SEARCH AND VOTE

News archive

Vyhrajte
16.1.2018

Grand Restaurant Festival 2018 je zahájen! Hodnoťte, komentujte, foťte a sdílejte! Každý týden zveřejníme nejkrásnější fotku festivalu s hashtagem #grf2018 a výherce od nás dostane publikaci Maurerův výběr Grand Restaurant 2018.

Sendvič
13.1.2018

Chleba z domácí pekárny, Philadelphia, avokádo, vlastnoručně pražená dýňová semínka, šťáva z citronu a kapka olivového oleje. Superfood. A taky malé kouzlo z toho co zbylo v lednici:)

Mňam Hory
7.1.2018

Posledních pár míst na výlet do Krkonoš s Pavlem Maurerem v rámci Grand Restaurant Festivalu. "Mňam Zážitek" pro milovníky přírody, superfood, pro lyžaře či běžkaře, pro všechny "gastronauty"!:) Už za 2 týdny!

Interiér
4.1.2018

Jak málo stačí. Pár starých zavařovacích sklenic natřených na nejrůznější barvy a podomácku vyrobené látkové květiny příjemně ozdobily interiér jednoho hipsterského amerického burger řetězce!

New York
29.12.2017
Enrique Olvera je v současnosti jedním z nejslavnějších mexických chefů. Jeho New Yorská Cosme je 40. nejlepší restaurací světa a kromě nezapomenutelných chutí a vůní, které jsme měli tu čest zažít, má ve vinném lístku i "Mladého Bočka" z Moravy!
Vánoční stromeček
24.12.2017

Fair trade vánoční stromeček ze 100% recyklovaného materiálu. Mysleme na naši planetu i v těchto svátečních dnech!

Grand Restaurant Festival
20.12.2017

Hledáte něco originálního pod stromeček pro milovníky gastronomie? Zakupte jeden ze speciálních festivalových "Mňam Zážitků"! Pro páry, pro rodiny, pro radost.

Seafood
15.12.2017

Jednoduchý základ na vánoční rybí polévku: silný vývar ze zbylých rybích kostí, krunýřů a klepet. A když je předem ještě trochu opečete, tak je to top!

Zlaté prasátko
12.12.2017
Držíte adventní půst? Nebo se chystáte postit alespoň na Štědrý den, abyste uviděli zlaté prasátko? V 2* Michelin Minibaru španělského chefa José Andrése je k vidění celoročně!
Bramboraky
9.12.2017

Falešné bramboráky z "unavené" žluté cukety se zbytkem mouky a vloček. Poslední bio vajíčko. Trocha vlastních bylinek a dobrého olivového oleje. S domácím guacamole chutnaly úžasně!



 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky