto skvostné. Lepší dezert jsem už dlouho neměla. A velmi nás potěšila pozornost podniku ve formě liškového krému. Obsluha je velmi příjemná a komunikativní. Měly jsme možnost podívat se i do kuchyně. Určitě se vrátíme i mimo festival.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:10:57)

Pokračoval David Šašek s treskou ve vakuu s černým kořenem a cibulovým velouté. Dalším chodem pokračoval opět Martin Svatek: prsíčko, stehýnko a žaludek z husy. Na něj navázal Roman Paulus, který připravil srnčí hřbet se srnčí klobásou, černým ořechem, polentou, kaštanovým pyré s uzeným morkem. Na závěr sladká tečka v podobě zmrzliny s oříškovou pěnou od Jana Horkého(viz foto2). I párování s víny dopadlo tentokrát dobře. V Nautilu se mi líbí, skvostný design celého hotelu je ukázkový.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:08:17)

Ještě se vracím do minulého roku, kdy jsem navštívil Kuchařské dostaveníčko v hotelu Nautilus v Táboře. Martin Svatek opět pozval 4 svoje renomované kolegy, aby každý vytvořil jeden chod vhodný do menu. Tentokrát jsme byli velice spokojeni jak s úrovní pokrmů, tak i s neformální přátelskou atmosférou celé akce. Začínalo se trojitým amuse bouche od p.Svatka (viz foto1), následovala terina z foie gras se zelím na 3 způsoby od Marka Šády.
 

pzk

Gourmet

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 1. 2018 15:14:49)

Silvestrovský pobyt v Goldie. Na jídle jsme byli třikrát a vždy vše perfektní, včetně servisu. Liškový krém je prostě kult, který nesmíte opomenout. K samotnému hotelu bych měl výhrad, zejména co se týče řešení parkování, kdy se Vám lehce může stát, že vaše domluvené parkování vám zabere někdo jiný ač žijete s pocitem, že je to garantovaná služba..docela to dokáže zkazit náladu....
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 1. 2018 15:35:29)

No jo - liškový krém je záležitost sama o sobě!
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:07:00)

S nevyřešeným parkováním s Vámi musím souhlasit. Tak renomovaný hotel by měl umět parkování hostů zajistit. Parkování na náměstí je pro veřejnost, hotel nabízí parkování v krytém parkovišti vzdáleném cca 500 metrů. V jiných hotelech v Česku odevzdáte na recepci klíč a oni zajistí převoz Vašeho vozu na parkoviště. Tato služba zde chybí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 10. 2017 14:35:27)

28.10. sváteční den v Táboře zakončen večeří v této vyhlášené restauraci. Servírka velmi milá, věnovala se i výběru bezlepkového menu. Kuchaři překvapili hbitým vykouzlením bezlepkových žemliček. Kedluben marinovaný v levanduli byl bohužel hořký, zato zázvorový sýr vynikající. Telecí maminha byla křehoučká, výborná! Doporučuji jen podávat v menším množství, protože poslední kousky masa vystydly, než se na ně dostalo, i když byl talíř správně nahřátý.
 

vlese

Food Lover

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 9. 2017 11:48:00)

Pan Svatek prostě na sobě pracuje, klasiku pořád hlídá, aby kvalita neupadla, novinky přidává uvážlivě. Je to restaurace, kde se vaří srdcem. Malé mouchy mohu najít, jako krátká lžíce na hluboký talíř, ale pro mě je hlavně jeho obědové menu důkazem, že když máte mozek a lásku k věci, postavíte vedle Vašich majstrštyků lehké obědové menu, které na ty majstrštyky vždy přiláká.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 23:26:04)

Nové meníčko načinčané. Kedlubna s ovčím sýrem, uzený pstruh v syrovátce, telecí maminha s majonézou a vařeným žloutkem, terinka z foie gras s kroketou z brambory a hříbků, roláda z bažanta se supr sosem, malinový řez a čokoládová pochoutka. Maximálně příjemný a zcela bezprostřední šéfkuchař Martin Svatek spolu se svým kolegou kouzlí menu, které se ingrediencemi snaží pravděpodobně dostat do povědomí komisařů z Michelina. Počkejme si, zda se jim to podaří. Moc se mi líbí zařízení celého hotelu.
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:35:32)

Už chápu proč husité zakotvili v Táboře :-). Úžasná kuchyně! Člověk se jen rozplívá... a ten dobrý výběr vín... Opravdu sem stojí zajet i na výlet!
 

