SEARCH AND VOTE

News archive

Seafood
15.12.2017

Jednoduchý základ na vánoční rybí polévku: silný vývar ze zbylých rybích kostí, krunýřů a klepet. A když je předem ještě trochu opečete, tak je to top!

Zlaté prasátko
12.12.2017
Držíte adventní půst? Nebo se chystáte postit alespoň na Štědrý den, abyste uviděli zlaté prasátko? V 2* Michelin Minibaru španělského chefa José Andrése je k vidění celoročně!
Bramboraky
9.12.2017

Falešné bramboráky z "unavené" žluté cukety se zbytkem mouky a vloček. Poslední bio vajíčko. Trocha vlastních bylinek a dobrého olivového oleje. S domácím guacamole chutnaly úžasně!

Nejlepší vánoční dárek
6.12.2017

Nezapomenutelné degustace a Mňam Zážitky v rámci Grand Restaurant Festivalu 2018 právě v prodeji. Obdarujte vaše nejmilejší něčím osobním, co už jim nikdy nikdo nevezme. Motto festivalu: "Superfood za super ceny!"

Bez obalu
1.12.2017

Víte, že jde žít úplně bez obalů? Chraňte planetu a pokuste se co nejvíc omezit igelity apod. Berte si na nákupy vlastní tašku, vlastní nádoby na vločky, rýži nebo čočku. Je to levnější a zároveň kontrolujete množství!

Top10
28.11.2017
Tyto restaurace se dostaly do Top10 Maurerova výběru Grand Restaurant 2018. Uhádnete, která se umístila na 1. místě? Výsledky budou zveřejněny 1. prosince!
Bylinky
24.11.2017

Vypěstujte si domácí superfood! Bylinky potřebují jen sluníčko, teplo a trpělivost. A odměna je k nezaplacení:)

Arzak
21.11.2017
“Make food not war” aneb dezert á la Elena Arzak z Baskicka
Lustr z mušlí
17.11.2017

Další umělecké dílo! Tentokrát z nasbíraných mořských lastur. No není to nádhera?

Halloween
14.11.2017
Dýňové lasagne se sýrem. Překvapí i potěší v Cafe de Paris.


 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky