VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Borgo Agnese

Borgo Agnese
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
francouzská, italská, mezinárodní, středozemní
Zvláštnost:
Brněnská hvězda! Traduje se, že tady kdysi sídlili Staroslované – údajně první obyvatelé Brna. V současnosti se zde degustují lahodné středomořské pokrmy připravené týmem nejlepších místních kuchařů.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.4
Interiér: 1.7
Cena: 960
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

honz

Food Guru

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (4. 3. 2019 23:46:10)

Tak Borgosovci,dnes jste předčili o tři záběry Pavillon fakt.Budeme navštěvovat jen Vás a užsenatotěšíme zase.Děkásky za dnešek bombový,eště nám sliny tečou z pus.
 

Lilly33

Connoisseur

  1

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (16. 2. 2019 23:38:54)

Adresa restaurace je přesná,blbě se hledá.Když to najdeš,máš vystaráno,mám je ráda,suprový jídlo.
 

GitaM

Connoisseur

  3

plus 6
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (3. 2. 2019 23:03:04)

Víte moji drazí, že uzená čekanka je pokrm, který není ani trochu hořký? Vůbec bych tomu nevěřila. Bezchybné menu!!!! Fusilli s pančetou a pak do nebes vynáším s přáteli pralinky z čokolády. Většina z nás z cizích zemí, po čertech dobré mi sdělil i gurmánsky zdatný Angličan.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (31. 10. 2018 16:47:01)

Rezervace narychlo, místo v podvečer v sobotu bylo, obsluha bez chyby, jídlo vynikající, celkově kvalitní zážitek, pokud mohu srovnat návštěvy z let minulých, tak úroveň stále vynikající, byli jsme s rodinou velmi spokojeni. Jeníček
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (13. 9. 2018 16:38:52)

První návštěva po tolika kladných komentářích. Navštívili jsme opravdu kvalitní restauraci se vším všudy. Z jídel je mou milou povinností vynést do nebes úpravu candáta. To bylo něco. Výhled ven je omezený, obsluha na jedničku.
 

Okarlovka

Food Guru

  6

plus 6
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 9. 2018 13:20:24)

Senzační celkově.Nejlepší v Brnku.Cézara sme jen zhltly,kuře vonělo a čoko to se nedá popsat jaký je blaho v pusinkách.Milí klučíci taky veselí jj.
 

Rem

Connoisseur

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (14. 8. 2018 19:01:52)

...Na závěr mne opět upoutala zajímavá kombinace v nabídce dezertů. Bílá čokoláda, bazalka, olivový olej. Zajímavá kombinace, ve výsledku šlo o bílou čokoládu s ovocem a zmrzlinu z bazalky s olivovým olejem. Super nápad, skvělá kombinace. Borgo zdá se, uskočilo Pavillonu a jde o brněnský TOP aspoň u mne. Nechci však předbíhat, letos mám v plánu ještě pár návštěv zajímavých podniku. Spolu s posezením na venkovní zahrádce mám z návštěvy super dojem a hodnotím celkově jako VYNIKAJÍCÍ!
 

Věra Kailová

Gourmet

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (14. 8. 2018 21:18:46)

Hmm, tak to by byl dezert přímo pro mého přítele, ten má takové neotřelé kombinace nejraději...
 

Rem

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (14. 8. 2018 18:55:45)

...křupavá zelenina, průhledné nudličky, a obvyklé vejce. Zaručená kombinace, která v podání Borga postoupila o stupeň výše. Po doporučení jsem teplým předkrmem zvolil Mušle sv. Jakuba. Kombinace mušle s kukuřicí a kousky uzeniny jsem si vychutnal hodí se k sobě. U hlavního chodu mi bylo doporučeno maso z "prasátka s vlnou" Mangalica, což je opravdu TOP mezi vepřovým masem. Má svou chuť a když jej ideálně připraví, přidají zajímavé doplňky, je radost jíst každé sousto...
 

Rem

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (14. 8. 2018 18:45:52)

Začátkem přeji Borgu k 10. narozeninám hodně dalších let a úspěchů. K dnešní návštěvě musím říct, že byla opravdu skvělá. I přes přípravu na akci byl servis profesionální a rychlý. Obsluha poradila při výběru jídla. Včera sestavené nové menu bylo svěží a zajímavé. Jako předkrm jsem zvolil Mořský vlka. Jídlo bylo svěží, chutné, a kombinovalo několik chutí, sladkou slanou a "rybí" což bylo zábavné. Další chod, polévku jsem vybral Hovězí consommé, vejce, zelenina julienne. Silný pěkně tmavý vývar..
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English