VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Café Savoy

Café Savoy
Zahrádka
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Vítězná 5
Praha 5 - Malá Strana
150 00
8–22.30, po–pá, 9–22.30, so–ne
    731 136 144
Kuchyně:
česká, francouzská, mezinárodní
Zvláštnost:
Nefalšovaná prvorepubliková kavárenská atmosféra. Nevšední interiér s památkově chráněným neorenesančním stropem. Vyhlášené bohaté snídaně a pokrmy z gourmet menu. Ochutnat můžete říční raky nebo české šneky. Čerstvé cukrářské a pekařské výrobky z vlastní pekárny. V suterénu lze přes sklo pozorovat jejich výrobu.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.6
Obsluha: 2.0
Interiér: 1.5
Cena: 680
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Lilly33

Connoisseur

  1

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (16. 2. 2019 23:27:43)

Zapečenou brokolici a ovocnou chuť knedlíků,vše jsme ocenili jednuškou a taky prostředí.Nepříjemná a opravdu hodně nepříjemná obsluha nás přesvědčila,že mají radši Němce a Rusáky než Čechy.To nedělejte,prosím.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (19. 12. 2018 01:11:23)

Marná snaha, zkažená nálada a odchod bez poct a bez dýška domů. Manželka mi i tak dobře uvařila a oslavili jsme to spolu. Takže ADIEU SAVOY!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (19. 12. 2018 01:10:53)

Znám to tu a včera večer jsem studoval jejich menu, takže si objednávám vídeňský řízek s bramborovým salátem a brzlíkem. Číšnice mě upozorňuje na to, že mají ode dneška (19.11.) nový jídelní lístek a v poledne mají jen řízek kuřecí. Snažím se vysvětlit, že jsem četl včera večer ten původní a navíc mám hodně dobrou náladu, neboť zdravotní prohlídka dopadla skvěle. Ptám se, zda by kuchař mohl udělat výjimku a jako už po léta mi usmažil řízek z telecího.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (19. 12. 2018 01:10:14)

Po dobré lékařské zprávě odcházím na krátkou soukromou oslavu zcela sám a radostně naladěn znovu do Savoye. Vůbec mi nevadí, že ještě není čas oběda, taky mě posadí ke snídaňovému stolečku. Dávám si 20-letý Armagnac a vejce do skla jak od Buriana, k tomu i Plzničku. V půl dvanácté jsem konečně posazen k polednímu stolu, objednávám si další Armagnac a Plzeň a ani nechci jídelní lístek.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English