VYHLEDEJTE A HODNOŤTE
Profil uživatele
avatar

Loslobosdrnkos

Connoisseur

Oblíbenost uživatele
  1
Oblíbenost komentářů
52
22
Počet komentářů 57
Ohodnocené restaurace 8
Účast na gastroakcích 11

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2019: 8

Odkud jsem: Děčín

Co dělám: Kuchař

Co nedělám: Neprudim

Kam chodím: Kam mě nohy donesou

Kam nechodím: Kam nechci

Co miluji: To kdybych věděl byl bych šťastnější

Co nesnáším: Podle nálady

Na co mám slabost: Jídlo a peníze

Poslední úlovek: Moje žena

Co bych si dal/a k poslední večeři: Pořádný hovězí steak

Proč se vám budu líbit: To bych také rád věděl

Moje komentáře

> 17. 06. 2019 - Capra: Konečně po delší době...
Konečně po delší době krásná restaurace s fajn obsluhou, která je mimo Prahu. Menu karta sice fádní (kuřecí prso, vepřová panenka, kachní stehno), ale uvařeno s nápadem a sexy naservírované. Oko i chuťové buňky si přišly na své. Vřele doporučuji.
> 04. 06. 2019 - Café Imperial: Měl jsem problém s club...
Měl jsem problém s club sandwichem s hranolky. Je pravda, že jsem byl ovlivněn televizním pořadem Masterchef, tam ho vychválili a vypadal super, tak jsem si ho objednal zde, snědl jsem první trojúhelníček a málem jsem se udusil, jak byl suchý. Teprve poté mi došlo, že ta majonéza není na hranolky, ale na sendvič. Proč si ji tam mám mazat já a ne kuchař? Pak to bylo dobré, jen to kuřecí stále suché a slanina gumová, tak nevím, jestli tomuto jídlu dát ještě jednu šanci. Jinak vše o.k.
> 02. 05. 2019 - Nebespán boutique hotel: Kdybych se nepřihlásil, že...
Kdybych se nepřihlásil, že chci platit, tak tam sedím dodnes :-) Potom jsem nepochopil jejich objednávkový systém. Objednali jsme si polévky, já předkrm a hlavní chody. Přinesly polévky, pak ženě jídlo, potom dceři hlavní chod a mně všechno najednou, předkrm i hlavní chod, to jako proč????
> 02. 05. 2019 - Nebespán boutique hotel: Recenzi na obsluhu jsem si...
Recenzi na obsluhu jsem si nechal extra. Jak jsem psal, bylo to takové domácké, ale abych musel poslouchat, jak kuchař třísknul do stolu, že ztichla celá restaurace a potom ještě řval velice sprostě na slečnu servírku, tak až tak "domáckou'' atmosféru jsem si nepředstavoval. Jinak obsluha milá, rychlá, objednaly rychle, přinesly, odnesly a potom nic. Jestli budeme chtít třeba dezert a kávu - nic. Tak jsme si odchytli servírku sami a zase vše rychlé, přinesly, odnesly a zase nic.
> 02. 05. 2019 - Nebespán boutique hotel: Interiér pěkný, takový...
Interiér pěkný, takový domácí, útulný. Jídlo dobré, také tak po domácku servírované. Měl jsem hráškový krém, opravdu super chuť, jen bych vytknul bobkový list ve francouzské cibulačce, co měla moje dcera. V dnešní době, kdy je chybou kost v rybě, by se to nemělo stávat. Jako předkrm jsem měl chřest s bramborem a ten byl na naše poměry dosti al dente, což se domnívám, že moc lidí nedává, mně osobně to nevadilo.
> 24. 02. 2019 - Nautilus hotel, Goldie: Chtěli jsme si s ženou...
Chtěli jsme si s ženou koupit "Mňam balíček" a rozhodli jsme se pro ten táborský. Bylo to parádní. Z prohlídky kuchyně jsem měl velkou radost, není obvyklé se tam podívat. Jídlo mi chutnalo, jen paštika na předkrmu byla sušší, žebro vynikající a jako dezert kozí sýr-zajímavé. Obsluhující pan číšník byl super a celý personál byl moc milý.
