Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

loch

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (17. 9. 2018 13:12:55)

Restaurace: Buddha-Bar
Interiér celkem temný a depresivní. Když tam byl "Sekt pavilon", tak to byl zajímavý podnik, v tehdejší noční Praze. A Nejdelší Americký bar -- ve spodním patře. :)
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 12:01:51)

Restaurace: Buddha-Bar
Se společností jsme objednali degustační 5-chodové menu. Chválím kuchaře, bylo to na 1 až 2. Vyzdvihuji krevety na červeném kari i dezert. Seděli jsme uprostřed velké místnosti, která není tak tmavá. Pompézní socha Buddhy, přemýšlím, jak ji sem vůbec dostali.
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 9. 2016 16:30:32)

Restaurace: Buddha-Bar
Absolutně nejlepší skloubení best quality na jednom místě. Super drinky, výborné jídlo, spolehlivý personál a nastřelující atmosféra podpořená skvělou muzikou! Po víru v peněžence utíkejte do dalších barů v okolí a zhluboka se nadejchněte, poněvadž se sem stejně zase vrátíte...
 

(15. 2. 2014 11:03:03)

Restaurace: Buddha-Bar
Krasne prostredi pri tlumenem svetle pred velkym nasvicenym buddhou..jidlo vyborne, srovnatelne se Sasazu...
 

VaclavM

Food Lover

plus 0
minus 0

(7. 10. 2012 15:30:08)

Restaurace: Buddha-Bar
Utulne prostředí. Výborné jídlo ve stylu asijské kuchyně.
 

vsmejkal

Connoisseur

plus 2
minus 0

Tristní zážitky (16. 11. 2011 14:47:35)

Restaurace: Buddha-Bar
Mezinárodní celebrity, ba ani celebrity české, ať už za ně považujeme kohokoliv, jsme zde nespatřili. Jednak proto, že tam žádné nebyly, jednak proto, že pouze kočky vidí potmě. Podnik má divnou koncepci - počínaje nepřehledným propletencem prostor, přes během večera se zesilující diskotéku v otevřeném patře nad restauračním prostorem, až po takovou absenci osvětlení, že hosté si na jídelní lístky, ale i na vlastní krmi musí svítit svéráznými baterečkami, rozdávanými personálem. Poměr cena/výkon je neskutečně vysoký v neprospěch hostů. Péče věnovaná expedici jídel z kuchyně je hanebná: již na servírovacím talíři dostanete skvělé (a drahé) hovězí Wagyu značně studené, a to společně s vlažnou rýží. Má-li kolega své, jiné jídlo o hodně teplejší, je zřejmé, že moje někde leželo a čekalo. Protože i talíře jsou studené, nenahřáté, je výsledná teplota pokrmu na talíři děsivá. Druhý pokus byl o něco lepší, ale spočíval v nové horké rýži a ohřátém původním (!!!) mase - nechci vědět, jak. Neskutečné. Vína drahá, až příliš, ale podávaná ve skleničkách nikoliv nejvhodnějších - k Bordeaux nabídnuta místo univerzální vinné sklenice sklenice větší, ale burgundská. Souhrnně řečeno: podnik si hraje na něco, nač nemá.
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English