VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Aquarius Restaurant

Aquarius Restaurant
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Tržiště 19
Praha 1 - Malá Strana
118 00
7–10.30, 12–15, 19–23, denně
    257 286 019
Kuchyně:
česká moderní, dary moře, italská, rybí, středozemní
Zvláštnost:
Pohádkové prostředí. Palác a venkovní terasa s fontánou. Ručně malované tapety. Středomořská kuchyně v kombinaci s tradičními italskými specialitami. Široký výběr domácích těstovin, čerstvých ryb a jídel z mořských plodů – používají výhradně čerstvé suroviny. Od čtvrtka do soboty „živý“ klavír.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.8
Obsluha: 1.8
Interiér: 1.6
Cena: 1070
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 3. 2018 00:05:52)

Načinčané prostředí, snaživá obsluha, velmi dobrý somelier. Menu není špatné, ale ne špičkové, prso z bažanta i tartar z ryb. Zajímavě připravená byla batátová kroketa. Velice chutná panna cotta!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (27. 2. 2018 21:59:57)

Interiér této restaurace připomíná italské Benátky, přes svoji zdobnost je ale zároveň velmi příjemný. Menu pro GRF 2018 bylo opravdu zajímavé, kombinace chutí může na první pohled působit neobvykle, nicméně vše k sobě výborně pasuje a jednotlivé chody jsou vyvážené. Zejména bych vyzdvihla předkrm - skvěle vychucený tatarák z lososa a tuňáka, a dále dezert, který byl velice originální a zároveň velmi chutný. Děkujeme za příjemný zážitek.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (26. 2. 2018 12:29:22)

Prostředí restaurace má svůj styl, hodně zdobený, ale cítili jsme se příjemně. Obsluha se nám plně věnovala. Amuse bouche byl zajímavý. Tatarák z ryb výborný. Bažant měkký a pohanka s řepou v kombinaci s červeným vínem velmi chutná. Dezert byl krásný na pohled, ale i chuťově výborný a lehký. Líbilo se nám, že menu bylo zdravé a bylo použito hodně superpotravin a my mohli ochutnat něco nového. Děkujeme za zážitek
 

Grand Restaurant Festival 2018 (23. 2. 2018 14:41:00)

Velice příjemný personál! Večerem nás doprovázela živá hudba, což celkový dojem ještě vylepšilo. Jídlo bylo dle očekávání výtečné a vyzvdvihuji zejména lososovo-tuňákový tatarák. A osobně děkuji za milé narozeninové překvapení od personálu!
 

Jemik

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 2. 2018 16:30:20)

Hezké prostředí doplněné skvělým personálem a zdařilou kombinací jídel, jen mě trochu zklamalo bílé víno k předkrmu dalo by se jistě vybrat vhodnější
 

KUK

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 2. 2018 22:58:59)

Prostředí? Trochu teatrální v duchu magické Prahy, ale když na tuto hru přistoupíte, je Vám tam příjemně, o což se hodně zasloužil i vstřícný personál. Jídlo bylo přesně takové, jaké se dalo čekat od jeho popisu. Nejvíce mne zaujal bažant metoda sou-vide zvýraznila zvěřinovou chut a zároven masu dodala na bažanta nebývalou vláčnost a štavnatost. Zajímavá byla i panacota z baobabu - velmi zajímavá až sýrová chut v kombinaci s rakytníkovým želé tvoří zdařilou kombinaci. Vína skvělá.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 2. 2018 15:23:44)

Prostředí na první pohled vypadá přeplácané, ale bylo nakonec velice útulné. Příjemná a milá obsluha. Velice oceňuji přístup restaurace v rámci festivalu s nabídkou aperitivů, které nestojí majlant, v přiloženém přehledném menu. Amuse bouche potěšil, tatarák luxusní, ohledně bažanta se také přikláním k názoru, že byl vysušený a tužší, ale kombinace pohanky s řepovou omáčkou výtečná, dezert zajímavý. Vína výborná. Při odchodu jako pozornost ještě pralinky. Celkově moc povedená návštěva restaurace
 

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 10:28:11)

Tartar z tuňáka jako malířská paleta byl chutný i krásný na pohled. Bažantí prso bylo křehoučké a pohanka nezklamala. Omáčka z červené řepy z tohoto chodu vytvořila malířské dílo na talíři. Obsluha byla profesionální, interiér romantický. Jediné, co mohu vytknout, je daleká cesta na WC dolů po schodech do suterénu. Ale to je problém mnoha dalších restaurací v historických stavbách.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (16. 2. 2018 14:19:26)

