VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Buffalo American Steakhouse

Buffalo American Steakhouse
Křížkovského 416/22
Brno
603 00
11–23, po–čt, 11–24, pá–so, 12–22, ne
    731 944 986
Kuchyně:
steakhouse
Zvláštnost:
Autentický design v americkém stylu. Interiéru dominuje otevřená kuchyně, díky níž vám nic neunikne. Nabízejí zde exotické steaky třeba z bizona, krokodýla, zebry či pštrosa! Ve zdejším repertoáru však nechybí ani prvotřídní maso z českých farem. Mohl by vás zajímat i neobvyklý výběr rumů.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

lukpanek

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (26. 6. 2019 13:09:52)

dnes meníčko - bylo nás 5, všichni nadprůměrné spokojeni. výborné jídlo a obsluha.
 

lukpanek

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (18. 6. 2019 21:26:56)

Denní menu 130 czk - obsluha super, jídlo perfektní.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (25. 10. 2018 15:55:05)

Nastal zlatý hřeb. Steak z krokodýla. Maso chuťově zajímavé, k jídlu opět nechyběla velká obloha s možností maso kombinovat jak na slano, či pálivo, tak i na sladko. Ačkoliv rád kombinuji chutě a něco málo jsem vyzkoušel, největší požitek pro mne byl když jsem si dal maso jen tak bez kombinací. Na závěr, sladká tečka v podobě cheesecaku. Celkově restaurace nabízí zajímavé kombinace jídel a příloh k nim. Velké porce a autentické posezení. Za mne nejlepší steakhouse v Brně. Hodnotím VELMI DOBRÉ.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (25. 10. 2018 15:44:10)

Jak je psáno v popise, tak je dáno při návštěvě. V zimních měsících menší, skromná avšak autentická hospůdka, je tedy dobré udělat rezervaci. Neodolal jsem a zvolil exotiku a hned tu největší. Začátek byl ve znamení pštrosího tataráku, který se dal nakombinovat s mnoha různými ingrediencemi na talíři, obloha tedy jak exotická tak i praktická. K tomu opečené housky s pestem. Následovala hustá, jemně pikantní a naprosto dokonalá mexická polévka, s kousky rajčat, sýra doplněná nachos. Prostě super.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English