Janpocta

Food Lover

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 8. 2017 21:29:56)

Úžasný gastronomický zážitek.
 

KUK

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (15. 8. 2017 00:21:42)

Opakovaná návštěva - vždy si najdu záminku, cesta vedla přes Tábor. Liškový krém je jak vábení sirén :-). Tentokrát telecí pečínka s houbovým rizotem a druhý den ryba dne s bramborem pečeným v husím sádle, obojí čirá radost z dokonalé chuti. Vybraná moravská vína (Marcinčák - Bokovka, Hrabal Chardonay, barique, 2013) doladila dojem k dokonalosti. Děkuji a doporučuji neminout.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 8. 2017 11:02:10)

No jo - lišková polévka je zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (24. 7. 2017 07:39:42)

Cestou do Třeboně cílená zastávka podle Top pořadí 100. Rezervace bez problémů, zaparkování na náměstí, milé uvedení, rezervace v pořádku, volíme zahrádku. Obsluha bez chyby, jídlo fantastické, řadíme k vynikajícím zážitkům, chutě, kombinace, vynikající. Zážitek nekazí nikdo s obsluhy ale další hosté na zahrádce. Nový zvyk - povídat si hlasitě mezi stoly a produkovat moudra o krmení a výchově dětí. Nevím kam povede nový zvyk omezovat svobodu druhých svými hlasitými projevy a útočností.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 7. 2017 23:02:56)

Příjemné prostředí, personál na jedničku a mistr šéf kuchař a jídlo bez komentáře na jedničku. Jak řekl pán Martin Svatek ve zkratce náš zákazník náš pán a trocha punku.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 7. 2017 20:48:32)

naprosto skvělé, od interiéru, přes obsluhu až po jídlo. Skvělý, tak trochu "punk´ přístup.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 7. 2017 20:46:24)

maximálně spokojená, přijedu zas a moc ráda
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:04:28)

Jen polední rychlovka od kuchaře pana Václava Nováka, souputníka Martina Svatka. Prsíčko z kuřete v jogurtu a hovězí tataráček, příjemný oběd.
 

Okarlovka

Food Guru

  6

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 6. 2017 10:27:32)

Jj abych nezapomenula,ceny se dost zvedly,no nejni se co divit,když sou tak dobrý žejo.
 

Okarlovka

Food Guru

  6

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 6. 2017 10:17:32)

Zase dobrý.Lišákovej krémík nesklamal,jogurtíkové kuřátko s bezva brambůrkama a dukátový buchtičky s borůvkama skoro tak dobrý jak v Babičině zahradě v Průhonicích.Fajn prostředí a milá číšnice,hezkýýýýý.
 

vsmejkal

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 6. 2017 13:57:39)

Příhodné umístění v historickém centru. Zajímavý jídelní lístek, včetně jídel dne. Stálá nabídka pokrývá širokou nabídku mas. Skvělý krém z lišek. Nápaditě připravená křepelka. Úprava jídel na vysoké úrovni. Viz foto. Vinný lístek sestavený tak, aby si každý něco našel. Jen tradiční "díra" mezi levnými šumivými víny a předraženým Champagne od velkovýrobců. Jako kdyby malí vinaři v Champagne neexistovali. Interiér originální, něco mezi secesí a orientem. Je třeba přijít znovu a vyzkoušet všechno.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 5. 2017 18:04:13)

Zajímavá akce se odehrála v Goldie v dubnu: Kuchařské dostaveníčko. Vařilo zde 5 renomovaných šéfkuchařů, kromě domácího pana Svatka ještě Horký, Raditsch, Goth a David. Bodové hodnocení akce neuvádím, protože by nepatřilo jen domácí restauraci. Je určitě těžké uvařit v cizí kuchyni, ale čekal jsem "větší kino". Výběr vín k jednotlivým chodům byl opravdu velmi špatný. Raději si zajdu do Goldie na tradiční menu.
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Pospěš si s prací, nikoli s jídlem.
Čínské přísloví
Top
English