VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Augustine Restaurant

Augustine Restaurant
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
TOP100
Letenská 12
Praha 1 - Malá Strana
118 00
6.30–23, po–pá, 7–23, so–ne
    266 112 280
Kuchyně:
česká moderní, mezinárodní, regionální
Zvláštnost:
Citlivě renovované prostory Augustiniánského kláštera nabízejí soukromí i nevtíravý luxus v restauraci, baru, atriu i přilehlých dalších prostorách schoulených v tomto tajemném skvostu Malé Strany. Pokrmy jsou kreativní, sezonní a čerstvé. Mají i vlastní pivo!
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.6
Cena: 790
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (9. 3. 2019 10:43:11)

Degustace byla opravdu vynikající. Moc jsme si pochutnali. Chody i vína byli skvěle vybrány, obsluha profesionální a velmi příjemná. Moc děkujeme za skvělý zážitek, určitě se tam opět vrátíme i mimo grand restaurant.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (20. 2. 2019 09:17:02)

Úžasný zážitek gurmánský i kulturní a historický :-)! děkujeme moc! Jídlo výborné, krásně naaranžované a prezentované zkušenou obsluhou. Moc jsme si pochutnali a užili si to, doporučuji!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (19. 2. 2019 15:02:26)

Velká poklona šéfkuchaři i obsluze! Krásný zážitek v kouzelném prostředí. Vše na 1+ Opravdu doporučuji.
 

Liz

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (15. 2. 2019 17:29:00)

Jedna z nejlepších degustací. TOP! První překvapení tvarohová pěna s bagetkou z brambor těsta, druhé pražma s citronovou pěnou, na salátku z quinoi a ťupkou tahini. Pečený celer, FANTAZIE. Hlavní chod, filet z divočáka, super, jen se mi maso zdálo nepatrně tužší, ale ok, je to zvěřina s kaštanový bisque a klouzky, výborný nápad. Nepečený dýňový dezert, nádhera. Úžasná prezentace jídla. Cena vín, mimo festivalovou nabídku mně ochromila, daly jsme si navíc, ale tam se nulami nešetří...
 

Grand Restaurant Festival 2019 (13. 2. 2019 14:39:07)

Konečně podnik s bezchybným servisem i obsluhou. Velké zklamání předkrm - přesolený vlhký kousek celeru - částečně zachráněný šlehaným sýrem s oříšky. Jinak ostatní jídla na jedničku, zajímavý dezert. Červené víno neoslovilo. (5.2. poledne)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (13. 2. 2019 02:41:03)

klášter a Leonardo; magické spojení; velmi pozorná obsluha, která nás osobně seznámila s historií místa, kde večeříme :-) jídlo natolik báječné, že můj muž, který celer nemá rád, jej slupnul jako pověstnou malinu; maso z divočáka měkoučké a přitom upravené medium, nápaditě upravené brambory a mimořádné povedený zákusek ... výborné víno, jedno lepší než druhé, na závěr výběr z několika druhů kávy ... a s sebou jsme si odnášeli jedinečné, přímo v komplexu vařené pivo. Děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (8. 2. 2019 14:20:23)

Vzorná obsluha, amuse bouche se zeleninou a žloutkem zajímavý a dobrý, předkrm celer vynikající, divočák úžasný - ve spojení s čekankou skvělá kombinace, moučník úžasný. Víno bílé vynikající, víno červené lehce kyselejší - prostě moravské:) Prostředí restaurace příjemné. Za nás velká spokojenost.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (8. 2. 2019 08:49:50)

Konečně podnik s bezchybným servisem i obsluhou. Z menu zklamal předkrm - vlhký a přesolený kousek celeru, který částečně zachraňoval šlehaný sýr s oříšky. (ujištění: celer obecně máme ve velké oblibě)
 

Grand Restaurant Festival 2019 (7. 2. 2019 10:33:04)

Z mého pohledu není co vytknout. Obsluha vzorná, jídlo vynikající, zvláště celer v solné krustě mile překvapil.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (4. 2. 2019 20:35:03)