Prostředí restaurace se dle obrázků zdá lehce přeplácené, ale po osobní návštěve můžu říct, že v příjemnějším prostředí jsem už léte nebyl. Co se týče menu tak není co vytknout - tatarák perfektně vychucený, prso štavnaté a dezert byl chutově zajímavý. Párovaná vína byla tatkéž znamenitá. Co se týče červeného k hlavnímu chodu tak o tom se nedá říct nic než prostě dokonalé. Za mě restaurace velmi dobrá a určitě se tam vrátíme se ženou i na večeři!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (14. 2. 2018 07:30:46)

Prostředí přeplácané, obsluha pozorná, ale někdy najednou delší čas neořítomen nikdo, tatarák vynikající!!!!!, prso průměrné, víno výborné, celkový dobrý dojem rušila pouze hklasitá dvojce ( také festival ) žen u vedlejšího stolu, alespoň vím, že když se slušně řekne, šéf dá 10 000,- Kč a udělá se akce, to bude dobrá firma, za to však restaurace nemůže, ale jak jsem psal nahoře vzhledem k prostředí bych do restaurace znovu nešel. Jajegyn
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (13. 2. 2018 14:48:53)

Velmi příjemné prostředí i obsluha, nádherný interiér, vynikajici tatarák z tuňáka a lososa i další chody, výborné víno. Díky za velmi přijemný zážitek
 

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 13:49:23)

Jídlo i obsluha perfektní,prostředí pro někoho kýčovité pro jiného ideální. Na víno nejsem odborník,ale vzhledem k tomu že mně chutnalo tak si nemám nač stěžovat. Za mě 8/10.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (10. 2. 2018 12:08:00)

Jídlo velmi dobré. Amuse bouche i předkrm vynikající. Hlavní jídlo také. Pouze u dezertu rakytníkový sorbet už byl příliš výrazná chuť. Obsluha příjemná. Pouze čišník, který naléval víno to bral velmi rychle, u červeného vína nalil méně, než se standardně nalévá.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (9. 2. 2018 11:50:17)

Pochvalná tříchodová degustace v rámci GRF 2018, nejvíc vyzdvihuji neotřelou kombinaci pohanky s omáčkou z červené řepy k bažantímu prsu. Obsluha pozorná, prostředí honosné...
 

Grand Restaurant Festival 2018 (8. 2. 2018 18:11:15)

Byli jsme se vším velice spokojeni. Doporučujeme!!!! Marta a Jarda
 

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 20:42:32)

Kromě hrubě podceněného amuse bouche vlastně žádné jídlo nebylo "špatné", dokonce i surovinově náročné/nákladné, ale vše nějak nevychucené. Sorbet chutnal jak kanagom, panna cotta obecně není hodna takového podniku. Vína ubohá. Pánská obsluha tragická...a to i u vedlejších stolů "normálních" hostů. Narozdíl od loňského ročníku velké zklamání. Bohužel.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 08:36:48)

Prostředí 10/10 Obsluha 7/10 Menu 8/10 Vína 7/10 Celkový dojem 8/10 Shrnutí: Prostředí restaurace je kouzelné až na hranici kýče, ale baví nás. Vloni jsme byli ze všeho nadšeni, letos už tak ne. Zvolená vína byla horší, amuse bouche v podstatě nebylo, dezert dobrý, ale bez nápadu. Obsluhu to moc nebavilo... Umíte to i lépe.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (3. 2. 2018 21:20:53)

Prostředí nádherné, žívá hudba i zpěv příjemný, pánská obsluha strohá. Na číšníkovi, který naléval víno, bylo vidět, že ho to vůbec nebaví. Předkrm výborný, hlavní jídlo nudný, dezert exelentní. Víno bílé obyčejné, červené vynikající. Doobjednaná káva podávána v předrevolučním hrnečku - totálně zkazil dojem kvalitní kávy.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (31. 1. 2018 13:38:17)

Vína podle nás zde zatím nejlepší. Jídlo bez připomínek. Všimli jsme si, že někdo zde hodnotil bažantí jako vysušené, ctíme jeho názor, ale nesouhlasíme.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (29. 1. 2018 10:39:56)

Pohádkové sugestivní prostředí, kvalitní nápadité chody, průměrné víno. Vstřícná a vlídná obsluha.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English