Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

vsmejkal

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (30. 8. 2018 14:33:42)

Menu je nápaditě koncipované, jídla jsou složena zajímavě. Provedení ale někde není tím, co se očekává. Asijská jídla jsou hodně evropská a postrádají typické koření (polévka Marinara je ve skut. italská rajčatová s mořskými plody). Jídla jsou přes nevyhraněný styl chutná a designová. Prostředí je pochmurné, jako bylo dříve MAZE a při nedostatku dalších hostů to vypadá jak v krematoriu. Absence ubrusů je odpornou vlastností většiny českých restaurací, ale v hotelu to působí obzvlášť nepříjemně.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (30. 8. 2018 18:06:22)

Přirovnání ke "krematoriu" mě zaujalo.
 

vsmejkal

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (30. 8. 2018 18:09:01)

Tmavý, poměrně ponurý prostor tam byl v ještě extrémnější podobě, když se restaurace ještě jmenovala MAZE a byl to totální michelinovský úlet, dát * podniku, který Ramsay právě zavřel.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 11. 2016 19:11:51)

Po delší pauze opět v Zincu, poprvé nás oslovil nedělní brunch. Jídlo určitě velmi dobré, jen chyběl onen na netu proklamovaný humr. Polovina obsluhy nezkušená, složená z brigádníků, a tak to podle toho také vypadalo. Nejhorší je onen tmavý kovový strop, který jako by na Vás padal, alespoň psychicky to nepůsobí dobře. Jestli je to ta proklamovaná moderna ... To snad ne.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (4. 5. 2015 09:26:54)

Včerejší nedělní brunch, vše perfektní, velký výběr a sortiment nabízených jídel. Považuji tento brunch za jeden z nejlepších v Praze.
 

žvejkal

Connoisseur

plus 0
minus 0

(12. 9. 2014 19:23:12)

gordon ramsey by se divil jak to tu klape...v jeho byvalem podniku
 

(26. 6. 2013 10:46:56)

Jedinečné,neopakovatelné,delikátní. Jedinečný gurmánský zážitek v jedinečném prostředí.
 

(26. 6. 2013 10:46:56)

Jedinečné,neopakovatelné,delikátní. Jedinečný gurmánský zážitek v jedinečném prostředí.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

ZINC (6. 8. 2011 11:33:21)

Výrazný rozdíl mezi morbidním designem interiéru a skvělým výkonem kuchařů pod vedením šéfa Ari Munandara známého z předchozí štace v Mandarin Oriental-Essensia.
 

(2. 9. 2010 12:56:22)

Zinc lounge & bar
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English