> 24. 02. 2019 - Grand Cru: Jsme rádi, že jsme stihli...
Jsme rádi, že jsme stihli návštěvu restaurace ještě za pana Punčocháře. Jídlo bylo super, velice mile mě překvapil pařátek v holubím consommé a servírování karamelového vejce. Obsluha příjemná, nenucená, není co vytknout. Prostředí pěkné.
> 06. 02. 2019 - Monopol pivovar: Obsluha milá, rychlá, bez...
Obsluha milá, rychlá, bez problému. Jídlo také moc dobré, moderně pojaté a čistě nandané, odpovídající ceně. Jen bych, asi pro někoho překvapivě, vytknul velké porce. Jsem zvyklí si dát polévku, předkrm, hlavní chod a dezert. Přestože jsem, jak říká moje žena, žrout a od mé babičky naučen vše dojídat, měl jsem co dělat, abych to snědl. Protože se nám s ženou líbí secese a nebyli jsme tu poprvé, nemohu na interiér říci nic špatného, je to nádhera.
> 06. 02. 2019 - Miyabi: To potěší. Jen bych...
To potěší. Jen bych vytknul, že nám to obsluha nevysvětlila jasněji, že všechny nabízené nápoje jsou v rámci GRF. Opravdu chodíme na GRF často a ještě sem se s tím nesetkal. Interiér vcelku pěkný, jednoduchý.
> 06. 02. 2019 - Miyabi: Obsluha jedním slovem za...
Obsluha jedním slovem za jedna. Chodíme na GRF pravidelně a ještě jsem se nesetkal s tak detailním vyprávěním o jídle, super žážitek. Jídlo mi chutnalo, byl jsem s ženou, která nadšená moc nebyla, tak jsem to po ní vše dojedl a moc jsem si to užil. Je pravda, že my z vnitrozemí nejsme zvyklí na rybí chuť a už vůbec ne v čaji, ale dalo se to v pohodě snést. Také jsem byl mile překvapen, protože na GRF to není zvykem, že krom vína saké a japonského piva nám byla nabídnuta třeba i domácí limonáda.
> 06. 02. 2019 - InterContinental hotel, Zlatá Praha: Obsluha výborná,...
Obsluha výborná, nespěchali, byli milí, ochotní, dokonce slečna na moji všetečnou otázku, proč jsou v restauraci el. plotýnky, zareagovala pozvánkou na brunch a popsala je tak, že na něj určitě musíme se ženou jít. Hlavní chod byl ten den to nejlepší, co jsme měli, a pomerančové želé jedna báseň. Jáhlové créme brulée dobrá tečka. Interiér jednoduchý, moc pěkný, ale ta skleněná stěna s nádherným výhledem, to jsem byl unešen.
> 30. 01. 2019 - Benjamin: Byl jsem opravdu překvapen,...
Byl jsem opravdu překvapen, že je restaurace jen pro 10-12 osob, když jsem se ale nad tím zamyslel, tak musím říct, že je to úžasný nápad jak pro kuchaře tak pro hosta a pokud si na sebe takto vydělají, je to bomba. Jídlo bylo moc dobré, amuse-bouche "něco jako koprová s vejcem a řepou" byla super, docela mě mrzelo že, jsme si nemohli z časových důvodů dokoupit ještě zbylé dva chody. Každopádně důvod se sem vrátit. Obsluha super a víno na výběr byl dobrý nápad.
> 20. 01. 2019 - Adria hotel, Triton restaurant: Obsluha byla milá a...
Obsluha byla milá a pozorná, řekla nám i něco o historii, což byl zajímavý bonus. Jídlo mi moc chutnalo. Pan kuchař jde tak trochu proti proudu, což se mi líbí. Moc pěkný interiér.
> 20. 01. 2019 - Pod Habsteinem: Obsluha je milá, přátelská....
Obsluha je milá, přátelská. Jídlo dobré, rádi se zde zastavíme, až pojedem kolem.
> 20. 01. 2019 - Nautilus: je to dobrá obědová...
je to dobrá obědová restaurace


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English