VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Aria Hotel, CODA Restaurant

Aria Hotel, CODA Restaurant
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
bio, česká, mezinárodní, veganská, vegetariánská
Zvláštnost:
Impozantní výhled ze střešní terasy na panorama staré Prahy. Vše jako na dlani. Sbírka unikátních obrazů. Pokrmy servírují na talířích značky Rosenthal s hudebními motivy. Šéfkuchař patří k absolutní špičce.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.6
Interiér: 1.3
Cena: 1240
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 15:20:18)

Místo povidlových taštiček dorazily jahodové knedlíčky s omluvou číšníka. No, každý jsme omylný, že? Ovšem jídlo velmi drahé a kvalita? Skutek utek... Foie gras průměr, okouník a jahodové knedlíky také tak. Hlavně že si účtují automaticky 7% za servis! Příště, když nebudu spokojen, tak Vám to prostě nedám. Úplně jednoduché víno Gavi di Gavi za 1100. Jen unikátní výhled z terasy chyby obsluhy a kuchyně nenahradí. Není to tu letos ani náhodou na TOP-10.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 15:27:51)

U těch 7% povinného dýška mě může trefit šlak - už jen kvůli tomu tam nepůjdu (o vcelku blbém a drahém jídle - viz moje komentáře - nemluvě).
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:23:45)

Majitel se snaží..., ale něco tady hapruje! Proměná kvalita i servis. Jednou jste v nebesích a po druhé v běžné restauraci. Ale když se to povede, tak to stojí za to! Ale má host hrát ruskou ruletu v této cenové kategorii?
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 8. 2017 21:44:19)

Restaurant CODA jsme navštívili už před nějakým časem (v období velikonoc), takže jsme neseděli na té úžasné terase, ale v interiéru, který je rovněž velmi elegantní a vkusný. Obsluha byla pozorná, všímavá a příjemná. Degustační menu úchvatné. Sice bez vinného doprovodu (nevýhoda nás mimopražských, že jsme obvykle vozem), ale i tak úchvatné. Navštívili jsme letos zatím tři podniky z Top 10 a kdybych musel jeden z nich vybrat jako vítěze, tak by to byla CODA (těsně před Alcronem).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 8. 2017 12:23:41)

Výhled z terasy opravdu skvostný (máte-li štěstí na dobrý stůl). Co už je méně svkostné je lehce arogantní obsluha a trochu delší čekání na jídlo. Jídlo dobré, ovšem žádné velké nadšení. Foie gras na můj vkus až přespříliš mastné, ovšem steak ze svíčkové bezchybný, stejně jako fondant.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 14:01:51)

Letos jsem se rozhodl poprvé zamířit do nejvyšších pater české gastronomie a začal jsem restaurací CODA (5.místo), natěšený na bombastický zážitek. Obsluha: nemám nic proti obsluhujícím cizincům. Pokud ale slovenská servírka umí anglicky, mohla by možná umět (v restauraci této úrovně) i česky. Jakožto starší generace, odkojená ještě slovenskými televizními pondělky, jí celkem rozumím (a kdyby nekuňkala, bylo by ještě lépe), ale mladí Češi?
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 13:57:23)

A co to jako je povinné dýško 7%? Prý kvůli tomu, aby se spropitné mohlo rovným dílem dělit mezi servis a kuchyni. Takže kdybych dal sám od sebe třeba spropitné 10%, tak obsluha okrade kuchyni a ponechá si to? Ale prý se to osvědčilo - tak u mě tedy rozhodně ne; už jen kvůli tomu sem nikdy nepůjdu. Jídlo: říkám si, že guláš za 595,- je docela dost peněz a tak si dávám Rib Eye steak (za 725,-Kč; ten si doma neudělám, budiž) a těším se na lahodu ze stařeného masa - ale obrovské zklamání.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 13:51:09)

Šlachy v mase nejdou vůbec ukrojit, každé sousto musím asi 30x žvýkat a poté prakticky vcelku spolknout. Manželka se mi směje, když má panenku snědenou a já jsem tak ve třetině konzumace. Prostě poměr cena versus poskytnuté blaho to tedy není. A aby se u nás v prázdné restauraci vystřídali tři obsluhující, to fakt neodpovídá prezentované úrovni podniku.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 15:53:08)

Mým zvykem je číst komentáře odspodu, stejně jako emaily. Trošku mi v tom děláte chaos Mirku7 :-)))
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 3. 2017 20:27:39)

Vynikající kuchyně, interiér restaurace je velmi příjemný a obsluhující personál na vysoké úrovni.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 00:16:27)

Nejpříjemnější zážitek letošního GRF. Komorní prostředí, nevtíravé, útulné. Profesionální a milý servis, za čež velmi děkuji. Krém z brambor nebyl poznat, že je z brambor :-) Překvapivě dochucen vínem. Čekání na druhý chod se trochu protáhlo, ale bylo odpuštěno. Kuřátko ozdobeno zajímavým houbovým chipsem. Ale ta špaldová espuma se skořicí, hmmm, skutečná lahoda! Připomínala pěnu na cappuccinu, kterou tak ráda seškrabuji lžičkou :-) Vskutku příjemná degustace.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 21:40:48)