Prostředí starobylého klášterního komplexu bylo velmi působivé, atmosféra poklidná, obsluha pozorná. Jídlo zajímavé, ale pro náš vkus (starší manželé) ve srovnání s ostatními degustacemi až na divočáka nepříliš lahodící chuti.Vína naopak příjemně překvapila.
 

dexterms

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (4. 2. 2019 19:24:06)

Krasna kreativna kuchyna, vynikajuce, velmi dobre zladene. Ocenili sme velmi dobre a dobre parovane ceske vina. Vyborna kava. Prostrenie prijemne, skor ale na meditaciu, trochu by to chcelo ozivit. Obsluha by si tiez nemusela sepkat veci v strede restauracie ale mohla sa normalne bavit. Aj my ostatni. Inak vyborne.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (2. 2. 2019 14:40:46)

Musím pochválit nápaditou kuchyni, přátelský, ale profesionální personál i zajímavé minimalistické prostředí uprostřed Malé Strany. Určitě to nebyla naše poslední návštěva zde, zařadili jsme ji mezi naše osobní TOP 3 luxusní restaurace v Praze.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (31. 1. 2019 23:13:17)

Celer v krustě - skvělý nápad, byl stále lehce křupavý, mléčné oplatky se ale úplně ztratily a jako by tam nebyly. Divočák bez chyby, ale bez fantazie. Klouzky - super nápad a dokonale se hodily. Dezert byl famozní. Obsluha milá a znalá. Interiér jaksi neosobní, lehce neútulný a zřejmě si s ním moc nikdo nelámal hlavu. Vína chápu jako nutný kompromis, abychom se vešli s cenou. Červené bylo slabší a asi by se dalo vybrat lepší v této kategorii. K srdci mi restaurace nepřirostla.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (27. 1. 2019 15:56:54)

Jidlo oproti minulemu roku lehci a porce mensi, coz bylo skvele, nebot minuly rok jsme dezert uz nezvladli. Jidlo skvele, ta kastanovoklouzkova omacka bezkonkurencni, vyborny lehky cheescake. Obsluha skvela. Byli jsme spokojeni. Jen minuly rok byl prijemny bonus, Marek Fichtner se prisel zeptat jak jsme byli spokojeni
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (26. 1. 2019 21:49:00)

Chuťově dokonalý Amuse bouche, po kterém následoval skvělý celer pečený v solné krustě. Filet z divočáka měl delikátní chuť vyváženou chutí klouzků a kaštanů. Jedinečnou tečkou byl dezert -nepečený dýňový cheesecake. Již několik let navštěvujeme v rámci festivalu jednotlivé restaurace. Augustin restaurant se stal v našem osobním hodnocení premiantem.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 1. 2019 21:23:59)

Znám tuto restauraci, její výhody i chyby, takže jsem nebyl obzvlášť překvapený. Personál se snaží být profesionální, ale je to občas trochu strojené. Přišel jsem se podívat, jak bude chutnat celer v solné krustě. Musím konstatovat, že je to báječný nápad, o jehož existenci jsem nikdy neslyšel. Husté bramboračce s vejcem 60°C, bramborové bagetce ani divočákovi už mé oslavy nepatří. Ovšem "pan celer" po upečení natenko nakrájený, následně osmažený pro barvu, to bylo mistrovské dílo! Děkuji.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (18. 1. 2019 20:21:51)

Děkujeme šéfkuchaři za úžasný kulinářský zážitek z festivalového menu a milé obsluze za perfektní servis. Určitě to nebyla naše poslední návštěva.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (16. 1. 2019 15:15:29)

Jídlo bylo vinikající. Víno bílé taktéž, červené na Moravě asi málo kdy má tu kvalitu jako např Francouzská. Samostanou kapitolou je obsluha, ta byla naprosto perfektní a velice vlídná i k 1 ročnímu dítěti, což jsme jinde nezažili. Díky
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English