VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Butcher’s

Butcher’s
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Farmářské produkty
Dobrovského 29
Brno - Královo Pole
612 00
11.30–23.30, denně
    734 309 499
Kuchyně:
americká, fusion, mezinárodní, steakhouse
Zvláštnost:
Čerstvé kvalitní suroviny a jedinečná technologie při přípravě pokrmů. Maso s nezaměnitelnou vůní a chutí z lávového grilu s výparníkem na dřevěné uhlí. Certifikát jakosti super kvalitního masa Prime Steaks USDA.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.8
Obsluha: 2.2
Interiér: 2.0
Cena: 580
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (21. 12. 2018 10:24:56)

polévka Tom Yum s krevetami byla opravdu delikátní a vyvážená. Hovězí vývar, který si objednávali kolegové, byl dle jejich vyjádření také vynikající. Lepší prý nejedli. Rib eye steak - rare s fazolovými lusky, pečenými bramborami a pepřovou omáčkou. Steak naprosto luxusní, rozplýval se na jazyku a připraven přesně dle požadavku
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 5. 2018 15:25:28)

Zlatý hřeb byl hlavní chod, Spaghetti aglio olio with grilled praws, tj. špagety s orestovaným česnekem, chilli papričkami a krevetami, navíc posypané trochou parmazánu. A musím konstatovat, že špagety zde rozhodně umí, pěkně na zkus, servírují je jak se patří s vidličkou a lžičkou. S hlavním chodem jsem byl velmi spokojený. Závěrečnou tečkou byl dobrý créme cataluňa. Celkově byl zážitek příjemný, ač při poledním návalu obsluha trochu nestíhala. Hodnotím velmi dobře.
 

Rem

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 5. 2018 15:20:55)

Restaurant Butcher´s steak house a pasta. Na výběr je přes den "lunch menu" a večerní "dinner menu". Po domluvě s personálem je i během dne možné vybrat jídlo z dinner menu, což samozřejmě potěší. Zvolil jsem následující chody: Chicago-style spinach Dip, což je zapečený sýr se špenátem a artyčoky, k tomu dva druhy nachos chipsů, velmi dobrý začátek. Dále následovala čínská zeleninová polévka. Kuřecí vývar, k tomu zelenina a nudle. Polévka dobrá, ač mi do konceptu restaurace moc neseděla.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English