Prostředí krásné, obsluha velmi příjemná. Jí patří velké díky. Provedení jídla nelze nic vytknout, ale přišlo mi bez nápadu. Na kuře jsem byla zvědavá, ale bohužel nepřekvapilo. Bylo velmi měkké, ale pořád jen kuře. Kuře a fazole. Nejlepší byl bramborový krém. Přitom standartní menu vypadá zajímavě. Osobně mě Coda nepřesvědčila, že stojí zato ji navštívit i mimo GRF. Zvláště ceny nápojů mi přijdou neadekvátní. 0,3 plzeňského piva za cca 100Kč, voda 0,75 za 140, sklenička vína za 250.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 07:56:54)

Посетили ресторан в рамках GRF 22.02.2017. Превосходный ресторан, отличный персонал, обслуживал официант Душан, отлично говорил по-русски, огромное спасибо ему. Остались самые лучшие впечатления. Все блюда были очень-очень вкусными. Visited the restaurant within the GRF 22.02.2017. Excellent restaurant, great staff, cater waiter Dusan, perfectly speak Russian, many thanks to him. Left the best impressions. All the dishes were very tasty.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (26. 2. 2017 16:00:29)

Jídlo mi zde moc chutnalo. Velice překvapil bramborový krém, který byl příjemně nakyslý od svařeného bílého vína. Kuřecí prsíčko bylo štavnaté a s kombinací máslových fazolí dohromady zajímavé. Obsluha tu byla nepopsatelná, velice vstřicná, profesionální, srdečná, prostě nejlepší, co jsem zatím zažil a to jsem jen letos byl na sedmi degustacích. Rád se sem vrátím třeba v létě, podívat se na jejich terasu, jak mi bylo doporučeno.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (25. 2. 2017 10:22:58)

Interiér restaurace i hotelu velmi mile překvapil, za obyčejnou uliční fasádou se skrývá kulturní skvost. Z festivalového menu mne nadchlo kuřecí prsíčko s křupavou kůžičkou, prostě maso připravené sous-vide nemá chybu. A párování kuřecího s jemným červeným italským vinem bylo dalším příjemným překvapením. Krém z brambor jako předkrm a špaldová kaše jako dezert byly chutné, ale v rámci jednoho menu dát dva kašovité pokrmy není vhodné. Obsluhující byli velmi příjemní, ukázali i střešní terasu.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (23. 2. 2017 12:50:24)

Velmi zajímavé prostřední, perfektní a moc příjemná obsluha, výborná vína, nicméně menu v rámci GRF bylo pro nás mírným zklamáním. Výjimkou byla kaše podávaná jako dezert, která byla vynikající a hlavně opravdu zajímavá. Hlavní chod (kuřecí supreme) byl podle mě prostě bez nápadu; maso bylo opravdu jemné a chutné, ale toto jídlo jako celek mě nijak neoslovilo. Polévka chutná, ale také nic zvláštního. Když pominu výhrady k jídlu, byl celkový dojem z restaurace velmi příjemný.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 2. 2017 20:20:51)

Zatím pro mne největší zážitek z letošního GRF. Konečně vím, co znamená moderní česká kuchyně. Suroviny, kuchařské techniky, servírování a prezentace jídel, vše ve skvělé harmonii.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 13:11:15)

Navštívili jsme v rámci GRF 2017 na sobotní oběd. Servis byl vynikající, prostředí luxusní, není co vytknout. Nejvíc nám chutnal bramborový krém, který měl lahodnou a jemnou chuť a ani nešlo poznat, že je skutečně vyrobený z brambor:-) Maso v hlavním chodu bylo šťavnaté a chutné, špaldová kaše byla příjemnou změnou proti klasickým dezertům. Téma "baroko na talíři" bylo tímto menu dokonale splněno
 

ifu

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 07:02:04)

V rámci GRF jsme navštívili již po třetí tuto restauraci a byli více než spokojeni. Menu bylo velmi chutné, dobře sladěné s víny. Bíle víno bylo vynikající. Obsluha byla příjemná, komunikativní a na naše dotazy s ochotou odpovídala! Určitě se opět vrátíme v létě na terasu. Děkujeme za příjemný zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (16. 2. 2017 11:06:44)

Perfektní jídlo, obsluha i interiér. Úžasný výběr vína. Vyzdvihnout musím bíle. Opravdu to byl krásný zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 2. 2017 21:51:03)

Menu GRF'17 v Coda je promyšleně zapadající do kontextu specializace na Bio/Veg kuchyni. Lehké, čisté, ale bez "wow" efektu, i když ten zaručeně zařídí překrásný výhled z terasy. Vše bez jakýchkoli výtek, přesně tak jak očekáváte od restaurace z Top 5 :-)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (10. 2. 2017 17:25:17)

V rámci festivalu jsme již po čtvrté navštívili Codu, opět vynikající, nemáme co vytknout! Vyzdvihnout ale musíme vynikající kvalitu bílého vína paradoxně z kraje červeného vína Bordeaux. Zvláštní poděkování náleží příjemnému personálu a samozřejmě excelentnímu šéfkuchaři panu Davidu Šaškovi.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Copak jestli je to zdravý, na to lidi kašlou, lidi mají rádi, když je to hlavně dobrý, pak řešej až, jestli je to zdravý…
Zdeněk Pohlreich
Top
English